Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή ρούχων αγορασμενων απο Shein

Angel51190

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 29/11/2020 στις 6:24 ΜΜ, Angel51190 είπε

Θέλω να επιστρέψω κάποια από τα ρούχα της αρχικής μου παραγγελίας. Επικοινώνησα με τη shein και μου έστειλε ετικέτα επιστροφης της bpost. Όταν τους ρώτησα αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα  μου έγραψαν:

Returning by bpost is returning by your local post offices and we have cooperation with many local post offices.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει τέτοια επιστροφή; Τη δέχτηκαν τα ΕΛΤΑ;

Πως επικοινωνησες με τη shein ? Εγώ έστειλα email στο sheinservice και απάντηση δεν έχω πάρει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να επιστρεψω και εγω καποια προιοντα της εταιρειας, παρολα αυτα σε οποια μεταφορικη και αν περασα για να ρωτησω (ρωτησα σε acs,ελτα, speedex) μου ζητησανε να πληρωσω εγω και οτι αυτοι δεν στελνουν στο εξωτερικο με χρεωση παραληπτη. Τι μπορω να κανω; Υπαρχει καποια λύση; Και που να απευθυνθω; Ευχαριστω εκ των προτερων.

8 ώρες πριν, Vasilialif είπε

Πως επικοινωνησες με τη shein ? Εγώ έστειλα email στο sheinservice και απάντηση δεν έχω πάρει 

Πηγαίνεις στις παραγγελίες σου πατάς επιστροφή αντικειμένου, ακολουθείς τα βήματα. Δηλώνεις δηλαδή τι θες να επιστρέψεις κ σου στέλνουν email με τις επιλογές σου. Εμένα μου είπαν ότι είτε θα το στείλω μόνη μου η θα μου στείλουν το voucher των αντίστοιχων ελτα του Βελγίου κ θα μου αφαιρέσουν 7.5ε από τα χρήματα π θα μου επιστρέψουν. Διάλεξα το 2ο το κόλλησα πάνω στο δέμα και το πήγα στα ελτα. Επειδή το voucher είναι ήδη πληρωμενο δν πληρώνεις κάτι. 

Τώρα αν τα ελτα της περιοχής σας δεν το δέχονται θα έλεγα δοκιμάστε αλλά ελτα. Δν ξέρουν κι όλας. Εμένα μου χε πει η υπάλληλος ότι δν ξέρει και μπορεί να μου γυρίσει πίσω. 

Εγώ επειδή τωρα ξέρω ότι μπορούν να το πάρουν θα τους έβαζα να καλέσουν τα κεντρικά, δν θα φεύγα.

18 ώρες πριν, Angel51190 είπε

Πηγαίνεις στις παραγγελίες σου πατάς επιστροφή αντικειμένου, ακολουθείς τα βήματα. Δηλώνεις δηλαδή τι θες να επιστρέψεις κ σου στέλνουν email με τις επιλογές σου. Εμένα μου είπαν ότι είτε θα το στείλω μόνη μου η θα μου στείλουν το voucher των αντίστοιχων ελτα του Βελγίου κ θα μου αφαιρέσουν 7.5ε από τα χρήματα π θα μου επιστρέψουν. Διάλεξα το 2ο το κόλλησα πάνω στο δέμα και το πήγα στα ελτα. Επειδή το voucher είναι ήδη πληρωμενο δν πληρώνεις κάτι. 

Τώρα αν τα ελτα της περιοχής σας δεν το δέχονται θα έλεγα δοκιμάστε αλλά ελτα. Δν ξέρουν κι όλας. Εμένα μου χε πει η υπάλληλος ότι δν ξέρει και μπορεί να μου γυρίσει πίσω. 

Εγώ επειδή τωρα ξέρω ότι μπορούν να το πάρουν θα τους έβαζα να καλέσουν τα κεντρικά, δν θα φεύγα.

Ποια από τις δύο επιλογές έβαλες;; return by bpost ή return by yourself? 

Επίσης, άλλη μια ερώτηση.  Αν επιλέξω αντί για λεφτά στον λογαριασμό μου, να μου μπουν οι πόντοι στο shein σημαίνει ότι σε επόμενη αγορά μου θα μπορώ να πληρώσω με αυτούς τους πόντους;;

Screenshot_20210607-135600_SHEIN.jpg

Στις 6/6/2021 στις 7:31 ΜΜ, pavv100 είπε

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να επιστρεψω και εγω καποια προιοντα της εταιρειας, παρολα αυτα σε οποια μεταφορικη και αν περασα για να ρωτησω (ρωτησα σε acs,ελτα, speedex) μου ζητησανε να πληρωσω εγω και οτι αυτοι δεν στελνουν στο εξωτερικο με χρεωση παραληπτη. Τι μπορω να κανω; Υπαρχει καποια λύση; Και που να απευθυνθω; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Έκανε τελικά την επιστροφή;; αν ναι ,πως ;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

• 1 μήνα μετά...
Στις 6/6/2021 στις 7:51 ΜΜ, Angel51190 είπε

Όταν λες το voucher εννοείς το μέιλ που μας έδωσαν που χει το barcode πάνω κ λέει στις οδηγίες να το κολλήσουμε στο πακέτο; κ το παίρνει το ΕΛΤΑ χωρίς να πληρώσουμε εμείς; στο τηλ.μου είπαν για Βέλγιο είναι 15 ευρώ το ένα κιλό κ 25 τα 2...

Εχω απελπιστεί κ μετάνιωσα που παρήγγειλα από κει τελικά!!!?? 

Μόλις τώρα, demi1984 είπε

Όταν λες το voucher εννοείς το μέιλ που μας έδωσαν που χει το barcode πάνω κ λέει στις οδηγίες να το κολλήσουμε στο πακέτο; κ το παίρνει το ΕΛΤΑ χωρίς να πληρώσουμε εμείς; στο τηλ.μου είπαν για Βέλγιο είναι 15 ευρώ το ένα κιλό κ 25 τα 2...

Θα δοκιμάσω κ σε αυτό το ΕΛΤΑ στο Μαρούσι αν κ 3ωμερες έχω περιθώριο πια... Κ μετά έστειλες σε μέιλ την απόδειξη του ΕΛΤΑ όπως λέει πάλι στις οδηγίες;;; χάος! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είχα κάνει μια παραγγελία από το shein και επειδή ήμουν εκτός Αθηνών τις ημέρες που ήρθε στην Αθήνα και ο κουριελ μου το έφερε σπίτι δεν υπήρχε κανένας να το παραλάβει. Σήμερα που γύρισα Αθήνα πήγα να δω που ήταν για να την παραλάβω και είδα πως πήγαινε Θεσσαλονίκη για επιστροφή. Μετά από μία ώρα στα τηλέφωνα για να προσπαθήσω να την ανακτήσω είδαμε πως το πακέτο είναι ακόμα Αθήνα στο γραφείο του ACS αλλά επειδή είναι ήδη σε κουτί για να πάει αύριο Θεσσαλονίκη δεν γινόταν να το ανοίξουν. Δεν γίνεται ούτε στην Θεσσαλονίκη να το ανοίξουν και θα πάει κατευθείαν εξωτερικό. Καταρχάς απαράδεκτο το ότι πρέπει να πάει εξωτερικό για να την ξανά ανακτήσω ενώ είναι ακόμα Αθήνα κι ολας και επίσης θα ήθελα να μάθω αν με επιστροφές αλλά χωρίς να κάνω εγώ την επιστροφή, αν παίρνω πίσω τα χρήματα μου. Γιατί άμα είναι να επιστραφεί η παραγγελία και να κάνω νέα παραγγελία για να μην μπλέκω με εξωτερικό και κλπ. Αν ξέρει κανείς αν θα πάρω πίσω τα λεφτά μου να μου πει παρακαλώ. 

Στις 29/11/2020 στις 6:24 ΜΜ, Angel51190 είπε

Θέλω να επιστρέψω κάποια από τα ρούχα της αρχικής μου παραγγελίας. Επικοινώνησα με τη shein και μου έστειλε ετικέτα επιστροφης της bpost. Όταν τους ρώτησα αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα  μου έγραψαν:

Returning by bpost is returning by your local post offices and we have cooperation with many local post offices.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει τέτοια επιστροφή; Τη δέχτηκαν τα ΕΛΤΑ;

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗ SHEIN ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ BPOST LABEL..

ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟ BPOST ΚΑΙ ΕΧΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25€

ΕΛΕΟΣ!!

image.png.8942cbcc0b2e32fece8f4cde8228212e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κάνα μήνα περίπου έκανα πάλι μια επιστροφή με voucher. Δεν έχω ξαναπαραγγειλει έκτοτε. Μπορείς να μπεις στους όρους να δεις αν έχει αλλάξει κάτι για Ελλάδα.

Edit: δν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Αν δν το βρίσκεις, στείλε email απαντάνε γρήγορα.

Screenshot_20210806-144353_Chrome.jpg

Στις 16/7/2021 στις 2:24 ΠΜ, demi1984 είπε

Θα δοκιμάσω κ σε αυτό το ΕΛΤΑ στο Μαρούσι αν κ 3ωμερες έχω περιθώριο πια... Κ μετά έστειλες σε μέιλ την απόδειξη του ΕΛΤΑ όπως λέει πάλι στις οδηγίες;;; χάος! 

Τώρα το είδα σορυ.  Δες τη παραπάνω φωτο για χρεώσεις.

Στις 2/8/2021 στις 3:09 ΜΜ, Emmakalatzi είπε

Είχα κάνει μια παραγγελία από το shein και επειδή ήμουν εκτός Αθηνών τις ημέρες που ήρθε στην Αθήνα και ο κουριελ μου το έφερε σπίτι δεν υπήρχε κανένας να το παραλάβει. Σήμερα που γύρισα Αθήνα πήγα να δω που ήταν για να την παραλάβω και είδα πως πήγαινε Θεσσαλονίκη για επιστροφή. Μετά από μία ώρα στα τηλέφωνα για να προσπαθήσω να την ανακτήσω είδαμε πως το πακέτο είναι ακόμα Αθήνα στο γραφείο του ACS αλλά επειδή είναι ήδη σε κουτί για να πάει αύριο Θεσσαλονίκη δεν γινόταν να το ανοίξουν. Δεν γίνεται ούτε στην Θεσσαλονίκη να το ανοίξουν και θα πάει κατευθείαν εξωτερικό. Καταρχάς απαράδεκτο το ότι πρέπει να πάει εξωτερικό για να την ξανά ανακτήσω ενώ είναι ακόμα Αθήνα κι ολας και επίσης θα ήθελα να μάθω αν με επιστροφές αλλά χωρίς να κάνω εγώ την επιστροφή, αν παίρνω πίσω τα χρήματα μου. Γιατί άμα είναι να επιστραφεί η παραγγελία και να κάνω νέα παραγγελία για να μην μπλέκω με εξωτερικό και κλπ. Αν ξέρει κανείς αν θα πάρω πίσω τα λεφτά μου να μου πει παρακαλώ. 

Καλύτερα στείλε mail απευθείας να συννενοηθείς μαζί τους. Δεν μου χει συμβεί για να σου πω.

Επεξ/σία από Angel51190

Προσπαθώ και εγώ εδώ και τόσες ώρες να κάνω επιστροφή μου βγήκε το μόνο που φοβάμαι είναι ότι αν το πάω στα ΕΛΤΑ acs και κάνω την επιστροφή θα επιστραφούν τα λεφτά μου ;η απλά θα δώσω τζάμπα τα ρούχα που πλήρωσα χωρίς καν να πάρω το σωστό 

Στις 24/5/2021 στις 9:16 ΜΜ, Angel51190 είπε

Πήγα στα ελτα να ρωτήσω και ούτε αυτοί ξέρανε. Τελικά κόλλησα το label που μου χαν δώσει πάνω στο δέμα και το άφησα στα ελτα χωρίς να πληρώσω τίποτα. Ένα μήνα μετά στο περίπου μ έστειλαν mail  απο shein οτι το παρελαβαν και το ελέγχουν. Μου επέστρεψαν τα λεφτά μείον τα 7.5ε που κράτησαν για την αποστολή.

Υπάρχει ενδεχόμενο να σου κρατήσουν τα λεφτά ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...