Freegamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα εδω και αρκετο καιρο εχει αρχισει να μου παρουσιαζει ενα θεμα το ιντερνετ. Μετα απο καποια ωρα χρησης σταματαει να μπαινει σε ιστοσελιδες και γενικα να εχω ιντερνετ ΕΝΩ δειχνει κανονικα οτι ειναι συνδεδεμενο και εχω ιντερνετ. Στην λιστα με τα wifi μου παρουσιαζει μονο το δικο μου wifi ( απο εκει που εδειχνε 5-6) και ο μονος τροπος για να το φτιαξω ειναι να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω.Στις ιστοσελιδες μου εμφανιζει αυτο DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG .Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα που εχω δει στο νετ και στο γιουτιουμπ χωρις αποτελεσμα. Καμια βοηθεια ??
Geocheats2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 πλήκτρο των windows + R γράφεις cmd πατάς Enter δίνεις με την σειρά τις παρακάτω εντολές και ανεβάζεις το αποτέλεσμα για την καθε μια ping 192.168.1.1 ping google.gr ping 1.1.1.1
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και ένα ακόμα... WINDOWS+R cmd και Enter ipconfig /all και δώσε ένα screen από το αποτέλεσμα για το wireless. Επίσης, αν μπορείς να το συνδέσεις με καλώδιο να δεις αν στο κάνει και εκεί. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από micos000
Freegamer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δυστηχως για καλωδιο ειμαι στα δυσκολα να το συνδεσω γιατι ειναι σε δυσκολο μερος το ρουτερ και δεν εχω καλωδιο που να κανει
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Τώρα που έβαλες της google πως πάει; Αν επιμένει βάλει και της cloudflare 1.1.1.1 1.0.0.1 1
Freegamer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 κοιτα μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει κανα θεμα αλλα το κακο ειναι οτι δεν εκανε τα δικα του μονο στο google chrome αλλα γενικα, και αυτο το καταλαβαινα γιατι με πεταγε και στο GTA online , θα δω και αυριο αν θα κανει κανα θεμα και θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολυ
logvphys Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 To 4-5ms απαντηση στο ρουτερ δειχνει θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα