mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, rhtoras είπε ωραία ήταν που είχατε γίνει μπίλιες με τον windowsά στο άλλο θέμα... το θετικό είναι σε όλο αυτό πως τον ανάγκασα να εγκαταστήσει επιτέλους linux, arch (γιατί εμμένει ακόμα στο systemd αλλά οκ) και xfce που το θεωρούσε βλακεία... Aν μιλας για μενα , archlinux/xfce εβαλα στο ΔΕΥΤΕΡΟ χρεπολαπτοπ που εχω. Και φυσικα η αποψη μου για το xfce δεν αλλαζει. Απλα το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν σηκωνει κατι παραπανω απο xfce. 59 λεπτά πριν, rhtoras είπε Αυτό που μας ενδιαφέρει στην περίπτωση αυτή είναι το systemd. Θα ρωτούσε κανείς...Ρε μπάρμπα και πως συνδέονται αυτά τα 2? Μα φυσικά από το γεγονός οτι κάποιους δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια του υπολογιστή τους. Βάζουν ένα: "δουλεύει και άρα δε με νοιάζει" και πορεύονται. Σε αυτό εξηγείται γιατί κάνουν τα στραβά μάτια, όταν ο πατέρας του Linus Torvalds είπε οτι τον προσέγγισε (τον LInus ε?) η NSA για backdoor στο linux. Αυτός απάντησε λογικά αρνητικά αλλά η NSA σιγά που θα καθόταν έτσι. Έψαξε άλλους τρόπους και σίγουρα το systemd είναι ως τώρα η καλύτερη δυνατή λύση για αυτούς Οπως ορθα ρωτησε και ο @pmav99 , αποδειξεις για αυτο που λες εχεις ? 1 ώρα πριν, rhtoras είπε ποιός χρειάζεται το systemd-analyze για να δει πόση ώρα κάνει να bootάρει το pc του (και να διαπιστώσει οτι το runit θέλει πολύ λιγότερο χρόνο χαχαχα) ? Eσυ που υποστηριζεις οτι το runit μπουταρει γρηγοροτερα , εχει εργαλειο να μας το αποδεικνυει ? Ή μετρας με χρονομετρο το μπουταρισμα ? Το systemd-analyze δινει χρησιμες πληροφοριες και οχι μονο για να χρονομετρουμε τα ενα-δυο μπουταρισματα που κανουμε στην διαρκεια μιας μερας... 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Στο systemd μπορεί άραγε να κάνει κανείς review τον κώδικα ? Δεν μπορει ? Ειναι κλειστος κωδικας ? Ξερεις τι σημαινει η λεξη review ? commit ? 1
asfodelus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Σε αυτό εξηγείται γιατί κάνουν τα στραβά μάτια, όταν ο πατέρας του Linus Torvalds είπε οτι τον προσέγγισε (τον LInus ε?) η NSA για backdoor στο linux. Αυτός απάντησε λογικά αρνητικά αλλά η NSA σιγά που θα καθόταν έτσι. Έψαξε άλλους τρόπους και σίγουρα το systemd είναι ως τώρα η καλύτερη δυνατή λύση για αυτούς Και εδώ απλά δείχνεις το πόσο ανόητος είσαι. Και λέω ανόητος και όχι άσχετος, γιατί ένας άσχετος ξέρει τουλάχιστον τον όγκο της ασχετοσύνης του. Απλά δεν έχεις ιδέα του πως λειτουργεί ο ανοικτός κώδικας. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως κάποιος θέλει να προσθέι κάποιο backdoor. Μπορεί; Δεν θα το δει κανένας; Που πήγαν τα χιλιάδες μάτια που βλέπουν τον κώδικα; Αλλά μάλλον στο φτωχό μυαλό σου πιστεύεις πως ένας Linus μπορεί να κάνει ότι θέλει σαν κάποιος δικτάτορας. Τόσο ανόητος Και και αν δεν το ξέρεις η NSA έχει περάσει κώδικά μέσα στον πυρήνα. Διάβασε εδώ μπας και ξεστραβωθείς, αν και δεν έχω ελπίδες: https://en.wikipedia.org/wiki/Security-Enhanced_Linux Αντί λοιπόν για θεωρίες συνωμοσίας με τον πατέρα και τον κουρέα του Linus, αρκεί να κάνεις κάτι απλό. Να δείξεις τον κώδικά κάποιου backdoor. Και όχι ανόητε, όχι το SELinux. 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Δε θα επεκταθώ διότι μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε γιατί ΔΕΝ πρέπει να θέλουμε backdoors στον υπολογιστή μας. Γιατί δηλαδή κάποιος να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου αν το επιθυμήσει ? Μπορεί ίσως να το κάνει αλλά δε θα του το δώσω στο πιάτο. Θα κοπίασει! Για το αν όλοι είναι μεγάλα παιδιά σε αυτή την κουβέντα, επέτρεψε μου να αμφιβάλω. 