Προς το περιεχόμενο

HyperX-Cloud-Revolver.html 84,40 @ you

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και με paypal, αγορασα το 34 ultrawide monitor και μου ηρθε χωρις κανενα θεμα, και εχω κανει και αλλες αγορες ανα καιρους, ειναι γνωστo μαγαζι το you.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Προτεινω με αντικαταβολη μαγκες γιατι 97 αρνητικες δεν τις λες λιγες.

You.gr = Infoquest (επίσημη αντιπροσωπεία Xiaomi στην Ελλάδα), τι ακριβώς να φοβηθείς; Θα σε κλέψουν; :P

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overmind7 είπε

Καποιος μοντ ας διορθωσει τον τιτλο με το ονομα του προιοντος.

κάνε επεξεργασία το πρώτο σου ποστ, μέσα απο εκεί μπορείς να διορθώσεις τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LaMereda είπε

You.gr = Infoquest (επίσημη αντιπροσωπεία Xiaomi στην Ελλάδα), τι ακριβώς να φοβηθείς; Θα σε κλέψουν; :P

δεν ειπα τιποτα .Απλως τι θα προτεινα εγω σε οποιον κανει την αγορα.Γιατι ειναι κομπλε αλλα καλο ειναι να κραταμε επιφυλαξεις με τοσες αρνητικες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jerry banana είπε

δεν ειπα τιποτα .Απλως τι θα προτεινα εγω σε οποιον κανει την αγορα.Γιατι ειναι κομπλε αλλα καλο ειναι να κραταμε επιφυλαξεις με τοσες αρνητικες.

Σωστή σαν σκέψη αυτό που λες αλλά αν παρατηρήσεις αυτό συμβαίνει με όλες σχεδόν τις μεγάλες αλυσίδες στο skroutz (βλέπε Κωτσόβολος, Mediamarkt κτλ). Ειδικά αν δεις τις αρνητικές του Mediamarkt θα πάθεις πλάκα :P

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Σωστή σαν σκέψη αυτό που λες αλλά αν παρατηρήσεις αυτό συμβαίνει με όλες σχεδόν τις μεγάλες αλυσίδες στο skroutz (βλέπε Κωτσόβολος, Mediamarkt κτλ). Ειδικά αν δεις τις αρνητικές του Mediamarkt θα πάθεις πλάκα :P

Καλά τον κώτσο τον έχουν στα κάτεργα :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...