Προς το περιεχόμενο

προβλημα κατεβασματος στο Nvindia shield

slk200gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το μεσημέρι προσπαθώ να σεταρω το download γιατί στις 4K ταινίες παρόλο που η γραμμή μου είναι τριαντάρα τρώει κολλήματα κατά την αναπαραγωγή . ( εχω και RD ). Κατάφερα να κατεβάσω 3 ταινίες οπου κατα διαστήματα μου έδειχνε την πρόοδο μέχρι που ολοκλήρωσε.To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν οι ταινιες μεσα στο φακελο που εχω ορισει,εχει συμβει και σε αλλον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσπαθω να κανω download στο kodi ,φαινεται να κατεβαζει στον εξωτερικο δισκο και οταν τελειωνει μεσα στον φακελο δεν εχει τιποτα,οταν οριζω να κατεβασει στον εσωτερικο χωρο του nvindia κατεβασει και το παιζει κανονικα,εχω βαλει αλλους 2 διαφορετικους εξωτερικους με το ιδιο αποτελεμα

Έχεις ενεργοποιήσει να βλέπεις τους κρυφούς φακέλους;

Ποιον file manager χρησιμοποιείς; 

Όταν κατεβάζεις τα αρχεία, με τον file manager βλέπεις να μειώνεται ο χώρος του εξωτερικού δίσκου;

Αω βάλεις τον εξωτερικό δίσκο σε PC, μπορείς να δεις τα αρχεία;

Με ποιο addon κατεβάζεις τα αρχεία;

Αφού έχεις RD κάνε εγκατάσταση του FDM στο Nvidia. Αν δεν υποστηρίζεται στο Android TV play store, κατέβασε το apk του FDM μέσω sideload.

Μέσω του TV bro browser πάρε το link από το RD και κατέβασε με τον FDM.

Αν δεν θέλεις να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία, ο TV bro μπορεί να κατεβάσει αρχεία κανονικά στο Nvidia.

Δες εδώ:

Επίσης ο TV Bro browser υπάρχει και στο Αndroid TV play store και μπορείς να τον εγκαταστήσεις από εκεί.

Με το παραπάνω video παίρνεις μία ιδέα το πως μπορείς να κάνεις sideload σε εφαρμογές, σε οποιαδήποτε συσκευή έχει Android TV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...