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Στο systemd μπορεί άραγε να κάνει κανείς review τον κώδικα ? ΌΧΙ Να σε βοηθήσω: Να ο κώδικας και όλο το ιστορίκο αλλαγών για να κάνεις το code review και να μας δείξεις το προβληματικό σημείο https://github.com/systemd 1 ώρα πριν, rhtoras είπε ΌΧΙ αλλά μπορεί να γίνεται commit ότι θέλει η ομάδα του systemd Όπως σε κάθε έργο. Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει κανείς ότι θέλει; Αν ξέρεις να μου το πεις να το αποφύγω, Για άλλη μια φορά απλά δείχνεις πόσο ανόητος είσαι. Α ναι και άσχετος με προγραμματισμό γιατί λες πως κανένας δεν μπορεί να κάνει review τόσο κώδικα. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πάμε στο https://www.openhub.net ή το github και μετράμε γραμμές κώδικα. θα σου το αφήσω για άσκηση. Πόσες γραμμές κώδικά έχει η gtk; Πόσες γραμμές κώδικά έχει το docker; Πόσες γραμμές κώδικα έχεις το xfce; Το firefox; Το libreOffice;Για πες για ποια διαφορά τάξης μεγέθους μιλάμε; Με την ίδιο λογική δεν θα επρεπε να είχε πολύ περισσότερα backdoors απο το systemd (και κανένας δεν ψάχνει κώδικα της NSA εκεί. Αχά!!! πολύ ποιο εύκολο). Μπορείς να μου εξασφαλίσεις πως δεν έχουν κάποιο backdoor! Όχι! Ακούστε τον Ρήτορα κύριοι που ξέρει!! Μην χρησιμοποιείτε ελευθερο λογισμικό, είναι γεμάτο τρύπες και backdoor. Μόνο σήματα μόρς. Να του ακούτε ξέρει αυτός και μόνο αυτός. Και όχι αυτοί που φτιάχνουν διανομες με systemd, gtk, firefox και xfce 1 ώρα πριν, rhtoras είπε .. Έχει όμως τη λογική οτι κάποιοι ήθελαν αν το βάλουν γιατί ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Για σου ρε Ρητορα μεγάλε γνώστη που πριν ένα χρόνο δεν ήξερες την διαφορά ανάμεσα σε fat και fat32. 1 ώρα πριν, rhtoras είπε Ανέφερα απλώς μερικούς λόγους που τάσσομαι ενάντια στο systemd. Βασικά ανέφερες καποιους λόγους για να μας δείξεις πόσο ανόητος είσαι. Να σου πω τώρα αν ήθελα να περάσω κακόβουλο κώδικα τι θα έκανα (μιας και όσοι εχουμε windows συγνώμη debian based διανομές ήθελα να πως δουλεύουμε για την NSA). Θα έκανα ότι κάνουν κάποιοι dev του Artix. θα παρουσίαζα κάποιο πρόγραμμα για ασφάλεια ντε και καλά, και θα είχα μέσα 40 backdoors (η τουλάχιστον τόσα μέτρησα σε ένα γρήγορο code review του δεκάλεπτου και μπορώ να σου τα δείξω). Ένα απλό παράδειγμα που δεν θα περάσει ποτέ σε καμία σοβαρή διανομή, γιατί στον ανοικτό κώδικά μπορείς να δεις αυτά. Εντάξει μια δουλεία επιπέδου NSA απαιτεί τουλάχιστον να ξέρεις προγραμματισμό καθώς επίσης και να δουλεύει... Σε αφήνω ανόητε στις ανοησίες σου. Δεν συζητάμε καλύτερα για το σχήμα της γης. Ίσως εκεί τα πας καλύτερα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από asfodelus 1
rhtoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, pmav99 είπε Λες ότι το systemd είναι backdoor της NSA. OK. Απόδειξη όμως; Ποιο σημείο του κώδικα είναι το backdoor; Άνοιξε και σε εμάς τα μάτια. https://github.com/systemd/systemd Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω διάλογο με τουςε όρους που θέτετε. Μη γδιαλύετε και αυτό το θέμα. Εγώ δεν είπα οτι είναι backdoor της NSA ξαναδιάβασε τι είπα και ΜΗΝ προβοκάρεις. 43 λεπτά πριν, jim_p είπε Εγω. Πριν λιγες βδομαδες διαπιστωσα οτι καθε Δευτερα τρεχει το fstrim στην εκκινηση για να κανει trim το δισκο, μεσα απο το systemd-analyze blame. Και εχω 5 χρονια (παρα ενα μηνα) με ssd. Παραβλέποντας οτι τόσο καιρό δεν ήξερες τι γίνεται στο σύστημά σου (δεν είναι μεμπτό οκ) θα σε ρωτήσω το εξής. Για ποιό λόγο δε χρησιμοποιείς τότε το bootchart2 ? Στο aur το έχει και με ένα απλό πάτημα το έχεις και κάνει τη δουλειά που θες. Αν τη θες γιατί εγώ δεν την έχω χρειαστεί αν όμως θελήσω έχω επιλογή στο artix μου μέσω aur. Τα άλλα πάντως που ανέφερα πέρασαν αβαβά. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω μόνο να μη γίνετε σαν τον άθλιο προβοκάτορα που αναφέρει οτι κάποιοι ευχόμαστε καρκίνους (αν είναι δυνατόν) σε ανθρώπους (dev's). Κατι που ειδικά για εμένα δε συνέβη ΠΟΤΕ. Αλλά έτσι είναι αν είσαι τρισάθλιος προβοκάτορας. Καταντία μιλάμε! Και όλα αυτά γιατί δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς άλλο init. Το τελευταίο δεν το λέω για εσένα jimp αλλά για όσους διαδίδουν αθλιότητες.
jim_p Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, rhtoras είπε Παραβλέποντας οτι τόσο καιρό δεν ήξερες τι γίνεται στο σύστημά σου (δεν είναι μεμπτό οκ) θα σε ρωτήσω το εξής. Για ποιό λόγο δε χρησιμοποιείς τότε το bootchart2 ? Γιατι την εποχη που ειχα bootchart, το πρωτο, χωρις το 2, δεν ειχα ουτε systemd, ουτε ssd. Εκανε 30 δευτερα να ανοιξει το συστημα μου και περιμενα. Ερωτηση. Σε καποιο αλλο init system, εκτος του systemd, υπαρχει κατι αντιστοιχο του systemctl list-jobs? Αν οχι, πως θα εβρισκε ο χρηστης πως το προβλημα του ηταν το sleep? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από jim_p 1
asfodelus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, rhtoras είπε Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω διάλογο με τουςε όρους που θέτετε. Προφανώς. Προφανώς δεν έχεις ανάγκη να παρέχεις την παραμικρή απόδειξη. Λογικό. Συνέχισε την καλή δουλεία. Συνέχισε μα λες στον κόσμο πως το ΕΛΑΚ είναι γεμάτο τρύπες. Συνέχισε να του λες πως είτε μια Linux διανομή έχει είτε τα Windows είναι το ίδιο και το αυτό.(Ρε μπας και προσπαθείς να βγάλεις κανένα φράγκο απο τον Bill Gates και τα κάνεις αυτά;) 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, rhtoras είπε Εγώ δεν είπα οτι είναι backdoor της NSA ξαναδιάβασε τι είπα και ΜΗΝ προβοκάρεις. Χανεις λαδια ? Εσυ δεν εγραψες παραγραφους επι παραγραφων για NSA , backdoors , πατερα του Λινους και τετοια ? Και οταν τους εριξε ακυρο ο Λινους , η λογικη κινηση τους ηταν το systemd ? Οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και δεν θελουμε backdoors στο συστημα μας. Μας ανελυσες και τι ειναι το backdoor γιατι καπου στην διασταση που ζεις , εσυ γνωριζεις τι ειναι ενω εμεις οχι. Και τωρα μας λες οτι δεν ειπες οτι ειναι backdoor της NSA ? Επεσες μικρος απο την κουνια ? Με το κεφαλι ? 10 λεπτά πριν, rhtoras είπε Για ποιό λόγο δε χρησιμοποιείς τότε το bootchart2 ? Δηλ , του προσφερει το systemd εργαλειο για αυτην την δουλεια , αλλα να παει να εγκαταστησει το bootchart2. Καλη φαση... εγκατεστησε το εσυ που το μπουρδελο-runit δεν εχει τετοιο εργαλειο...εμεις εχουμε το τελειο systemd , που τωρα στην καραντινα σκαμε και ενα : systemctl start nsa-chat systemctl nsa-chat hello agent αμα νοιωθουμε μοναξιες... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από mphxths 1
rhtoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, jim_p είπε Ερωτηση/ Σε καποιο αλλο init system, εκτος του systemd, υπαρχει κατι αντιστοιχο του systemctl list-jobs? Ρε συ είναι δυνατόν άλλα init systems που ειναο καλύτερα από το systemd να μην έχουν κάτι παρόμοιο ? Φυσικά και υπάρχουν. Στο runit που ειναι η Barcelona σε σχέση με το systemd που είναι η real betis -για να κάνω μια παρομοίωση- υπάρχει το rsv. Τρόποι υπάρχουν αλλά προϋποθέτει: ψάξιμο!
jim_p Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Οκ, γιαυτο ρωταω, επειδη δεν ξερω και δεν μπορω να το ψαξω. Ποιος ειναι ο τροπος λοιπον στα αλλα? Αν οχι σε ολα, ποιος ειναι στο runit που χρησιμοποιεις. 1
rhtoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, jim_p είπε Οκ, γιαυτο ρωταω, επειδη δεν ξερω και δεν μπορω να το ψαξω. Ποιος ειναι ο τροπος λοιπον στα αλλα? Αν οχι σε ολα, ποιος ειναι στο runit που χρησιμοποιεις. Κάτι τέτοιο λες έτσι ? Όλα που -κακώς- έχει ενσωματώσει το systemd από κάπου τα πήρε. Όλα υπάρχουν και αλλού!
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, rhtoras είπε Στο runit που ειναι η Barcelona σε σχέση με το systemd Ποια Barcelona λες ? Αυτη που εφαγε 8 γκολ απο την Bayern εντος εδρας ? Αυτη που δεν εχει προεδρο ? Αυτη που ειναι 7η στην βαθμολογια ? χαχαχα Το rsv , δεν ειναι του runit. Μπες στο λινκ να δεις ποιανου ειναι. Πηρε ο τυπος την εντολη "sv" του runit και την εκανε... καλυτερη. Αν εσυ μεσα στην αγνοια σου νομιζεις οτι η rsv ηταν γεννημα-θρεμμα του runit..ε σε περιμενουν εκπληξεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) βρε παιδια όπως είπε και ρητορας τα εργαλεία ειναι διάσπαρτα το linux ειναι ελεύθερο για την ωρα .....ας φτιάξουμε ενα δικό μας systemD - το λεγόμενο SystemGR 🙂 ή systemG.....όποιος ξέρει φυσικά γιατι εγω δεν ξέρω και πολλά....απο το μαλώνουμε δεν είναι καλύτερο; αν και για να υπάρχουν backdoors... δεν νομίζω... οτι θα βρίσκονται στο systemd μόνο ......μια άποψη///..... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από optimerious
rhtoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Ποια Barcelona λες ? Αυτη που εφαγε 8 γκολ απο την Bayern εντος εδρας ? Αυτη που δεν εχει προεδρο ? Αυτη που ειναι 7η στην βαθμολογια ? χαχαχα Το rsv , δεν ειναι του runit. Μπες στο λινκ να δεις ποιανου ειναι. Πηρε ο τυπος την εντολη "sv" του runit και την εκανε... καλυτερη. Αν εσυ μεσα στην αγνοια σου νομιζεις οτι η rsv ηταν γεννημα-θρεμμα του runit..ε σε περιμενουν εκπληξεις... Μπορείς να μην είσαι τόσο προβοκάτορας. Πιστεύω σε εσένα μπορείς. Εδώ κατάφερες να εγκαταστήσεις linux με xfce. Λέω τη Μπασκετική Μπαρτσελόνα με Mirotic, Καλάθη και άλλους που φορτσάρει πρώτη μόνη σε Ευρωλίγκα και ACB. Πάλι αδιάβαστος πιάστηκες mphxth. Από εσένα περίμενα κάτι καλύτερο. Είπα για το systemd οτι είναι η Real Betis με 0 εκτός έδρας νίκες και τρίτη από το τέλος. Την επόμενη με τον κηδεμόνα σου και χαρτί υπογεγραμμένο που θα λέει: θα μελετάω τον rhtoras πιο καλά! 1 λεπτό πριν, optimerious είπε βρε παιδια όπως είπε και ρητορας τα εργαλεία ειναι διάσπαρτα το linux ειναι ελεύθερο για την ωρα .....ας φτιάξουμε ενα δικό μας systemD - το λεγόμενο SystemGR 🙂 .....όποιος ξέρει φυσικά γιατι εγω δεν ξέρω και πολλά....απο το μαλώνουμε δεν είναι καλύτερο; αν και για να υπάρχουν backdoors... δεν νομίζω... οτι θα βρίσκονται στο systemd μόνο ......μια άποψη///..... αν υπάρχουν backdoors και έχουν πονηρό σκοπό που θα ήταν λογικό να υπάρξουν πέραν του systemd ? Γιατί να φτιάξουμε ένα bloated/resource hungry & buggy init system δικό μας? Υπάρχουν εναλλακτικές πολύ καλύτερeς από το systemd. Runit είναι ενα απλό παράδειγμα αυτού που λέω. Το init system πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και όχι χιλιάδες που στο τέλος θα πετάξουν bug. Αν ειναι να φτιάξουμε κάτι υπάρχουν άλλα πράγματα που το linux χρειαζεται περισσότερο. Θα ελεγα να δώσουμε και στο bsd λύσεις, για να είμαστε αυτόνομοι και σίγουροι πως δεν εκβιαζόμαστε!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, rhtoras είπε Γιατί να φτιάξουμε ένα bloated/resource hungry & buggy init system δικό μας? Υπάρχουν εναλλακτικές πολύ καλύτερeς από το systemd. Runit είναι ενα απλό παράδειγμα αυτού που λέω. Το init system πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και όχι χιλιάδες που στο τέλος θα πετάξουν bug. Αν ειναι να φτιάξουμε κάτι υπάρχουν άλλα πράγματα που το linux χρειαζεται περισσότερο. Θα ελεγα να δώσουμε και στο bsd λύσεις, για να είμαστε αυτόνομοι και σίγουροι πως δεν εκβιαζόμαστε! οχι απλα το λεω αν και εφόσον δεν μας αρέσει κάτι , και αν γνωρίζουμε απλα το αλλάζουμε ετσι όπως θα το θέλαμε ...ετσι δεν ειναι ??? δεν ειναι σαν τα windows !!!!!! τι γνώμη εχεις για το System V init ??? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από optimerious
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, rhtoras είπε Λέω τη Μπασκετική Μπαρτσελόνα Ποιος ασχολειται με το ισπανικο μπασκετ ? Δεν νομιζω ουτε οι ιδιοι οι ισπανοι δεν πρεπει να ασχολουνται... 9 λεπτά πριν, rhtoras είπε Πιστεύω σε εσένα μπορείς Εγω παλι οχι. Δεν πιστευω σε εσενα. 10 λεπτά πριν, rhtoras είπε Από εσένα περίμενα κάτι καλύτερο. Εγω παλι οχι. Δεν περιμενα κατι καλυτερο. 10 λεπτά πριν, rhtoras είπε αν υπάρχουν backdoors και έχουν πονηρό σκοπό που θα ήταν λογικό να υπάρξουν πέραν του systemd ? Δηλαδη κανεις εναν βλακωδες συλλογισμο... υποθετικης φυσης και μας τον πλασαρεις σαν κατι δεδομενο ? Οπως ειπα .. δεν πιστευω σε εσενα. Δεν περιμενα κατι καλυτερο. Ο κωδικας του systemd ειναι ανοιχτοτατος. Αν υπηρχε οτιδηποτε κακοβουλο εκει μεσα , θα το ειχαν δει/βρει/αναφερει καιρο τωρα. Αν κανει σωστα ή οχι την δουλεια του αυτο ας το κρινουν αλλοι πιο καταρτισμενοι απο σενα. 2
rhtoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, optimerious είπε οχι απλα το λεω αν και εφόσον δεν μας αρέσει κάτι , και αν γνωρίζουμε απλα το αλλάζουμε ετσι όπως θα το θέλαμε ...ετσι δεν ειναι ??? δεν ειναι σαν τα windows !!!!!! τι γνώμη εχεις για το System V init ??? Σίγουρα θα το προτιμούσα καλύτερα από το systemd και μια διανομή που το χρησιμοποιεί είναι η ωραιότατη pclinuxos. Παρολαυτά το sysvinit από που ως τώρα ξέρω είναι απαρχαιωμένο και χρησιμοποιήθηκε σαν άρμα για να παίξει το επιχείρημα: το systemd είναι καλύτερο από το sysvinit. 9 λεπτά πριν, mphxths είπε Ποιος ασχολειται με το ισπανικο μπασκετ ? Πες και άλλα... 4FE0F877-62EB-467C-A63E-5077E4D5B473 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από rhtoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις