Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να επιστρέψω κάποια από τα ρούχα της αρχικής μου παραγγελίας. Επικοινώνησα με τη shein και μου έστειλε ετικέτα επιστροφης της bpost. Όταν τους ρώτησα αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα  μου έγραψαν:

Returning by bpost is returning by your local post offices and we have cooperation with many local post offices.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει τέτοια επιστροφή; Τη δέχτηκαν τα ΕΛΤΑ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οχι δεν πληρώνεις τιποτα τέτοιο. Περνάει τελωνείο σε άλλη χώρα και τα προϊόντα είναι τόσο φθηνά που έτσι κι αλλιώς δν θα το πιάνε. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Angel51190 είπε

Οχι δεν πληρώνεις τιποτα τέτοιο. Περνάει τελωνείο σε άλλη χώρα και τα προϊόντα είναι τόσο φθηνά που έτσι κι αλλιώς δν θα το πιάνε. 

Τελικά κατάφερες να στείλεις το δέμα; Προσπάθησα με ΕΛΤΑ αλλά μου είπαν ότι κοστίζει 26€ η αποστολή! Με το shein δε βγάζω άκρη!

Δημοσ.
Στις 17/5/2021 στις 6:49 ΜΜ, maria_ver είπε

Τελικά κατάφερες να στείλεις το δέμα; Προσπάθησα με ΕΛΤΑ αλλά μου είπαν ότι κοστίζει 26€ η αποστολή! Με το shein δε βγάζω άκρη!

Τελικά κατάφερε κάποιος να στείλει δίχως χρέωση;

Δημοσ.

Πήγα στα ελτα να ρωτήσω και ούτε αυτοί ξέρανε. Τελικά κόλλησα το label που μου χαν δώσει πάνω στο δέμα και το άφησα στα ελτα χωρίς να πληρώσω τίποτα. Ένα μήνα μετά στο περίπου μ έστειλαν mail  απο shein οτι το παρελαβαν και το ελέγχουν. Μου επέστρεψαν τα λεφτά μείον τα 7.5ε που κράτησαν για την αποστολή.

Στις 21/5/2021 στις 1:11 ΜΜ, Chrispapa83 είπε

Τελικά κατάφερε κάποιος να στείλει δίχως χρέωση;

Δημοσ.

Καλημέρα σας,
Έστειλα προς επιστροφή σήμερα δέμα shein με απλό ταχυδρομείο.
Αναρωτιόμουν πώς θα γίνει η επιστροφή χρημάτων.
Δεν δηλώνουμε λογαριασμό που επιθυμούμε,
οπότε λογικά γίνεται στο λογαριασμό από τον οποίο χρεωθήκαμε κατά τη στιγμή της παραγγελίας.
Επειδή έτυχε να επιστρέψω σε άλλη εταιρία του εξωτερικού δέμα και υπήρχε δυνατότητα συμπλήρωσης λογαριασμού στο έντυπο επιστροφής.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπερα σας,θα παω κ γω να τους αφησω αυτα π θελω να επιστρεψω αυριο στα ΕΛΤΑ ελπιζωντας οτι δεν θα χρειαστει να πλυρωσω κατι. Αλλιως δεν ξερω πως αλλιως θα γινει η επιστροφη,πηγα στην ACS κ μ ειπαν 60ευρω τα μεταφορικα 😳

Δημοσ.
Στις 29/11/2020 στις 6:24 ΜΜ, Angel51190 είπε

Θέλω να επιστρέψω κάποια από τα ρούχα της αρχικής μου παραγγελίας. Επικοινώνησα με τη shein και μου έστειλε ετικέτα επιστροφης της bpost. Όταν τους ρώτησα αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα  μου έγραψαν:

Returning by bpost is returning by your local post offices and we have cooperation with many local post offices.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να κάνει τέτοια επιστροφή; Τη δέχτηκαν τα ΕΛΤΑ;

Καλημέρα. Κατάφερες να κάνεις την επιστροφή;;

Στις 27/5/2021 στις 9:44 ΠΜ, zeta_7 είπε

Καλημέρα σας,
οπότε λογικά γίνεται στο λογαριασμό από τον οποίο χρεωθήκαμε κατά τη στιγμή της παραγγελίας.
Επειδή έτυχε να επιστρέψω σε άλλη εταιρία του εξωτερικού δέμα και υπήρχε δυνατότητα συμπλήρωσης λογαριασμού στο έντυπο επιστροφής.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα. Έστειλες το πακέτο πίσω πηγαίνοντας στα ΕΛΤΑ;; γιατί εμένα μου έβγαλε και σαν επιλογή την Comet με την οποία παρέλαβα το πακέτο. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα σας,

Σε πιο ταχυδρομιο πηγατε κ τα κανατε επιστροφη γτ εγω πηγα εδω στα Ελτα της περιοχης(Καισαριανη) και ενοχλημενοι κιολας π τους πηγα το πακετο μ ειπανε οτι πρεπει να πλυρωσω γυρω στα 25ευρω για να τα στειλω εκτος κ οτι αυτη η ετικετα που μ στειλανε δεν ισχυει εκει...

Ξερει κανεις κατι γι αυτο??

Δημοσ.

Γενικά δν ξέρουν τι τους γίνεται στα ελτα. Από τι έχω καταλάβει η shein, σαν πολυεθνική, έχει κάνει συμφωνία με τα τοπικά κούριερ της ΕΕ. Εγώ πήγα στο Μαρούσι και απλά το άφησα. 

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ 

Σου δίνει την επιλογή οταν ξεκινας το αιτημα να τα πάρεις είτε ως πόντους είτε στον λογαριασμό που χρησιμοποιεισες. 

Επίσης fyi έχω διαβάσει ότι όταν τα επιστρέφουμε πρέπει να ναι στο αντίστοιχο σακουλάκι με το οποίο ήρθαν τα ρουχα, αλλιώς δν κάνουν επιστροφή χρημάτων. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Angel51190 είπε

Γενικά δν ξέρουν τι τους γίνεται στα ελτα. Από τι έχω καταλάβει η shein, σαν πολυεθνική, έχει κάνει συμφωνία με τα τοπικά κούριερ της ΕΕ. Εγώ πήγα στο Μαρούσι και απλά το άφησα. 

Σου δίνει την επιλογή οταν ξεκινας το αιτημα να τα πάρεις είτε ως πόντους είτε στον λογαριασμό που χρησιμοποιεισες. 

Επίσης fyi έχω διαβάσει ότι όταν τα επιστρέφουμε πρέπει να ναι στο αντίστοιχο σακουλάκι με το οποίο ήρθαν τα ρουχα, αλλιώς δν κάνουν επιστροφή χρημάτων. 

Κατάφερε κάποια να κάνει επιστροφή των ρούχων; Αν ναι πως, προσπαθώ να την κάνω μέσω εφαρμογής αλλά δεν ξέρω σε ποια ταχυδρομική να το πάω και τι αίτημα βάζω. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...