Προς το περιεχόμενο

Η Google δείχνει το Cyberpunk 2077 να τρέχει στο Stadia σε 4K

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι διαθεσημο το Stadia Ελλαδα;

Εγω ειχα μεινει οτι ημασταν εκτος.

Edit: Ναι ειμαστε εκτος, αρα τσαμπα το συζηταμε.  🤣

Επεξ/σία από vtsuk
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αδιαφορο πιστευω στους περισσοτερους ειδικα σε εμας

οι τυχεροι που εχουν το τουμπανο pc τους θα το ευχαριστηθουν

μετα οι κονσολαδες στις υποδεεστερες εκδοσεις

προσωπικα θα περιμενω να βγαλουν το patch για τη νεα γενια και θα παικτει εκει οταν αγοραστει κονσολα

hype hype αλλα no rush

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, peterako είπε
peterako·

EDIT: Επίσης κάτι που ηθελα να προσθέσω, βλέπω πολύ κόσμο από χώρες στην Ασία και Βόρεια Αμερική να το περιμένουν πως και πως νομίζοντας ότι θα τους σώσει επειδή δεν μπορούν να πάρουν κονσόλες ή PC. Άλλα δεν έχουν ΟΎΤΕ το ίντερνετ. Π.χ.  Βλέπω αρκετούς από Καμπότζη και με ένα ψάξιμο βρήκα ότι μέσο όρο έχουν πεντάρες συνδέσεις, ενώ οι μέγιστες παίζουν το πολύ στα 25, και πάλι, για αυτούς που μπορούν να τα στάξουν.

•  

Επειδη έχω ταξιδέψει αρκετές χώρες στην Ασία σε πληροφορώ πως μόνο αργό δεν είναι το ινερνετ (ειδικά Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Βιετνάμ που έχω πάει)

Και επειδή το κοίταξα κ λίγο παραπάνω...η Καμποτζη έχει ελαφρως χειρότερο  Ίντερνετ από εμάς (οριακά)...Επίσης το Ίντερνετ στην Ασία είναι απίστευτα χαμηλές οι τιμές (η 500ΑΡΑ - 500mbps up/500 mbps down στην Ταυλανδη ειναι στα 11-12 ευρω το μηνα απόσο θυμαμαι)...Οποτε μαλλον να κοιταξουμε τα χαλια μας ως χωρα πριν αρχισουμε να κοροιδευουμε τους αλλους

https://www.speedtest.net/global-index

Επεξ/σία από papapontikas
  • Like 1
  • Sad 1

51 λεπτά πριν, papapontikas είπε
papapontikas·

Δημοσ. πριν από 51 λεπτά

Επειδη έχω ταξιδέψει αρκετές χώρες στην Ασία σε πληροφορώ πως μόνο αργό δεν είναι το ινερνετ (ειδικά Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Βιετνάμ που έχω πάει)

Και επειδή το κοίταξα κ λίγο παραπάνω...η Καμποτζη έχει ελαφρως χειρότερο  Ίντερνετ από εμάς (οριακά)...Επίσης το Ίντερνετ στην Ασία είναι απίστευτα χαμηλές οι τιμές (η 500ΑΡΑ - 500mbps up/500 mbps down στην Ταυλανδη ειναι στα 11-12 ευρω το μηνα απόσο θυμαμαι)...Οποτε μαλλον να κοιταξουμε τα χαλια μας ως χωρα πριν αρχισουμε να κοροιδευουμε τους αλλους

https://www.speedtest.net/global-index

Σωστά , αλλά όλα τα καλώδια είναι υπέργεια. Εμείς με το λεωφορείο ξηλώσαμε κάνα δυο. Επίσης, 4G στο κινητό ήταν μόνο το σήμα. Από ταχύτητα, κλάψε. Hanoi και Saigon μιλάμε.
1983790984_DSC_3983(1).JPG.a99b78e5a313a016830e395039199661.JPG

P.S : έχω στείλει εξώδικο σε Cosmote για καθυστέρηση Fiber στη περιοχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

γι’ αυτό όποιος αγοράσει το παιχνίδι έως και τις 17 Δεκεμβρίου, θα λαμβάνει και το Stadia Premiere Kit. Το bundle αυτό περιλαμβάνει ένα λευκό χειριστήριο Stadia, ένα Chromecast Ultra αλλά και δωρεάν συνδρομή (μόνο για νέους χρήστες) για 1 μήνα στο Stadia Pro.

US Only, αν δεν κάνω λάθος.

Επεξ/σία από mariosCS
  • Like 1

Να ρωτήσω κάτι?

Το stadia δεν ειναι διαθεσιμο στη χώρα μας. 

Τα μισά σχόλια εδώ έμειναν στις ταχύτητες του internet. 

χάνω κάτι?

Μην πείτε μόνο vpn γιατί θα γελάσουμε..

• Like 2

8 ώρες πριν, asmilon είπε
asmilon·

Δημοσ. πριν από 8 ώρες

Στην Ελλαδα του 2020 το VDSL δεν ειναι κατι τοσο εξωτικο. Αν εχεις VDSL εννοειται οτι θα εχεις γρηγορη και σταθερη συνδεση. Τωρα αν ο αλλος προτιμα να γκρινιαζει για το ADSL ενω εχει την δυνατοτητα με 2-3€/μηνα παραπανω να παει σε VDSL, προφανως το stadia και οι υπολοιπες streaming υπηρεσιες δεν θα επρεπε να τον αφορουν...

Πολύς κόσμος το παλεύει για μια καλή γραμμή πολύ καιρό. Αυτό που γράφεις είναι τουλάχιστον προκλητικό. 

• Like 2

17 ώρες πριν, tsibosp είπε
tsibosp·

Δημοσ. πριν από 17 ώρες

αδερφε δεν ειναι παντα ετσι, εγω παλευα επι 2 χρονια στην Καλαματα επειδη εμενα 15 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο ( ναι ολοκληρα 15 λεπτα) και ειχα περιεργη διευθυνση τυπου "πλησιον παρκου κτλ" επαιρνα και τους παρακαλαγα ουσιαστικα καθε τριμηνο τι θα γινει και ποτε θα ενεργοποιησουν την vdsl. Απλα τους ελεγα διευθυνση & αριθμο τηλεφωνου και μου ελεγαν αγνωστο ποτε θα ερθει στην περιοχη σας. Μετα απο μια "ανεξηγητη" πτωση στην εως 24mbps που απο 10 κλειδωμενη εφτασε στα 4mbps εδωσα βλαβη , ηρθε τεχνικος ΟΤΕ μου λεει αδερφε ειμαι στο ΚΑΦΑΟ μεχρι 7mbps δεν παει αλλο ειναι φορτωμενο το ΚΑΦΑΟ, αφου ακουσε την απογοητευση μου μου λεει "μα καλα γιατι δεν βαζεις 50αρα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα;". Αφου του εξηγω οτι εχω παρει 500 φορες και μου λενε οτι ΔΕΝ υποστηριζει η περιοχη μου ο τυπος γελαγε και μου λεει συγγνωμη αλλα υποστηριζει το βλεπω στο ΚΑΦΑΟ σου ειμαι και μαλιστα εδω και αρκετο καιρο πανω απο 1 χρονο  , μηπως θες να σου δωσω εγω αιτημα για αναβαθμιση; Και καπως ετσι απεκτησα 50αρα. Οι τυποι στις συνδεσεις στα κεντρικα του ΟΤΕ ειναι απλα για κλωτσες. Μπανανια. 

φίλε μαζί σου. δουλεύω σε εταιρεία στην Μάνδρα Αττικής. ψάχναμε για 50άρα (καθότι έχουμε κάτι μαγικές ταχύτητες με 2 και 3 mbps) και μας έλεγαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. ρωτάγαμε πωλητές, κεντρικά τίποτα. κάποια στιγμή παίρνει στο γραφείο τεχνικός του ΟΤΕ (όχι πωλητής, όχι από τα κεντρικά αλλά τεχνικός!!!) για να μας ενημερώσει πως υπάρχει διαθεσιμότητα για 50άρες εδώ και κάποιους μήνες...

• Like 1

19 ώρες πριν, asmilon είπε
asmilon·

Δημοσ. πριν από 19 ώρες

Στην Ελλαδα του 2020 το VDSL δεν ειναι κατι τοσο εξωτικο. Αν εχεις VDSL εννοειται οτι θα εχεις γρηγορη και σταθερη συνδεση. Τωρα αν ο αλλος προτιμα να γκρινιαζει για το ADSL ενω εχει την δυνατοτητα με 2-3€/μηνα παραπανω να παει σε VDSL, προφανως το stadia και οι υπολοιπες streaming υπηρεσιες δεν θα επρεπε να τον αφορουν...

εχει έρθει το stadiaστην Ελλαδα;

2 ώρες πριν, trelokotsidou1 είπε

εχει έρθει το stadiaστην Ελλαδα;

Στην Ευρώπη είναι διαθέσιμο σε 12 χώρες.

Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο

Θα μπουν άλλες 7 αυτό το μήνα και θα φτάσει τις 19.

Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ελβετία

Στην Ελλάδα, αν κρίνουμε από τη πολιτική τους για τις paid services τους θα αργήσει πολύ.

Από τους τελευταίους θα είμαστε.

Στις 30/11/2020 στις 11:10 ΜΜ, orlox είπε

Πολύς κόσμος το παλεύει για μια καλή γραμμή πολύ καιρό. Αυτό που γράφεις είναι τουλάχιστον προκλητικό. 

Επειδη μαλλον παρεξηγηθηκα, δεν ειπα οτι 100% η Ελλαδα εχει VDSL και FTTH, οποτε οποιος γκρινιαζει εχει λαθος. Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι το VDSL εχει διαδοθεί αρκετα ωστε να μην θεωρειται κατι που αφορα πολυ λιγους - εδω το FTTH εχει αρχισει και γινεται mainstream. Εννοειται πως προβληματα και κουλα υπαρχουν και υπαρχουν πολλα περιθωρια για βελτιωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...