Προς το περιεχόμενο

Κασετα - dvd

Lianakat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας εχω καποιες κασετες και θελω να τις κανω dvd .. υπαρχει καποιος να μου εξηγησει την διαδιακασια που πρεπει να ακολουθησω ?? Εχω βιντεο που λειτουργει .. υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω στον υπολογιστη μου ?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλεις κάτι τέτοιο...

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=usb+capture

2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Συνδέεις το usb στον υπολογιστή/λάπτοπ.

Συνδέεις την έξοδο βίντεο και ήχου με τα ανάλογα καλώδια στις σωστές υποδοχές του usb (έχει οδηγίες).

Αν έχει πρόγραμμα η συσκευή σύλληψης (το usb) το εγκαταστείς και το τρέχεις.

Καλιμπράρεις το video player από το tracker όσο καλύτερα μπορείς.

Πατάς το record στο πρόγραμμα και το play στο video και περιμένεις να τελειώσει.

Πατάς stop και στο πρόγραμμα και στο video.

The End! :)

Συγνωμη για το πρηξιμο .. το "καλιμπραρεις " τι ειναι ?? Στην ουσια για να καταλαβω κατεβαινει και αποθηκευεται στο pc και μετα το γραφεις σε dvd ; 

Το "καλιμπράρισμα" είναι η ρύθμιση του tracking στο βίντεο. Παλαιότερα είχαν μηχανικό tracking αλλά προς τα τελειώματα της εποχής του βίντεο έγινε αυτόματο.

Στην ουσία, αυτό που γίνεται είναι ότι παίζει το βίντεο και η εικόνα και ο ήχος που είναι σε αναλογική μορφή μετατρέπονται από την συσκευή grabbing σε ψηφιακή μορφή σε πραγματικό χρόνο (με την υποστήριξη του υπολογιστή) και τα δεδομένα αυτά αποστέλλονται στο pc για αποθήκευση. Η διαδικασία αυτή λέγεται Analog to Digital conversion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...