Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας πριν 2 μήνες πηρα το δίπλωμα  και ψάχνω ένα αμαξι μπορείτε  να μου προτείνεται κανένα αμάξι θελω να είναι οικονομικό (επειδή μένω εκτός πόλης και πρέπει καθημερινα λογο δουλειάς να καταλαβαίνω)   και να μου πείτε την γνώμη σας βενζίνη η πετρέλαιο  ευχαριστώ πολύ ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα, terry308 είπε

Έκτος πόλεως; Περιοχή; 

Πόσα χιλιόμετρα ανά μήνα /έτος; 

Εάν κάνεις πολλά χλμ κι έχεις πρατήρια φυσικού αερίου που σε εξυπηρετούν μπορείς να δεις και με φυσικό αέριο όχι υγραεριο, άλλο το lpg (υγραέριο) κι άλλος το cng (Φυσικό αέριο) 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Καλά λεφτά έχεις.

Νομίζω ένα μικρό (αν δεν έχεις ανάγκη για χώρους) i10 6-7 ετών εύκολα το πιάνεις.

Θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πολύ 

15 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μένω Χανιά εκτός πόλεως θα κάνω περίπου 35- 40 χιλιόμετρα την μέρα δεν ξερω λογικα κάπου θα έχουμε φυσικό αέριο απλα γενικά δνε εχω βρει αμαξια με αέριο γιαυτο ειπα με βενζίνη  η πετρέλαιο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aniretak είπε

Καλησπέρα σας πριν 2 μήνες πηρα το δίπλωμα  και ψάχνω ένα αμαξι μπορείτε  να μου προτείνεται κανένα αμάξι θελω να είναι οικονομικό (επειδή μένω εκτός πόλης και πρέπει καθημερινα λογο δουλειάς να καταλαβαίνω)   και να μου πείτε την γνώμη σας βενζίνη η πετρέλαιο  ευχαριστώ πολύ ^_^

Μέχρι πόσα κυβικά;Με 6.500 έχεις επιλογές από κουβάδες με 4 ρόδες όπως i10 έως Mercedes.Troll Κυριακής.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Πραγματικά δεν βρίσκω  κάποιο καλό αμάξι  δνε εχω βέβαια  και ιδέα  από μάρκες και τλπ   μέχρι 1200 κυβικά 

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aniretak είπε

Πραγματικά δεν βρίσκω  κάποιο καλό αμάξι  δνε εχω βέβαια  και ιδέα  από μάρκες και τλπ   μέχρι 1200 κυβικά 

Ρε Κατερίνα... σοβαρά τώρα??? Με 6.6Κ δεν βρίσκεις αυτοκίνητο (mini/ supermini) σε καλή κατάσταση?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, aniretak είπε

Αφου δεν εισαι Αθηνα και δεν θα πηζεις τοσο σε κινηση ενα πετρελαιο ισως ειναι καλη επιλογη,

Ποσα χιλιομετρα κανεις την ημερα?

Γενικα σε αυτα τα λεφτα (και με 5, δεν χρειαζεται να φτασεις στα 6500) βρισκεις καλα αυτοκινητα και αξιοπιστα

Συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει νοημα μπορεις να παρεις, citroen c3, clio, Huyndai i20, Fiat Panda, Fiat punto , seat ibiza, ford fiesta κτλ

Παιξε λιγο με τα φιλτρα στο car και δες τι σου βγαζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...