tutuyo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) οκ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από tutuyo
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάποιες αντ.πειες που έχουν fix τιμές με τα σερβις τους ανά μοντελο ... Σε πιο ακριβες μάρκες έχουν και προπληρωμή πακετου για τα επόμενα χρόνια.. Στα λάδια παίζει πολύ fake λάδι...Μαλ..ες θα γίνουν και σε αντ.πειες και σε απλά εξουσιοδοτημένα .. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από kage
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, tutuyo είπε Εαν σε ενδιαφερει να διατηρησεις την εγγυηση και να παιρνεις την σφραγιδα στο service book τοτε η αντιπροσωπεια ειναι μονοδρομος η αλλιως ψαχνεις βρισκεις τα επισημα ανταλλακτικα εσυ, τα ψωνιζεις και πας και τα περνας σε ενα συνεργειο της γειτονιας. Προσπαθησε να επικοινωνησεις με 2-3 αντιπροσωπειες, συνηθως παιζουν διαφορες στις τιμες Στο συνεργείο της γειτονιάς σου πας και βάζεις ανταλλακτικά ίδιων προδιαγραφών. Δεν χρειάζεται να είναι εξουσιοδοτημένο καν αρκεί να έχει τα αντίστοιχα ανταλλακτικά. Υποχρεωτικά κρατάς απόδειξη για τα υλικά και την παροχή υπηρεσιών και συμπληρώνει με σφραγίδα (συνεργείο Μπαρμπα-Μήτσος) το ιστορικό στο βιβλιαράκι (για να ισχύει η εγγύηση). Δεν χρειάζεται αντιπροσωπία αν είναι ακριβοί. Τα λαδια καλό είναι να τα πάρεις ο ίδιος είτε πας αντιπροσωπία είτε όχι ,για πιο φθηνά
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 12:46 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Απλά επειδή το αμάξι είναι σχετικά καινούργιο δεν ήθελα να μπλέξω με μάστορες. Δηλαδή οι αντιπροσωπείες τι έχουν αν όχι "μάστορες"? Καθηγητές χειρουργούς?
achilles_g_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Φίλτρο αέρα και καμπίνας αλλάζεις και μόνος σου πολύ εύκολα. Τα mann τα βρίσκεις αυτή την εποχή στο amazon.de σε πολύ καλές τιμές (ακόμη κ του ενεργού άνθρακα με αντιβακτηριακή προσταστία και pm 2.5)
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 12:28 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Πήρα σήμερα να κλείσω ενα ραντεβού για το σέρβις των 45.000 χιλ. Το αυτοκίνητο είναι ένα Seat Ibiza 2016 1.0. 75hp. Πριν απο μένα που το πήρα πριν 2 μήνες,τα σέρβις τα έκανε στην αντιπροσωπεία μιας και είχε εγγύηση. Μου ζήτησαν λοιπόν 97.00 € για λάδια και φίλτρο λαδίου,21€ για φίλτρο καμπίνας και 61€ εργασία(49+ΦΠΑ) την οποία θα μου κάνουν δώρο σαν καινούργιο πελάτη αυτή την φορά.Παρόλαυτα θέλω να ρωτήσω 180€ δεν είναι πολλά για λάδια φίλτρα ακόμα και για αντιπρωσοπεία? Τους φορτισες την μπαταρια στα οικονομικα! Πετας ξεκαθαρα τα λεφτα σου! Εχω φτιαξει γερμανικα αυτοκινητα με after market ανταλλακτικα σε καλο μαστορα με καλες τιμες(εργασια) και οι συνολικες τιμες σε καποιες περιπτωσεις βγαινουν αφανταστα πολυ κατω!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή οι αντιπροσωπείες τι έχουν αν όχι "μάστορες"? Καθηγητές χειρουργούς? Οχι βεβαια .Υπαρχουν πολυ καλυτεροι .Μονο αν τιθεται θεμα εγγυησης ισως μπλεξεις αν και δεν ειναι νομιμο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι βεβαια .Υπαρχουν πολυ καλυτεροι .Μονο αν τιθεται θεμα εγγυησης σως μπλεξεις αν και δεν ειναι νομιμο. Αυτό λέω και εγώ. Όσο για την εγγύηση, από όσα έγραψε στο πρώτο post μου έμεινε η εντύπωση πως δεν έχει πλέον. