TheSubZ3r0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα Υπαρχει καποιος διαθεσιμος τεχνικος να δεσει το pc με σωστο cable management να περασει windows 10 με usb φλασακι δικο του και τους απαραιτητους drivers? Η αξιζει να απευθυνθω σε καταστημα; Και ποσο κοστιζει; ευχαριστω
Nik1239 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε Κανεις για βοηθεια; Σε ποια πόλη;
niko13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε Καλησπερα Υπαρχει καποιος διαθεσιμος τεχνικος να δεσει το pc με σωστο cable management να περασει windows 10 με usb φλασακι δικο του και τους απαραιτητους drivers? Η αξιζει να απευθυνθω σε καταστημα; Και ποσο κοστιζει; ευχαριστω Απο γνωστα καταστηματα το cosmodata μπορει να στειλει τεχνικο στο σπιτι σου http://www.cosmodata.gr/.. Δες επανω δεξια...Κοστος φανταζομαι θα σου πουν τηλεφωνικα. Αλλα αδερφε μου ειναι κριμα.. Τα καλωδια μπορεις να τα ομαδοποιησεις κ να τα δεσεις μονος σου με λιγη υπομονη.. Drivers τους περισσοτερους τους κατεβαζουν πλεον μονα τους τα pc κατα την εγκατασταση των windows.. Και το windows install ειναι παιχνιδι..αν δεν το εχεις καθολου παω πασο... Μακαρι να μην ηταν αυτη η κωλοπεριοδος, ευχαριστως να το εκανα εγω για ενα καφε.. 😁 7
XristosSp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε Καλησπερα Υπαρχει καποιος διαθεσιμος τεχνικος να δεσει το pc με σωστο cable management να περασει windows 10 με usb φλασακι δικο του και τους απαραιτητους drivers? Η αξιζει να απευθυνθω σε καταστημα; Και ποσο κοστιζει; ευχαριστω Καλημέρα φίλε, αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα την περιοχή σου και αν δεν είσαι μακριά να έρθω και να στο στήσω εγώ ή να μου φέρεις τα πράγματα να στο ετοιμάσω και να το πάρεις έτοιμο. Για οτιδήποτε ερωτήσεις κλπ στείλε μου και τα συζητάμε. Όσο για το κόστος πάει ανάλογα και το pc και τα εξαρτήματα που έχει, πχ αν είναι custom υδρόψυξη θα είναι σίγουρα αρκετά πιο ακριβό από ένα απλό build με τα βασικά και λίγα fanακια, γιατί θα πάρει πολύ περισσότερη ώρα. Αν και το κάθε μαγαζί θα σου δώσει ότι τιμή θέλει.. Ρώτα και cosmodata που πρότεινε ο Νίκος, δεν έχεις να χάσεις κάτι άμα πάρεις ένα τηλέφωνο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα