Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, cpetro είπε δεν υπολογιζετε το κοστος και για τα τεστ? 70ευρω στην ελλαδα για την αναχωρηση(τα 40ευρω που ανακοινωθηκε δεν εχει μπει ακομα σε εφαρμογη..) και αλλα 100 τουλαχιστον (?) στο εξωτερικο για την επιστροφη, παει 170ευρω + Αν εκανε 90€ το εισιτήριο θα ήταν καλύτερα;
fotisgate6 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Αυτή η προσφορά ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις προσφορές πακέτων απεριόριστων GB που δίνουν οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών αυτή την περίοδο.
Stelaras1993 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, cpetro είπε δεν υπολογιζετε το κοστος και για τα τεστ? 70ευρω στην ελλαδα για την αναχωρηση(τα 40ευρω που ανακοινωθηκε δεν εχει μπει ακομα σε εφαρμογη..) και αλλα 100 τουλαχιστον (?) στο εξωτερικο για την επιστροφη, παει 170ευρω + Παραπληροφόρηση στο φουλ .. κλινική ταξιαρχαι μοριακο τεστ 25 ευρώ εδώ και πολλούς μήνες έχω ταξιδέψει 3 φορές με αεροπλάνο. Και κάπου παίζει και στα 20 ευρώ . Ωστόσο εάν δεν γνωρίζεις καλύτερα μην λες ότι να ναι. 1
Backpacker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fotisgate6 είπε Αυτή η προσφορά ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις προσφορές πακέτων απεριόριστων GB που δίνουν οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών αυτή την περίοδο. Υπάρχουν φοιτητές στα τρία Πανεπιστήμια που έχει η Κρήτη που τα περισσότερα τμήματα έχουν δια ζώσης εργαστήρια (and vice versa) και υπάρχουν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητες που είτε πάνε είτε γυρνάνε από Κρήτη. Χώρια πόσοι άλλοι επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επειδή δεν υπάρχει τουρισμός δεν σημαίνει οτι δεν ταξιδεύουν πόσοι άνθρωποι κάθε μέρα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Backpacker 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εγω βλεπω και 1 εξτρα καλο παντως, ποσοι θα θελησουν να πεταξουν με 5ε, θα πανε να κανουν εξετασεις, θα βγουν θετικοι στον COVID-19 και ετσι ολο και καποιοι θα γλυτωσουν (μακαρι βεβαια οσοι βγουν θετικοι να ειναι και ασυμπτωματικοι).
georgenikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Backpacker είπε Υπάρχουν φοιτητές στα τρία Πανεπιστήμια που έχει η Κρήτη που τα περισσότερα τμήματα έχουν δια ζώσης εργαστήρια (and vice versa) και υπάρχουν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητες που είτε πάνε είτε γυρνάνε από Κρήτη. Χώρια πόσοι άλλοι επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επειδή δεν υπάρχει τουρισμός δεν σημαίνει οτι δεν ταξιδεύουν πόσοι άνθρωποι κάθε μέρα. Ακριβώς. Αφού είμαι και ο ίδιος από την Κρήτη επιβεβαιώνω ότι με οποιαδήποτε ελάφρυνση μέτρων ξεκινάνε τα πάντα εργαστήρια και όλα. Συν ότι οι εξεταστικές δια ζώσης κατά κύριο λόγο. Μόνο αν απαγορεύεται καθολικα. Οπότε διάφοροι φοιτητες θα τους βολέψει πολύ αυτό το τάλιρο να κατέβουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 καπου διαβασα για ΚΤΕΛ. Παιζει να ειναι μεσα στην 5αδα στον κοσμο η Ryanair. Οχι οτι την προτιμω, αλλα 4-5 φορες που ταξιδεψα ηταν μια χαρα. Ειδικα αν εχεις κλεισμενη θεση μπροστα και Priority Boarding ολα κομπλε.
Kina23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, mtriandros είπε ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια h RYANAIR ακυρωνει τελευταια στιγμη και δεν μπορεις να βασιζεσαι για κατι σοβαρο. μου εχει συμβει 2 φορες και οχι λογω covid19. Δουλεύω 3 χρόνια στη ryanair χωρίς λόγο δεν έχει ακυρωθεί ποτέ, κι αν ακυρωθεί λόγω καιρού γίνεται έξτρα πτήση την επόμενη μέρα με standby crew. Πτήσεις γίνονται κανονικά ακόμα και τώρα, υπάρχει κόσμος με συγγενείς στο εξωτερικό, φοιτητές κτλπ. Μόνο τον καιρό και καθολική αναστολή πτήσεων από Ελλάδα έχετε να φοβάστε. 3
james01gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Kina23 είπε Δουλεύω 3 χρόνια στη ryanair χωρίς λόγο δεν έχει ακυρωθεί ποτέ, κι αν ακυρωθεί λόγω καιρού γίνεται έξτρα πτήση την επόμενη μέρα με standby crew. Πτήσεις γίνονται κανονικά ακόμα και τώρα, υπάρχει κόσμος με συγγενείς στο εξωτερικό, φοιτητές κτλπ. Μόνο τον καιρό και καθολική αναστολή πτήσεων από Ελλάδα έχετε να φοβάστε. βασικά μου έχει τύχει 2 φορές σε πτήσεις από Πολωνία να ρωτάει το προσωπικό πριν το boarding εάν κάποιος θα ήθελε να μείνει μία ημέρα ακόμη Κρακοβία με έξοδα πληρωμένα (οι πτήσεις ήταν overbooked). το πρόβλημα με την Ryan είναι να μην σου κάτσει η στραβή. πηγαίνω Πολωνία 2 με 3 φορές τον χρόνο. από τα 300άρια και τα 400άρια που πλήρωνα κάθε φορά, έχω πέσει στα 100-150 με επιστροφή. και πλήρωνα τόσα όχι με απευθείας πτήσεις αλλά μέσω Γερμανίας καθώς η Aegean τον χειμώνα δεν πάει Κρακοβία ενώ το καλοκαίρι έχει 2 πανάκριβα δρομολόγια. το κακό με την ryan είναι πως σε πιέζει να κάνεις λάθος, να πας αντίθετα στους κανονισμούς της για να σε χρεώσει. εάν είχε λίγο διαφορετική πολιτική θα ήταν πολύ πιο συμπαθής ως αεροπορική. πολλοί κανόνες και στηρίζεται πως οι επιβάτες θα κάνουν λάθος. αλλά δεν γνωρίζω κάποιον να μπορεί να επιλέξει μεταξύ ryan και άλλης εταιρείας για τον ίδιο προορισμό και να επιλέξει την άλλη εταιρεία κοιτάζοντας την τσέπη του
tasos30 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, james01gr είπε βασικά μου έχει τύχει 2 φορές σε πτήσεις από Πολωνία να ρωτάει το προσωπικό πριν το boarding εάν κάποιος θα ήθελε να μείνει μία ημέρα ακόμη Κρακοβία με έξοδα πληρωμένα (οι πτήσεις ήταν overbooked). το πρόβλημα με την Ryan είναι να μην σου κάτσει η στραβή. πηγαίνω Πολωνία 2 με 3 φορές τον χρόνο. από τα 300άρια και τα 400άρια που πλήρωνα κάθε φορά, έχω πέσει στα 100-150 με επιστροφή. και πλήρωνα τόσα όχι με απευθείας πτήσεις αλλά μέσω Γερμανίας καθώς η Aegean τον χειμώνα δεν πάει Κρακοβία ενώ το καλοκαίρι έχει 2 πανάκριβα δρομολόγια. το κακό με την ryan είναι πως σε πιέζει να κάνεις λάθος, να πας αντίθετα στους κανονισμούς της για να σε χρεώσει. εάν είχε λίγο διαφορετική πολιτική θα ήταν πολύ πιο συμπαθής ως αεροπορική. πολλοί κανόνες και στηρίζεται πως οι επιβάτες θα κάνουν λάθος. αλλά δεν γνωρίζω κάποιον να μπορεί να επιλέξει μεταξύ ryan και άλλης εταιρείας για τον ίδιο προορισμό και να επιλέξει την άλλη εταιρεία κοιτάζοντας την τσέπη του ΟΛΕΣ οι αεροπορικές κάνουν overbooking, έτσι λειτουργεί ο κλάδος. 2
cpetro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Παραπληροφόρηση στο φουλ .. κλινική ταξιαρχαι μοριακο τεστ 25 ευρώ εδώ και πολλούς μήνες έχω ταξιδέψει 3 φορές με αεροπλάνο. Και κάπου παίζει και στα 20 ευρώ . Ωστόσο εάν δεν γνωρίζεις καλύτερα μην λες ότι να ναι. μολις πηρα την κλινικη. μου ειπαν οτι το μοριακο κοστιζει 40 ευρω και το rapid 25 ευρω. εσυ πως το πηρες 25 ?
Stelaras1993 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερουν τι τους γινεται και εμενα αλλα νταλα μου λεγανε απο το τηλεφωνο. Παντως 30 ευρω το ειχανε το μοριακο τελικα μπηκα και το βρηκα . Και 25 στο ιατροπολις μου ειπε ενα γνωστος μου που πηγε. Εμενα μου πηραν και τις 3 φορες δειγμα απο το στομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα