trib Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μια περιήγηση στη Night City μέσα από την πλατφόρμα της Google. Έχουν ήδη δημοσιευτεί gameplay βίντεο του Cyberpunk 2077 τόσο από υπολογιστές με γραφικά RTX όσο και από τις κονσόλες νέας & προηγούμενης γενιάς. Όπως δείχνουν τα πράγματα, έφτασε και η ώρα να πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται το παιχνίδι της CD Projekt Red μέσα από το Google Stadia, σε ένα trailer διάρκειας 5 λεπτών, λίγο πριν αυτό κυκλοφορήσει και επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου. Το trailer αξίζει κάποιος να το δει ακόμη κι αν δεν σκοπεύει να παίξει το Cyberpunk 2077 μέσα από το Stadia, αφού αυτό προσφέρεται σε ανάλυση 4K. Το να αγοράσει κάποιος το νέο παιχνίδι στο Stadia ενδέχεται να είναι μια καλή επιλογή σε περίπτωση που ο ίδιος δεν διαθέτει σύγχρονο υπολογιστή ή ανησυχεί για την απόδοση του παιχνιδιού στις παλαιότερης γενιάς κονσόλες PS4 και Xbox One. Στο θέμα της απόδοσης είχε αναφερθεί και ο Adam Kicinski, λέγοντας πως οι κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα τρέχουν το παιχνίδι αρκετά καλά ενώ οι ελάχιστες απαιτήσεις για το PC δεν είναι τόσο απρόσιτες. Η Google σίγουρα από την πλευρά της θα ήθελε οι χρήστες να παίξουν το Cyberpunk 2077 μέσα από το Stadia, γι’ αυτό όποιος αγοράσει το παιχνίδι έως και τις 17 Δεκεμβρίου, θα λαμβάνει και το Stadia Premiere Kit. Το bundle αυτό περιλαμβάνει ένα λευκό χειριστήριο Stadia, ένα Chromecast Ultra αλλά και δωρεάν συνδρομή (μόνο για νέους χρήστες) για 1 μήνα στο Stadia Pro. Η premium συνδρομή του Stadia θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν το παιχνίδι ακόμη και σε ανάλυση 4K, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 18+ το Video του STADIA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μονο που το τρειλερ αυτο εχει βγει εδω και μερες. 🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) "υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet." Τί είναι αυτό; Τρώγεται; Εδώ και μία εβδομάδα το ρούτερ κλειδώνει στα 10mpbs (100άρα Cosmote) Μέχρι να έχουμε FTTH το 4Κ streaming είναι για λίγους. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από whoever81 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) "υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet" αυτός που δεν έχει κονσόλα η PC δεν έχει ούτε τέτοια σύνδεση. EDIT: Επίσης κάτι που ηθελα να προσθέσω, βλέπω πολύ κόσμο από χώρες στην Ασία και Βόρεια Αμερική να το περιμένουν πως και πως νομίζοντας ότι θα τους σώσει επειδή δεν μπορούν να πάρουν κονσόλες ή PC. Άλλα δεν έχουν ΟΎΤΕ το ίντερνετ. Π.χ. Βλέπω αρκετούς από Καμπότζη και με ένα ψάξιμο βρήκα ότι μέσο όρο έχουν πεντάρες συνδέσεις, ενώ οι μέγιστες παίζουν το πολύ στα 25, και πάλι, για αυτούς που μπορούν να τα στάξουν. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από peterako 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 11 minutes ago, peterako said: "υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet" αυτός που δεν έχει κονσόλα η PC δεν έχει ούτε τέτοια σύνδεση. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 <<υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet.>> Θα μπορούσε να ξεκινάει με αυτη τη φράση το άρθρο για να μη διαβάσω παρακάτω . Στην Ελλάδα αυτο ακούγεται σαν ανέκδοτο για το 80% του πληθυσμού . . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NickTG είπε NickTG· Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση 3 λεπτά πριν, NickTG είπε NickTG· Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση Εντάξει, που λέει ο λόγος. Μη το παίρνεις της μετρητής. Πάντως με τις τιμές που παίζει το stadia ένας που δεν ενδιαφέρεται για gaming με κάποια τοπική συσκευή, δεν τον βλέπω να ενδιαφέρεται για το standia έτσι κι αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 35 minutes ago, peterako said: Εντάξει, που λέει ο λόγος. Μη το παίρνεις της μετρητής. Απλά σκέφτομαι τον πόνο του να συγχρονίζω με 4.5 όταν κόσμος που δεν ενδιαφέρεται και τόσο έχει 50 και 100. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, totalius είπε totalius· Δημοσ. πριν από 28 λεπτά <<υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet.>> Θα μπορούσε να ξεκινάει με αυτη τη φράση το άρθρο για να μη διαβάσω παρακάτω . Στην Ελλάδα αυτο ακούγεται σαν ανέκδοτο για το 80% του πληθυσμού . . Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση Στην Ελλαδα του 2020 το VDSL δεν ειναι κατι τοσο εξωτικο. Αν εχεις VDSL εννοειται οτι θα εχεις γρηγορη και σταθερη συνδεση. Τωρα αν ο αλλος προτιμα να γκρινιαζει για το ADSL ενω εχει την δυνατοτητα με 2-3€/μηνα παραπανω να παει σε VDSL, προφανως το stadia και οι υπολοιπες streaming υπηρεσιες δεν θα επρεπε να τον αφορουν... 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, asmilon είπε Στην Ελλαδα του 2020 το VDSL δεν ειναι κατι τοσο εξωτικο. Αν εχεις VDSL εννοειται οτι θα εχεις γρηγορη και σταθερη συνδεση. Τωρα αν ο αλλος προτιμα να γκρινιαζει για το ADSL ενω εχει την δυνατοτητα με 2-3€/μηνα παραπανω να παει σε VDSL, προφανως το stadia και οι υπολοιπες streaming υπηρεσιες δεν θα επρεπε να τον αφορουν... Πλακα μου κανείς τωρα . Σε πρωτεύουσα νόμου 200 μέτρα απο το κεντρο του ΟΤΕ παλεύω με ολες τις εταιρείες για αναβάθμιση σε VDSL εδώ κ τρία χρόνια κ η απάντηση ειναι μόνιμα οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα . Κ θα μου πεις για τα 2-3 ευρώ ; 9 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, totalius είπε Πλακα μου κανείς τωρα . Σε πρωτεύουσα νόμου 200 μέτρα απο το κεντρο του ΟΤΕ παλεύω με ολες τις εταιρείες για αναβάθμιση σε VDSL εδώ κ τρία χρόνια κ η απάντηση ειναι μόνιμα οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα . Κ θα μου πεις για τα 2-3 ευρώ ; Που εισαι αν επιτρεπεται; Σε γενικες γραμμες παντως το VDSL εχει εξαπλωθει σε παρα πολλες περιοχες της χωρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, asmilon είπε asmilon· Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Που εισαι αν επιτρεπεται; Σε γενικες γραμμες παντως το VDSL εχει εξαπλωθει σε παρα πολλες περιοχες της χωρας. Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση αδερφε δεν ειναι παντα ετσι, εγω παλευα επι 2 χρονια στην Καλαματα επειδη εμενα 15 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο ( ναι ολοκληρα 15 λεπτα) και ειχα περιεργη διευθυνση τυπου "πλησιον παρκου κτλ" επαιρνα και τους παρακαλαγα ουσιαστικα καθε τριμηνο τι θα γινει και ποτε θα ενεργοποιησουν την vdsl. Απλα τους ελεγα διευθυνση & αριθμο τηλεφωνου και μου ελεγαν αγνωστο ποτε θα ερθει στην περιοχη σας. Μετα απο μια "ανεξηγητη" πτωση στην εως 24mbps που απο 10 κλειδωμενη εφτασε στα 4mbps εδωσα βλαβη , ηρθε τεχνικος ΟΤΕ μου λεει αδερφε ειμαι στο ΚΑΦΑΟ μεχρι 7mbps δεν παει αλλο ειναι φορτωμενο το ΚΑΦΑΟ, αφου ακουσε την απογοητευση μου μου λεει "μα καλα γιατι δεν βαζεις 50αρα αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα;". Αφου του εξηγω οτι εχω παρει 500 φορες και μου λενε οτι ΔΕΝ υποστηριζει η περιοχη μου ο τυπος γελαγε και μου λεει συγγνωμη αλλα υποστηριζει το βλεπω στο ΚΑΦΑΟ σου ειμαι και μαλιστα εδω και αρκετο καιρο πανω απο 1 χρονο , μηπως θες να σου δωσω εγω αιτημα για αναβαθμιση; Και καπως ετσι απεκτησα 50αρα. Οι τυποι στις συνδεσεις στα κεντρικα του ΟΤΕ ειναι απλα για κλωτσες. Μπανανια. 5 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Ποιο 4Κ; Μπηκε στον τιτλο μονο και μονο επειδη το εχει σαν επιλογη στο βιντεο το youtube; Στο trailer δεν αναφερει τιποτα τετοιο και αν ειναι να κρινω απο τις προηγουμενες μαλακιες της Stadia, παιζει να ειναι παλι κανενα upscaled 1080p. Και συν τοις αλλοις, γιατι να σκασεις λεφτα για ενα παιχνιδι που, ενω υποτιθεται οτι μπορεις να το παιξεις offline, χρειαζεται να εισαι παντα online για να το παιξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, asmilon είπε Που εισαι αν επιτρεπεται; Σε γενικες γραμμες παντως το VDSL εχει εξαπλωθει σε παρα πολλες περιοχες της χωρας. Κρήτη . Αλλα επειδή ειναι άλλο το θεμα ας μη μείνουμε στο δικό μου προβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα