Gamera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παιδια εχω ενα imac 21,5 4Κ retina late 2015, εδω και μια εβδομαδα ξαφνικα γυρω γυρω (στο καδρο δηλαδη) η οθονη εχει μια ροζ αποχρωση... πηρα στην apple μου ειπαν να το παω να το δουν και σε περιπτωση που ειναι οθονη κοστιζει 700-800€ !! Ξερει κανεις αν παιζει να φταιει κατι αλλο και το σωσω; Ακομα το πληρωνω δοσεις....επισυναπτω μια φωτο οπου ειδικα αριστερα μπορειτε να δειτε την ροζ αποχρωση την οποια αναφερω.
Gamera Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Απ οτι καταλαβαίνω τον ήπια.... αν ειχε κανεις το ιδιο θεμα ας πει ποσα εσκασε....
alexakos89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Gamera είπε Απ οτι καταλαβαίνω τον ήπια.... αν ειχε κανεις το ιδιο θεμα ας πει ποσα εσκασε.... Καλά δεν έχεις εγγύηση ? Ελαττωματικό προϊόν θεωρείτε αυτό.
koukis hlias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μετα απο μια ματια στο ιντερνετ βλεπω οτι εν και σπανιο προβλημα σημβαινει στο μοντελο αυτο ,οπου και να ειδα παντως η μονη λυση που ελεγαν ειναι να το πας σε apple store(για ελλαδα Αντιπροσωπεια) και να κανεις την προσευχη σου αν εισαι εκτος εγγυησης. 1
Gamera Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Μετα απο μια ματια στο ιντερνετ βλεπω οτι εν και σπανιο προβλημα σημβαινει στο μοντελο αυτο ,οπου και να ειδα παντως η μονη λυση που ελεγαν ειναι να το πας σε apple store(για ελλαδα Αντιπροσωπεια) και να κανεις την προσευχη σου αν εισαι εκτος εγγυησης. Μόλις μιλησα με apple , καλά Χριστούγεννα..... παρ ολο που ειναι μάλλον αστοχία υλικού δεν το περνανε σε εγγυηση γιατι το πηρα το 2016.... και δεν ειναι μονο αυτό... ελεγα αν το ανοιξουν να κανω και ενα upgrade τον δίσκο σε SSD και την μνημη σε 16gb (ο πωληταρας στον κωτσοβωλο μου ειπε οτι γινεται αναβαθμιση μνημης οταν τον πηρα) και τελικά διαπιστώνω οτι εχω ενα απο τα λιγα μοντελα που η μνημη δεν ειναι upgradable.... πάει αυτο.... ανεβαινω απο Capitan σε Catalina και ενω ο Hdd ειναι 2Tb Ξαφνικα τον βλεπω 1Tbyte!!(Δεν έγινε split απλα το 1tbyte εξαφανιστηκε) Εχω κανει τα παντα : φορματ και mojave (παιζει πολυ καλυτερα σε εμενα τουλαχιστον) εχω μπει σε disk managment και απο safe boot και μεσα απο το OS το υπολοιπο ενα terabyte πουθενά... Να αναφερω φυσικα οτι το μηχανημα το δουλεύω ελαχιστα ολα αυτα τα χρονια και φυσικα δεν εχει ανοιχτεί ή πέσει ποτε. Ευχαριστώ Apple.....
koukis hlias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Gamera είπε Μόλις μιλησα με apple , καλά Χριστούγεννα..... παρ ολο που ειναι μάλλον αστοχία υλικού δεν το περνανε σε εγγυηση γιατι το πηρα το 2016.... και δεν ειναι μονο αυτό... ελεγα αν το ανοιξουν να κανω και ενα upgrade τον δίσκο σε SSD και την μνημη σε 16gb (ο πωληταρας στον κωτσοβωλο μου ειπε οτι γινεται αναβαθμιση μνημης οταν τον πηρα) και τελικά διαπιστώνω οτι εχω ενα απο τα λιγα μοντελα που η μνημη δεν ειναι upgradable.... πάει αυτο.... ανεβαινω απο Capitan σε Catalina και ενω ο Hdd ειναι 2Tb Ξαφνικα τον βλεπω 1Tbyte!!(Δεν έγινε split απλα το 1tbyte εξαφανιστηκε) Εχω κανει τα παντα : φορματ και mojave (παιζει πολυ καλυτερα σε εμενα τουλαχιστον) εχω μπει σε disk managment και απο safe boot και μεσα απο το OS το υπολοιπο ενα terabyte πουθενά... Να αναφερω φυσικα οτι το μηχανημα το δουλεύω ελαχιστα ολα αυτα τα χρονια και φυσικα δεν εχει ανοιχτεί ή πέσει ποτε. Ευχαριστώ Apple..... Πολυ γκαντεμια σου ετυχε , κοιτα απο προσωπικη εμπηρια ο κωτσοβολος θελει πολυ κραξιμο για να βοηθησει ,εμενα αρνιοντουσαν να μου δωσουν razer ακουστικα που χαλασαν και μου λεγαν να παρω κατι αλλα κινεζικα αλλιος να δωσω την διαφορα επειδη τα ειχα παρει σε προσφορα , μετα απο κραξιμο και απειλες βρηκα οτι αν βρεθει ελλατοματικο μπορεις να παρεις τα λευτα σου πισο .Αν καταφερεις μεσα απο κωτσο να στο βγαλουν οτι εχει προβλημα μπορεις να παρεις τα λευτα σου
Gamera Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koukis hlias είπε Πολυ γκαντεμια σου ετυχε , κοιτα απο προσωπικη εμπηρια ο κωτσοβολος θελει πολυ κραξιμο για να βοηθησει ,εμενα αρνιοντουσαν να μου δωσουν razer ακουστικα που χαλασαν και μου λεγαν να παρω κατι αλλα κινεζικα αλλιος να δωσω την διαφορα επειδη τα ειχα παρει σε προσφορα , μετα απο κραξιμο και απειλες βρηκα οτι αν βρεθει ελλατοματικο μπορεις να παρεις τα λευτα σου πισο .Αν καταφερεις μεσα απο κωτσο να στο βγαλουν οτι εχει προβλημα μπορεις να παρεις τα λευτα σου Ηλία αστα φίλε μου ερχεται να του δωσω μία να το κανω κομμάτια.... πολυ χλωμο να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω μετα απο 5χρονια φιλε..... καλημέρα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Gamera 1
koukis hlias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Gamera είπε Ηλία αστα φίλε μου ερχετε να του δωσω μία να το κανω κομμάτια.... πολυ χλωμο να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω μετα απο 5χρονια φιλε..... καλημέρα καλη τυχη σου ευχομαι ,παντως προσπαθησε δεν εχεις κατι να χασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα