Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Έχει κανείς άποψη για κάνα καλό powerline ή κάποιο τρόπο για να πιάνει το internet σε όλο το σπίτι;
Ιδανικά θα ήθελα στο χώρο του pc να έχω το router για κάνα παιχνίδι (χωρίς να έχω ανοικτό το wi-fi, για να μην ψήνομαι - αν έχει λογική αυτό...)
Είχα πάρει μια δυάδα που από την αρχή μου έβγαλε την πίστη. Είχα το router σε άλλο χώρο και έπαιρνα internet από την πρίζα με άπειρα κολλήματα κτλ, μέχρι που πρόσφατα το ένα άρχισε να πιάνει θερμοκρασίες κουζίνας και να χάνει το σήμα... 
Λογικά θέλω να έχουν και ασύρματη σύνδεση ώστε αυτό στην έξοδο να δίνει σήμα στο υπόλοιπο σπίτι.
Αν λέω καμιά βλακεία διορθώστε με.

Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

Εχω το παρακατω το οποιο και χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο περιπου χωρις κανενα θεμα. Εχει τυχει δυο φορες να σκαλωσει και απλα το εβγαλα και το ξαναεβαλα στην πριζα. Ταχυτητες αρκετα ικανοποιητικες, γυρω στα 9-10 με το ρουτερ να κλειδωνει στα 12. Το Wifi αρκετα δυνατο, ενω και το στησιμο ειναι πολυ ευκολο, ακολουθωντας τις οδηγιες της εφαρμογης.

https://www.skroutz.gr/s/13868545/TP-LINK-TL-WPA8630PKIT-v2.html

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/11/2020 στις 3:42 ΜΜ, MyWSP είπε

Καλημέρα παίδες,

Έχει κανείς άποψη για κάνα καλό powerline ή κάποιο τρόπο για να πιάνει το internet σε όλο το σπίτι;
Ιδανικά θα ήθελα στο χώρο του pc να έχω το router για κάνα παιχνίδι (χωρίς να έχω ανοικτό το wi-fi, για να μην ψήνομαι - αν έχει λογική αυτό...)
Είχα πάρει μια δυάδα που από την αρχή μου έβγαλε την πίστη. Είχα το router σε άλλο χώρο και έπαιρνα internet από την πρίζα με άπειρα κολλήματα κτλ, μέχρι που πρόσφατα το ένα άρχισε να πιάνει θερμοκρασίες κουζίνας και να χάνει το σήμα... 
Λογικά θέλω να έχουν και ασύρματη σύνδεση ώστε αυτό στην έξοδο να δίνει σήμα στο υπόλοιπο σπίτι.
Αν λέω καμιά βλακεία διορθώστε με.

Καμιά γνώμη;

Internet σε όλο το σπίτι τι τμ είναι ο χώρος; Το να μην ψήνεσαι χωρίς να έχεις ανοικτό το WiFi δεν το κατάλαβα μάλλον δεν έχει λογική. Αν έχεις κάπου πρίζες ethernet μπορείς να φτιάξεις και mesh backhaul με 2 router. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...