snakething Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν έχω ΟΤΕ ( εκτός αν εννοείς τον εκάστοτε πάροχο ). Το τηλεφωνο το εχεις πανω στο Modem η με φιλτρο στην πριζα του τοιχου? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από snakething
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, snakething είπε Το τηλεφωνο το εχεις πανω στο Modem η με φιλτρο στην πριζα του τοιχου? Δεν είναι VoIP. Wind. Στην πρίζα.
snakething Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Δεν είναι VoIP. Wind. Στην πρίζα. Αρα μπορεις να κανεις το Modem της wind bridge και να κανεις το pppoe απο το AX3. 1
kostisger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μια ερωτηση σε οσους το εχουν σαν access point Αυτη τη στιγμη το έχω σε repeater mode γιατι δε καλυπτε ολο το σπιτι. Γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα αλλα οι συσκευες που συνδεονται σε αυτο δεν ειναι ορατες σε αυτες που συνδεονται στο wifi του router του παροχου. Αν αγορασω και ενα δευτερο να συνδεθει στο ρουτερ του παροχου κλεινοντας το wifi και χρησιμοποιωντας το ax3 pro σαν wireless access point και στην συνεχεια γινει mesh με το πρωτο που ειναι αυτη τη στιγμη στην αλλη ακρη του σπιτιου θα έχω ολες τις λειτουργιες για ολες τις συσκευες?? Λογικα θα ειναι στο ιδιο subnet και θα μπορουν να βλεπουν ολες οι συσκευες ολες τις υπολοιπες σωστα??
snakething Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, kostisger είπε Μια ερωτηση σε οσους το εχουν σαν access point Αυτη τη στιγμη το έχω σε repeater mode γιατι δε καλυπτε ολο το σπιτι. Γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα αλλα οι συσκευες που συνδεονται σε αυτο δεν ειναι ορατες σε αυτες που συνδεονται στο wifi του router του παροχου. Αν αγορασω και ενα δευτερο να συνδεθει στο ρουτερ του παροχου κλεινοντας το wifi και χρησιμοποιωντας το ax3 pro σαν wireless access point και στην συνεχεια γινει mesh με το πρωτο που ειναι αυτη τη στιγμη στην αλλη ακρη του σπιτιου θα έχω ολες τις λειτουργιες για ολες τις συσκευες?? Λογικα θα ειναι στο ιδιο subnet και θα μπορουν να βλεπουν ολες οι συσκευες ολες τις υπολοιπες σωστα?? Για να εχεις ολες τις λειτουργιες πρεπει να το εχεις σε router mode εγω εχω βαλει 2, ενα σε καθε οροφο και τα εκανα mesh μεσω καλωδιου, στο μοντεμ του παροχου εχω κλεισει wifi. Επισης νομιζω οτι σε bridge mode δεν μπορεις να κανεις το mesh: When using Bridge (AP) mode, your router will not support the Link+ function, and secondary routers cannot be used.
elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, liakjim είπε Δεν έχω ΟΤΕ ( εκτός αν εννοείς τον εκάστοτε πάροχο ). Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε πάροχο. 1
liakjim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Αν το βάλω σε λειτουργεία ρούτερ και απλά όλες οι συσκευές επάνω του έχουν όλες 192.168.3.Χ ip addresses, θα έχω κάποιο θέμα;
elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν το βάλω σε λειτουργεία ρούτερ και απλά όλες οι συσκευές επάνω του έχουν όλες 192.168.3.Χ ip addresses, θα έχω κάποιο θέμα; Όχι λογικά όλα θα λειτουργούν κανονικά. 1
kostisger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, snakething είπε Για να εχεις ολες τις λειτουργιες πρεπει να το εχεις σε router mode εγω εχω βαλει 2, ενα σε καθε οροφο και τα εκανα mesh μεσω καλωδιου, στο μοντεμ του παροχου εχω κλεισει wifi. Επισης νομιζω οτι σε bridge mode δεν μπορεις να κανεις το mesh: When using Bridge (AP) mode, your router will not support the Link+ function, and secondary routers cannot be used. Ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση το mesh η hilink αν δε κανω λαθος οπω ονομαζεταi απο την Huawei μπορει να γινει ασυρματα??
snakething Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σωστα ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο. Αν το θες με καλωδιο πρωτα το στηνεις ασυρματα και μετα συνδεεις το καλωδιο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από snakething 1
liakjim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 5:27 ΜΜ, elpenor είπε Όχι λογικά όλα θα λειτουργούν κανονικά. Ok, το έκανα έτσι και όλα είναι οκ. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2021 στις 12:59 ΜΜ, timos81 είπε Huawei AX3 Pro υπάρχουν 2 εκδόσεις CN (για κινέζικη αγορά) EU (ευρωπαϊκή αγορά). Διάφορες υπάρχουν CN version εκπέμπει καλύτερα σήμα. Στην EU version τα chip για μεγαλύτερη εμβέλεια σήματος λείπουν. Παρακάτω στην φωτογραφία CN version φαίνονται τα 2 chip δεξιά. Spoiler Στην έκδοση EU τα chip λείπουν. Πιστευεις οτι εχει νοημα να διαλεξω την Κινεζικη εκδοση για διαμερισμα 65τμ; Ή να παρω το ευρωπαικο απο παμπλικ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από SagoniasSlutRos
liakjim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βρω πως φτιάχνουμε virtual server . Ξέρεις κανείς πως; Ok, ήταν στο Security. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από liakjim
Son^Goku Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 10:20 ΜΜ, liakjim είπε Ok, το έκανα έτσι και όλα είναι οκ. Αν δεν έκανες bridge το μόντεμ του παρόχου σου θα έχεις double nat
cleeverblade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 με PPPoE Passthrough δεν έχει double nat
Προτεινόμενες αναρτήσεις