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Joshua21 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό λέω και εγώ. Όσο για την εγγύηση, από όσα έγραψε στο πρώτο post μου έμεινε η εντύπωση πως δεν έχει πλέον. Ολα τα νομιμα συνεργεια εχουν δικαιωμα επισκευης ακομα και εντος εγγυησης αλλα αντε να αποδειξουν οτι χρησιμοποιησαν γνησια ανταλακτικα που συνηθως δεν χρησιμοποιουν.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ολα τα νομιμα συνεργεια εχουν δικαιωμα επισκευης ακομα και εντος εγγυησης αλλα αντε να αποδειξουν οτι χρησιμοποιησαν γνησια ανταλακτικα που συνηθως δεν χρησιμοποιουν. Μα δεν υπάρχει υποχρέωση να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά ώστε να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση, μια χαρά κάνουν και τα συμβατά με πιστοποιήσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μα δεν υπάρχει υποχρέωση να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά ώστε να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση, μια χαρά κάνουν και τα συμβατά με πιστοποιήσεις. Κι ετσι ειναι δυσκολο να μην μπλεξεις με αντιπροσωπεια σε θεμα εγγυησης ....Ασε που συνηθως στα αλλα συνεργεια δεν υπαρει αποδειξη τι εβαλαν αν υπαρχει αποδειξη .
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Λύνεται εύκολα αυτό, μια χαρά μπορείς να απαιτήσεις νόμιμα παραστατικά για τα ανταλλακτικά τα οποία θα περιγράφουν αναλυτικά κάθε ανταλλακτικό, καθώς επίσης αναλυτικά παραστατικά για την τοποθέτηση τους. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Εγγύηση δεν υπάρχει πλέον.Δικό μου μηχανικό δεν έχω.Οπότε σε ράντομ συνεργείο σόρρυ δεν το πάω.Μπορεί να είναι καλύτερα,μπορεί όχι,το να μπώ σε ένα συνεργείο της γειτονιάς δεν το κάνω.Κυρίως γιατί θέλω να βρώ ένα να το πηγαίνω μόνο εκεί.Και μπορεί όλοι να αλλάζουν λάδια φίλτρα,άλλα αύριο θα χρειαστεί και άλλα. Έχει κανείς εμπειρία απο το Auto Club Ν.Φιλαδέλφειας?Ή γενικά απο κάποιο καλό συνεργείο στισ γύρω περιοχές? (Μεταμόρφωση,Ν.Ιωνία,Φιλαδέλφεια,Ηράκλειο,Μενίδι κτλ.)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Εγγύηση δεν υπάρχει πλέον.Δικό μου μηχανικό δεν έχω.Οπότε σε ράντομ συνεργείο σόρρυ δεν το πάω.Μπορεί να είναι καλύτερα,μπορεί όχι,το να μπώ σε ένα συνεργείο της γειτονιάς δεν το κάνω.Κυρίως γιατί θέλω να βρώ ένα να το πηγαίνω μόνο εκεί.Και μπορεί όλοι να αλλάζουν λάδια φίλτρα,άλλα αύριο θα χρειαστεί και άλλα. Έχει κανείς εμπειρία απο το Auto Club Ν.Φιλαδέλφειας?Ή γενικά απο κάποιο καλό συνεργείο στισ γύρω περιοχές? (Μεταμόρφωση,Ν.Ιωνία,Φιλαδέλφεια,Ηράκλειο,Μενίδι κτλ.) Εφόσων η εγγύηση έχει λήξει,και το να αλλάξεις λάδια και φίλτρα είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθενας,πόσο μάλλον το κάθε συνεργείο της γειτονιάς, δεν εχει νόημα η αντιπροσωπεία,ούτε καν ένα εξειδικευμένο. Αγοράζεις τα ανταλλακτικά online,σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή,και πας σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο να τα βάλουν. Αν μελλοντικά χρειαστεί κάτι που να θέλει γνώστες του συγκεκριμένου αμαξιού,τότε το πας σε αντιπροσωπεία η εξειδικευμένο.Εδω μιλάμε για μια απλή αλλαγή λαδιών και φίλτρων,αν βρεις μια ράμπα,τα αλλάζεις και μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα