Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 ηχεία bluetooth, τα οποία εδώ και καιρό συνδέω στο λάπτοπ (είτε το ένα είτε το άλλο) για προβολή ταινιών ή για μουσική. Ξαφνικά πριν λίγες μέρες ο ήχος άρχισε να ψαλιδίζεται καθώς παρακολουθούσα μια ταινία. Θεώρησα ότι το αρχείο της ταινίας μπορεί να ήταν corrupted και δεν έδωσε σημασία. Όμως μετά μου το έκανε και σε βιντεάκια στο Youtube, στο Netflix κτλ. Δοκίμασα το άλλο ηχείο και έκανε τα ίδια. Ψαλίδισμα του ήχου κατά την ακρόαση, διακεκομμένα. 

Για να πειραματιστώ, έκανα pair τα ηχεία με το κινητό μου και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για ώρα. Επομένως συμπέρανα ότι κάτι τρέχει με το pairing των ηχείων με τον υπολογιστή. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω αν τα drivers ήθελαν κάποια αναβάθμιση, όμως έδειχνε ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Έπειτα έκανα κατάργηση και επανεγκατάσταση του προσαρμογέα bluetooth, ξαναπερνώντας τους drivers. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. 

Έχει κανείς ιδεά τι άλλο μπορεί να φταίει; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Μήπως έχεις ορίσει τίποτα enchancments; Ποια έκδοση windows έχεις; Μήπως πήρε καμιά μεγάλη ενημέρωση και μετά σου άρχισε τα προβλήματα;

Δημοσ.

Μήπως έχεις ορίσει τίποτα enchancments; Ποια έκδοση windows έχεις; Μήπως πήρε καμιά μεγάλη ενημέρωση και μετά σου άρχισε τα προβλήματα;

Έκδοση    Windows 10 Home
Έκδοση    20H2
Έγινε εγκατάσταση στις    ‎26/‎11/‎2020
Δομή λειτουργικού συστήματος     19042.630
Αριθμός σειράς    R90QDPXW
Εμπειρία    Windows Feature Experience Pack 120.2212.31.0

Δεν έχω ορίσει enchacments, δεν ξέρω καν τι είναι! Κι εγώ θεώρησα ότι έφταιγε κάποια αναβάθμιση του λογισμικου, γι' αυτό έκανα και επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση. αλλά δεν είδα διαφορά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Διέγραψε την κάρτα ήχου και τους drivers της και κάνε μια επανεκκίνηση για να πάρει αυτόματα τους οδηγούς.

Θα βρει αυτόματα μετά τους drivers; Μην πάμε για τα πολλά και χάσουμε και τα λίγα!

Δημοσ.

Θα ήθελα και το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ ή ένα λινκ από την lenovo με τα πλήρη χαρακτηριστικά του. Λογικά όμως θα τους στήσει αυτόματα στην επανεκκίνηση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Θα ήθελα και το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ ή ένα λινκ από την lenovo με τα πλήρη χαρακτηριστικά του. Λογικά όμως θα τους στήσει αυτόματα στην επανεκκίνηση.

lenovo V110, windows 10 64-bit, intel core i3 6006U, 2.0 GHz, 4 GB RAM, Intel HD Graphics card. Παίζει ρόλο το πόσο παλιό ή καινούργιο είναι; Μόλις έκλεισα 2ετία από την αγορά του. 

Δημοσ.

Η lenovo έχει drivers για τα 10άρια. Οπότε κατέβασε πρώτα αν θέλεις για σιγουριά τους οδηγούς για την κάρτα ήχου και για το bluetooth και κάντα άφοβα απεγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/11/2020 στις 11:31 ΜΜ, micos000 είπε

Η lenovo έχει drivers για τα 10άρια. Οπότε κατέβασε πρώτα αν θέλεις για σιγουριά τους οδηγούς για την κάρτα ήχου και για το bluetooth και κάντα άφοβα απεγκατάσταση.

Επανέρχομαι μετά από απέλπιδες προσπάθειες. Αφού απεγκατέστησα ό,τι μπορούσα να βρω σχετικό με bluetooth από τη Διαχείριση Συσκευών και το επανεγκατέστησα, το ψαλίδισμα στον ήχο συνεχίζει αμείωτο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται καθώς τα ηχεία λειτουργούν άψογα σε άλλες συσκευές (smartphone, tablet). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...