paxpel Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Παιδια βρηκα ενα link με φωτογραφίες δεινοσαυρων. http://www.search4dinosaurs.com/pictures.html Εγώ θα ήμουν Styracosaurus
sotakas Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 xmmm......an ipirxe o Ross(xaraktiras apo ta filarakia) san pragmatikos anthropos tote tha hmoun sigouros pws tha to eixe ftiaxei aftos afto to site:)
paxpel Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Γιατί ρε παιδιά? Εγώ πιστεύω πως όλους μας αντιπροσωπεύει ένας δεινόσαυρος...
paxpel Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Καλα. Συγνωμη ρε παιδια. Αν νιωθετε οτι ειναι απλα ενα κολλημα. Συγνωμη κιολας. Αφηστε με να κλαψω μονος μου.
The_player Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Οχι βρε φιλε , μην χαλιεσαι.....πλακα κανουν τα παιδια...εγω παντως θα ημουν.... ......(μαλλον θα ήθελα να ημουν..." απο αυτους τους χοντρους τους φυτοφαγους....με τα κερατα...(Δεν εχω χρονο να ψαξω το ειδος....) Αραλικι ολη μερα..
paxpel Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 εγω παντως θα ημουν..........(μαλλον θα ήθελα να ημουν..." απο αυτους τους χοντρους τους φυτοφαγους....με τα κερατα...(Δεν εχω χρονο να ψαξω το ειδος....) Αραλικι ολη μερα.. Μαλλον εννοεις τον τρικερατωψ. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι φυτοφαγος.
evraiopoulo Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 :twisted: ego eimai dinosayros . to idos mou legetai xeiropedosayros o kommounistis
evraiopoulo Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 to eidos mas kindineyei apo tous mpatsosayrous kai tous asfalitosayrous kai sixnazoume sta kratitiria kai sta grevena.trefomaste apokleistika me xloro prasino xortari
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.