Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχεις κανενας γνώσεις πο ηλεκτρολογίκα να μου πει αν η ρυθμίσεις που ειναι ο επιτήρητης ειναι οκ γιατι ο ηλεκτρολόγος δεν μου εξήγησε..

20201130_004855.jpg

Δημοσ.

Κατι ειδα ομως δεν εχω ιδεα... εγω απλα του είπα ότι μετά από διακοπή δεν θελω να έρχεται φουλ το ρεύμα και μου κάνει ζημιές!! να μου πεις ποιο είναι το φουλ; θεωρητικά εκει που δεν έχουν πρόβλημα η συσκευές...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Κατι ειδα ομως δεν εχω ιδεα... εγω απλα του είπα ότι μετά από διακοπή δεν θελω να έρχεται φουλ το ρεύμα και μου κάνει ζημιές!! να μου πεις ποιο είναι το φουλ; θεωρητικά εκει που δεν έχουν πρόβλημα η συσκευές...

Γι αυτο δεν σου εξηγησε.

• Like 1
Δημοσ.

να μην έρχεται φουλ αλλά τι το μισό ρεύμα; επιτηρητή ζήτησες όχι softstarter. Ρυθμίζεις την καθυστέρηση σε αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να μην περάσουν ότι μεταβατικά υπάρχουν μετά την ζεύξη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nvel είπε

να μην έρχεται φουλ αλλά τι το μισό ρεύμα; επιτηρητή ζήτησες όχι softstarter. Ρυθμίζεις την καθυστέρηση σε αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να μην περάσουν ότι μεταβατικά υπάρχουν μετά την ζεύξη.

Αρα υπάρχει προστασία η οχι; κοβει αυτο το πράγμα οταν έρθει μεγάλη ταση;

Δημοσ.

είναι επιτηρητής όχι απαγωγός υπερτάσεων, προστατεύει με καθυστέρηση από την αύξηση της τάσης. Μετά τα αποκατάσταση της τάσης θα οπλίσει το ρελέ με όση καθυστέρηση από την αποκατάσταση έχεις ορίσει στον επιτηρητή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά προστατεύει σε ένα βαθμο αλλά αν σου σκάσει τιποτα 500V ισως να μη τη γλιτώσεις. Απλα αν σου ερθει πχ 280V για καποιο λογο για  θα κόψει σε οσο χρονο ειναι ρυθμισμενο 0.1 sec και θα επανελθει μετα απο οσο ειναι ρυθμισμενο αν ειναι ολα καλα.. Για μεγαλυτερη προστασια θες και SPD να σου βαλει 

Απο οσα λες δεν εχεις ιδεα καλύτερα να μη το πειράξεις

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...