Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έπεσαν όλα μαζί... Τελη 255, ασφάλεια 250, ΚΤΕΟ 50, αλλαγή μπουκάλας αερίου λόγω 10ετιας 200€. Παω και στρατό (ελπίζω 9μηνο)... Οπότε θα καταθέσω πινακίδες. Ελπίζω να γίνει ηλεκτρονικά, κάτι τέτοιο ακούγεται. Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να περάσω ΚΤΕΟ εφόσον έχω καταθέσει πινακίδες και αν πρέπει να είναι σφαλισμενο. Όταν τις πάρω πίσω θα έχω μια βδομάδα περιθώριο; Το ΚΤΕΟ λήγει 7/1. Πινακίδες ελπίζω να καταθέσω τότε, άμα πάρει καμία μικρή παράταση, όπως συνηθίζεται. Αλλιώς 31/12. Μετά έχω το θέμα της κλοπής του αυτοκινήτου, εφόσον δεν έχω ασφάλεια...

Δημοσ.

Τέλη μην βιαστεις να πληρώσεις ακόμη, πιθανότατα θα μεταφερθούν για Γεναρη-Φλεβαρη όπως γραφεται

Ασφάλεια δες μηπως μπορείς να την εξοφλήσεις σε δόσεις ωστε να σου ερθει λίγο πιο ανετα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Τέλη μην βιαστεις να πληρώσεις ακόμη, πιθανότατα θα μεταφερθούν για Γεναρη-Φλεβαρη όπως γραφεται

Ασφάλεια δες μηπως μπορείς να την εξοφλήσεις σε δόσεις ωστε να σου ερθει λίγο πιο ανετα

Το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορεί μέχρι 7/1. Λόγω του ΚΤΕΟ

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν είναι να καταθέσεις πινακίδες κάνε ασφάλεια για ενα μήνα.

ΚΤΕΟ πρέπει να περάσω αφού θα έχω παραδώσει πινακίδες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

Το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορεί μέχρι 7/1. Λόγω του ΚΤΕΟ

ΚΤΕΟ πρέπει να περάσω αφού θα έχω παραδώσει πινακίδες;

Οχι,οταν τις πάρεις πίσω θα το περάσεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Μου έπεσαν όλα μαζί... Τελη 255, ασφάλεια 250, ΚΤΕΟ 50, αλλαγή μπουκάλας αερίου λόγω 10ετιας 200€. Παω και στρατό (ελπίζω 9μηνο)... Οπότε θα καταθέσω πινακίδες. Ελπίζω να γίνει ηλεκτρονικά, κάτι τέτοιο ακούγεται. Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να περάσω ΚΤΕΟ εφόσον έχω καταθέσει πινακίδες και αν πρέπει να είναι σφαλισμενο. Όταν τις πάρω πίσω θα έχω μια βδομάδα περιθώριο; Το ΚΤΕΟ λήγει 7/1. Πινακίδες ελπίζω να καταθέσω τότε, άμα πάρει καμία μικρή παράταση, όπως συνηθίζεται. Αλλιώς 31/12. Μετά έχω το θέμα της κλοπής του αυτοκινήτου, εφόσον δεν έχω ασφάλεια...

Όσο είναι σε ακινησία δεν έχεις υποχρέωση ούτε για ΚΤΕΟ, ούτε για τέλη κυκλοφορίας, ούτε για ασφάλεια.

Αν τη στιγμή που ξεκινήσει η ακινησία έχεις δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ, τότε όταν κάνεις άρση ακινησίας θα έχεις περιθώριο 15 ημερών να το ξαναπεράσεις.

Τα τέλη τα γλιτώνεις μόνο αν κάνεις ακινησία μέσα στο 2020.

9 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιου είδους ασφάλεια μόνο για κλοπή, φθορά, χαλάζι κτλ

Για όταν θα βρίσκεται στο σπίτι.

Στο σπίτι ή στο δρόμο? Υπόψιν η ακινησία προϋποθέτει ότι θα το παρκάρεις σε κάποιον ιδιωτικό χώρο.

Πάντως όχι, δεν υπάρχει τέτοια ασφάλεια, ίσως σε συνεννόηση με κάποιον ασφαλιστή να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα θα είναι ακριβότερη από τις τυποποιημένες ασφαλίσεις.

Αλήθεια, για τι αξία αυτοκινήτου μιλάμε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Όσο είναι σε ακινησία δεν έχεις υποχρέωση ούτε για ΚΤΕΟ, ούτε για τέλη κυκλοφορίας, ούτε για ασφάλεια.

Αν τη στιγμή που ξεκινήσει η ακινησία έχεις δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ, τότε όταν κάνεις άρση ακινησίας θα έχεις περιθώριο 15 ημερών να το ξαναπεράσεις.

Τα τέλη τα γλιτώνεις μόνο αν κάνεις ακινησία μέσα στο 2020.

Στο σπίτι ή στο δρόμο? Υπόψιν η ακινησία προϋποθέτει ότι θα το παρκάρεις σε κάποιον ιδιωτικό χώρο.

Πάντως όχι, δεν υπάρχει τέτοια ασφάλεια, ίσως σε συνεννόηση με κάποιον ασφαλιστή να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα θα είναι ακριβότερη από τις τυποποιημένες ασφαλίσεις.

Αλήθεια, για τι αξία αυτοκινήτου μιλάμε?

Σε γκαράζ σε σπίτι. Αλλά όχι κλειστού τύπου.

4000€ η αξία 

Τα τέλη τα γλυτώνω αν δώσω πινακίδες πριν το 2021. Σωστά;

Δεν μπορώ να τα πληρώσω, να κάνω χρήση δύο μήνες και μετά να δώσω πινακίδες. Βασικά μπορώ αλλά δεν θα έχω επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Σε γκαράζ σε σπίτι. Αλλά όχι κλειστού τύπου.

4000€ η αξία 

Τα τέλη τα γλυτώνω αν δώσω πινακίδες πριν το 2021. Σωστά;

Δεν μπορώ να τα πληρώσω, να κάνω χρήση δύο μήνες και μετά να δώσω πινακίδες. Βασικά μπορώ αλλά δεν θα έχω επιστροφή χρημάτων.

Ε το γκαράζ σε σπίτι - έστω και όχι κλειστού τύπου - είναι πιο ασφαλές από το να είναι παρκαρισμένο σε δημόσιο δρόμο, νομίζω πως ανησυχείς υπερβολικά για κλοπή με τέτοια αξία. Τώρα αν φοβάσαι τι να σου πω, πλήρωσε κανονικά τέλη, ασφάλεια κτλ για να είσαι σίγουρος.

Και ναι, αυτό είπα, "Τα τέλη τα γλιτώνεις μόνο αν κάνεις ακινησία μέσα στο 2020." είναι το ίδιο πράγμα με το "Τα τέλη τα γλυτώνω αν δώσω πινακίδες πριν το 2021".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...