thanasisxask Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 12:28 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Πήρα σήμερα να κλείσω ενα ραντεβού για το σέρβις των 45.000 χιλ. Το αυτοκίνητο είναι ένα Seat Ibiza 2016 1.0. 75hp. Πριν απο μένα που το πήρα πριν 2 μήνες,τα σέρβις τα έκανε στην αντιπροσωπεία μιας και είχε εγγύηση. Μου ζήτησαν λοιπόν 97.00 € για λάδια και φίλτρο λαδίου,21€ για φίλτρο καμπίνας και 61€ εργασία(49+ΦΠΑ) την οποία θα μου κάνουν δώρο σαν καινούργιο πελάτη αυτή την φορά.Παρόλαυτα θέλω να ρωτήσω 180€ δεν είναι πολλά για λάδια φίλτρα ακόμα και για αντιπρωσοπεία? Πάρε μόνος τα λάδια που θες, γιατί είναι το μεγαλύτερο κόστος, και κάνε το σέρβις στην αντιπροσωπεια. 21€ το φίλτρο και 61€ εργασία καλά είναι για επίσημη αντιπροσωπεία. Το αμάξι είναι τετραετίας (καινούργιο σχεδόν) κάνε τα σέρβις στην αντιπροσωπεία για να έχει "σειρά" στην συντήρηση του και να έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία.
vamvakoolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Εγγύηση δεν υπάρχει πλέον.Δικό μου μηχανικό δεν έχω.Οπότε σε ράντομ συνεργείο σόρρυ δεν το πάω.Μπορεί να είναι καλύτερα,μπορεί όχι,το να μπώ σε ένα συνεργείο της γειτονιάς δεν το κάνω.Κυρίως γιατί θέλω να βρώ ένα να το πηγαίνω μόνο εκεί.Και μπορεί όλοι να αλλάζουν λάδια φίλτρα,άλλα αύριο θα χρειαστεί και άλλα. Έχει κανείς εμπειρία απο το Auto Club Ν.Φιλαδέλφειας?Ή γενικά απο κάποιο καλό συνεργείο στισ γύρω περιοχές? (Μεταμόρφωση,Ν.Ιωνία,Φιλαδέλφεια,Ηράκλειο,Μενίδι κτλ.) εχει συνεργειο στη γεφυρα που συνδεει Ν.Φιλαδελφεια με ΑΓ Αναργυρους (κατω περναει η εθνικη οδος) απο τη μερια των ΑΓ Αναργυρων. Θα το δεις με το που περασεις τη γεφυρα. Αυτος μονο με λαδια φιλτρα ασχολειται δηλαδη δε κανει επισκευες. Δεν εχεις να χασεις κατι να ρωτησεις
prometheas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2020 στις 4:07 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Εγγύηση δεν υπάρχει πλέον.Δικό μου μηχανικό δεν έχω.Οπότε σε ράντομ συνεργείο σόρρυ δεν το πάω.Μπορεί να είναι καλύτερα,μπορεί όχι,το να μπώ σε ένα συνεργείο της γειτονιάς δεν το κάνω.Κυρίως γιατί θέλω να βρώ ένα να το πηγαίνω μόνο εκεί.Και μπορεί όλοι να αλλάζουν λάδια φίλτρα,άλλα αύριο θα χρειαστεί και άλλα. Έχει κανείς εμπειρία απο το Auto Club Ν.Φιλαδέλφειας?Ή γενικά απο κάποιο καλό συνεργείο στισ γύρω περιοχές? (Μεταμόρφωση,Ν.Ιωνία,Φιλαδέλφεια,Ηράκλειο,Μενίδι κτλ.) Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια από δύο συναδέλφους μου για αυτους (είναι Χαλάνδρι αλλά σε βολικό σημείο) . Για αποφυγή παρεξήγησης δεν εχω δική μου αποψη καθοτι δεν είμαι πελάτης του VW Group https://www.adamservice.gr/ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από prometheas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα