Ducatista Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά εχεις κανενας γνώσεις πο ηλεκτρολογίκα να μου πει αν η ρυθμίσεις που ειναι ο επιτήρητης ειναι οκ γιατι ο ηλεκτρολόγος δεν μου εξήγησε..
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 https://www.pelc.gr/el/-/148-pt535.html εχει και οδηγίες χρησης
Ducatista Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Κατι ειδα ομως δεν εχω ιδεα... εγω απλα του είπα ότι μετά από διακοπή δεν θελω να έρχεται φουλ το ρεύμα και μου κάνει ζημιές!! να μου πεις ποιο είναι το φουλ; θεωρητικά εκει που δεν έχουν πρόβλημα η συσκευές...
LouCi4er Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Κατι ειδα ομως δεν εχω ιδεα... εγω απλα του είπα ότι μετά από διακοπή δεν θελω να έρχεται φουλ το ρεύμα και μου κάνει ζημιές!! να μου πεις ποιο είναι το φουλ; θεωρητικά εκει που δεν έχουν πρόβλημα η συσκευές... Γι αυτο δεν σου εξηγησε. 1
nvel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 να μην έρχεται φουλ αλλά τι το μισό ρεύμα; επιτηρητή ζήτησες όχι softstarter. Ρυθμίζεις την καθυστέρηση σε αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να μην περάσουν ότι μεταβατικά υπάρχουν μετά την ζεύξη.
Ducatista Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, nvel είπε να μην έρχεται φουλ αλλά τι το μισό ρεύμα; επιτηρητή ζήτησες όχι softstarter. Ρυθμίζεις την καθυστέρηση σε αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να μην περάσουν ότι μεταβατικά υπάρχουν μετά την ζεύξη. Αρα υπάρχει προστασία η οχι; κοβει αυτο το πράγμα οταν έρθει μεγάλη ταση;
nvel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 είναι επιτηρητής όχι απαγωγός υπερτάσεων, προστατεύει με καθυστέρηση από την αύξηση της τάσης. Μετά τα αποκατάσταση της τάσης θα οπλίσει το ρελέ με όση καθυστέρηση από την αποκατάσταση έχεις ορίσει στον επιτηρητή.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά προστατεύει σε ένα βαθμο αλλά αν σου σκάσει τιποτα 500V ισως να μη τη γλιτώσεις. Απλα αν σου ερθει πχ 280V για καποιο λογο για θα κόψει σε οσο χρονο ειναι ρυθμισμενο 0.1 sec και θα επανελθει μετα απο οσο ειναι ρυθμισμενο αν ειναι ολα καλα.. Για μεγαλυτερη προστασια θες και SPD να σου βαλει Απο οσα λες δεν εχεις ιδεα καλύτερα να μη το πειράξεις Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από ΠάρηςΓ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα