Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Ότι και να αλλάξεις πρώτο, θα σε κρατάει το άλλο part πάλι πίσω. Ο 2500K είναι λίγος πλέον και το λέω αυτός γιατί βλέπω θέλεις να παίζεις καινούργια παιχνίδια. Είναι πιο λογικό να αλλαχτεί η gpu πρώτα βέβαια.

Το σωστό είναι να τα αλλάξεις όλα (εκτός δίσκων και κουτιού).

Η διαφορά είναι αν πάρει πρώτα κάρτα, θα έχει βελτίωση day1, ναι δεν θα έχει παντού το μάξιμουμ αλλά δεν παύει να έχει καλύτερο gaming.

Απο την άλλη αν αλλάξει τον κορμό (λες και η κάρτα δεν είναι ο βασικός κορμός του gaming...) Θα έχει ακριβός την ίδια gaming εμπειρία με τώρα   

• Like 1
Δημοσ.

εγινε παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας θα προβω πρωτα σε αγορα καρτας γραφικων και σιγα σιγα θα κανα αναβαθμιση και τα αλλα μερη 👍

Δημοσ.

Μη σε απασχολησει πιθανο bottleneck τωρα -αν και π.χ. με 1650 Super δεν θα ειχες-
σκεψου τι θα ηθελες -και μπορεις...οικονομικα!- να παρεις σε vga ουτως η αλλως 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Μου επιτρέπετε να ρωτησω κατι παρόμοιο με τον o.p.?
Στο παρακατω  παλιο setup μου, αξιζει να βαλω μια καρτα γραφικων να ξανανιωσω κανα παιχνιδι? (ποδοσφαιρακια, ισως κανα fps) 

Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις σε επιδοσεις βεβαια, και θα μπορουσα φυσικα να παω σε μεταχειρισμενη για μειωμενο κοστος, εκτος αν αντιπροτεινεται.

image.png.7acaba1047af3fa9a1b6d4cf29bbe018.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...