Προς το περιεχόμενο

[GAMING HEADSET]HYPERX CLOUD 2 GUN METAL 61.40€ @ΑΜΑΖΟΝ.DE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ακουστικά του τίτλου στον χρωματισμό GUN METAL στα 61,4€ ευρώ τελική με τα μεταφορικά στο Γερμανικό AMAZON.

LINK---> ΕΔΩ

>Ελλάδα από 80€ τα RED και από 84,90€ τα GUN METAL

LINK-->SKROUTZ

LINK-->BESTPRICE

>Ευρώπη από 50€ τα GUN METAL και 52€ τα RED πάλι στο Γερμανικό AMAZON που έκανε price match με τα MEDIAMARKT και SATURN.

LINK--->GEIZHALS.EU

Για όσους τα θέλουν σε RED βγαίνουν λίγο παραπάνω στα 63.37€ τελική τιμή. 

LINK-->ΕΔΩ

Τέλος με τη αγορά τους κερδίζετε το εξής promo :

Qualifying offers:

• 17.99€ Game Pass PC

Congratulations! With your order you can now secure a 38% discount on Game Pass for PC.

Redeem this offer by purchasing your game accessories and you will receive a discount code by email.

20161103164437_hyperx_cloud_ii.jpeg

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Αν και το εχουμε ξαναπει πολλες φορες τα ακουστικα ΜΑΜΑΝΕ και στην τιμη αυτη δεν εχουν αντιπαλο.

Για οσους ενδιαφερονται για αγορα χωρις ΦΠΑ η τελικη τιμη με τα μεταφορικα ειναι 51,12 ευρω.

Εχω 2 ζευγαρια εδω και χρονια και ειναι οτι καλυτερο εχω φορεσει.

Μην ρωτησει κανεις αν ειναι καλα απλα τα αγοραζετε στην τιμη αυτη και μετα λετε ευχαριστω(οχι σ'εμενα στον lion για το ωραιο oldschool post).

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα έβλεπα κάποιες φορές στο παρελθόν σε προσφορά και δεν προχωρούσα σε αγορά καθώς έχω αρκετά headsets, ενσύρματα και ασύρματα, περιλαμβανομένων και των HyperX cloud Flight. Τα ανακάλυψα τυχαία καθώς έψαχνα στο Γερμανικό warehouse για καμία αξιόλογη ευκαιρία. Αυτή την φορά έκατσε το χρώμα που θέλω (gun metal) σε πολύ καλή τιμή και πρώτα τα χτύπησα και ύστερα τα ανέβασα εδώ. :D 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

πρώτα τα χτύπησα και ύστερα τα ανέβασα εδώ. :D 

Και πολυ καλα εκανες γιατι πριν πολλα χρονια πηρα το μαθημα μου οταν ανεβασα προσφορα με προ'ι'ον που ηθελα να αγορασω και τελικα δεν το προλαβα γιατι τα παλικαρια εδω μεσα το εξαντλησαν στο δευτερολεπτο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antnatal είπε

Σε Xbox x και ps5 θα έχουν πρόβλημα;;; 

Σε xbox one s που έχω δουλεύουν κανονικά. Λογικά και στις καινούργιες κονσόλες δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SpirosCon- είπε

Για ποιό λόγο μου βγαίνουν στα 70 ευρώ χωρίς μεταφορικά? Δεν έχω εμπειρία με το amazon.

Τελείωσαν τα gun metal . Εχει τα κόκκινα με 2 ευρώ παραπάνω. 

https://www.amazon.de/-/en/HyperX-KHX-HSCP-RD-Cloud-II-headphones/dp/B00SAYCXWG/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=cloud+2&qid=1606707841&quartzVehicle=72-810&replacementKeywords=cloud&sprefix=cloud&sr=8-1

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Για όσους τα θέλουν σε RED βγαίνουν λίγο παραπάνω στα 63.37€ τελική τιμή. 

LINK-->ΕΔΩ

Πλέον μόνο τα RED στα 63,37€ τελική. 

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για τα συγκεκριμένα ακουστικά. Αλλά να σημειώσουμε ότι η προσφορά δεν είναι καινούρια, υπάρχει τουλάχιστον εδώ και 4 μέρες.

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος γιατί μου βγάζει αυτό αφού είναι απλά κωδικός και δεν στέλνουν κάτι;Πρέπει να αλλάξω διεύθυνση αποστολής;

Screenshot_2.png.9f06565ec4dc88f618dacce4fcc0d4f4.png

Screenshot_1.png.33b11a9182eb278ddcd22be3f89b9e11.png

Δημοσ.

Μπόρεσε κανείς να πάρει τον κωδικό για το game pass; γιατί μου τον έχουν στείλει αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω για να βάλω τον κωδικό στο πεδίο για το κουπόνι,σταματάει στο βήμα πιο πάνω στη φωτο και λήγει σε 14 μέρες.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; αν μπορεί κάποιος που το πήρε να βοηθήσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...