alexakos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Σκέφτομαι να φύγω από forthnet 24αρα (13 πραγματικό) και να πάω σε cosmote η κάποια άλλη για FTTH. Έχω ακόμα έναν χρόνο στην forthnet ( Θα πληρωσω 120 ευρώ για να φύγω) αλλά θεωρώ πως η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος της. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα μαζί τους , ούτε σε ταχύτητες ούτε σε αποσυνδέσεις δόξα τω θεω είμαι από τους τυχερούς. Απλά δεν μου αρκεί πλέον το 13. Μίλησα με forth net αρχικα για να κανω αναβαθμιση γραμμης αλλα για την περιοχη μου ουτε vdsl δεν εχουν μεσω του δικτυου τους. Είμαστε 4 άτομα στο σπίτι και με κινητά , υπολογιστές , download - streaming, καπου ζοριζετε μερικες φορες. Cosmote - voda - wind εχουν και vdsl και FTTH.Eιμαι και στο προγραμμα του SFBB οποτε λεω να παω προς FTTH με 29 ευρω που δινουν. Να κάνω κάποια ενέργεια τώρα? Δουλευω remotely και εχουμε και τηλε εκπαιδευση. Η να αναμενω να περασει ολο αυτο μην γινει καμια κουτσουκελα και μεινουμε χωρις ιντερνετ. Επίσης για βυρωνα έχει κανείς κάποια εμπειρία είτε θετική είτε αρνητική με κάποια εταιρία ? Μην πάω για καλό και βγω μπλεγμένος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Στον Βύρωνα είναι από voda οι γραμμές ftth. Τώρα εγώ που έβαλα, πήγα πρώτα σε 24 στον πάροχο που ήθελα ftth και μετά έκανα αναβάθμιση. Διακοπή δεν είχα ούτε 1 λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 9:09 ΜΜ, kallonos είπε Στον Βύρωνα είναι από voda οι γραμμές ftth. Τώρα εγώ που έβαλα, πήγα πρώτα σε 24 στον πάροχο που ήθελα ftth και μετά έκανα αναβάθμιση. Διακοπή δεν είχα ούτε 1 λεπτό. Εγω μενω Βυρωνα 16232 ΤΚ και η voda φερνει μεχρι 30mbps σπιτι μου ενω Cosmote,Wind φερνουν 100 ftth. Αρα δεν εχει η vodafone Ολο τον βυρωνα μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Νόμιζα είχε περάσει σε όλο τον βυρωνα. Έτσι έλεγαν τουλάχιστον . Προσπαθώ να βρω την cosmote στο τηλέφωνο αλλά ματαια. Την voda την βρηκα σε 5 λεπτα μου έστειλαν σε 20 λεπτά τα συμβόλαια. Αλλά κάτι δεν μου αρέσει στην voda. Ειναι και πως θα σου κάτσει βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Κατάφερα μίλησα με cosmote. Θα με πάρουν αύριο μεθαύριο λέει. Αλλά πρώτα θα με βάλουν σε 24αρι και μετά σε 100αρι. καινούριο αυτό? Και αν με ξεχάσουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Κατάφερα μίλησα με cosmote. Θα με πάρουν αύριο μεθαύριο λέει. Αλλά πρώτα θα με βάλουν σε 24αρι και μετά σε 100αρι. καινούριο αυτό? Και αν με ξεχάσουν ? Και εμενα το ιδιο μου εκαναν. Δεν θα σε ξεχασουν. Σε εμενα ομως ειχε τελειωσει το συμβολαιο μου. Εσυ επειδη θα πληρωσεις το πεναλντι γιατι ακομα εχεις συμβολαιο με αλλο παροχο ρωτα αν μπορει να γινει η φορητοτητα οταν γινει η εγκατασταση. Σε βαζουν σε 24 για να μην μείνεις χωρις παροχες μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες. Τωρα τι να σου πω ειναι το ιδιο πραγμα. Τον ιδιο χαλκο θα παρεις και στην κοσμοτε. Ισως αξιζει να μεινεις Νοβα και να φυγεις οταν γινουν οι διαδικασιες γιατι λογικα θα μειωθει το πεναλντι για 1-3 μηνες αργοτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, zacdag είπε Και εμενα το ιδιο μου εκαναν. Δεν θα σε ξεχασουν. Σε εμενα ομως ειχε τελειωσει το συμβολαιο μου. Εσυ επειδη θα πληρωσεις το πεναλντι γιατι ακομα εχεις συμβολαιο με αλλο παροχο ρωτα αν μπορει να γινει η φορητοτητα οταν γινει η εγκατασταση. Σε βαζουν σε 24 για να μην μείνεις χωρις παροχες μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες. Τωρα τι να σου πω ειναι το ιδιο πραγμα. Τον ιδιο χαλκο θα παρεις και στην κοσμοτε. Ισως αξιζει να μεινεις Νοβα και να φυγεις οταν γινουν οι διαδικασιες γιατι λογικα θα μειωθει το πεναλντι για 1-3 μηνες αργοτερα Στην πολυκατοικία μου έχει ήδη γίνει η εγκατάσταση από άλλον ένοικο. λογικα αυτό είναι κάτι θετικό και μπορεί να γίνει άμεσα η μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλυτερα ρωτα την κοσμοτε. πες οτι εχεις συμβολαιο και οτι θα πληρωσεις το πεναλντι. ρωτα αν μπορεις να πας οταν θα ειναι ολα ετοιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Στην πολυκατοικία μου έχει ήδη γίνει η εγκατάσταση από άλλον ένοικο. λογικα αυτό είναι κάτι θετικό και μπορεί να γίνει άμεσα η μεταφορά. Εφόσον έχει γίνει η προεγκατασταση στη πολυκατοικία, Η μόνη εργασία είναι να τραβήξουν γραμμή μέσα στο σπίτι που θα την κάνει συνεργαζόμενη εταιρία. Μετά θα έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ να κάνει τη σύνδεση. Μιλάμε πάντα για το ftth. Στο adsl θα πας άμεσα εφόσον δώσεις αριθμό βρογχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kallonos είπε Εφόσον έχει γίνει η προεγκατασταση στη πολυκατοικία, Η μόνη εργασία είναι να τραβήξουν γραμμή μέσα στο σπίτι που θα την κάνει συνεργαζόμενη εταιρία. Μετά θα έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ να κάνει τη σύνδεση. Μιλάμε πάντα για το ftth. Στο adsl θα πας άμεσα εφόσον δώσεις αριθμό βρογχου. Τότε όταν με καλέσουν για τα διαδικαστικά , θα ενημερωσω ότι είμαι ήδη σε άλλο πάροχο και ότι έχω περιθώριο να μείνω και ότι θέλω να γίνει η σύνδεση μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του FTTH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Τότε όταν με καλέσουν για τα διαδικαστικά , θα ενημερωσω ότι είμαι ήδη σε άλλο πάροχο και ότι έχω περιθώριο να μείνω και ότι θέλω να γίνει η σύνδεση μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του FTTH Μπορείς να κάνεις και απευθείας φορητότητα σε ftth. Αλλά δεν θα στο πρότεινα γτ Μπορεί να μείνεις χωρίς υπηρεσίες. Η διαδικασία ftth για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να περάσουν παραγγελία στο σύστημα τους, είτε είναι για αναβάθμιση από 24 σε ftth σαν πελάτης ΟΤΕ. Είτε σαν φορητότητα απευθείας σε ftth Από vodafone σε ΟΤΕ. Δεν μπορούν να κάνουν εργασίες πρώτα και μετά να περάσουν παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, kallonos είπε Μπορείς να κάνεις και απευθείας φορητότητα σε ftth. Αλλά δεν θα στο πρότεινα γτ Μπορεί να μείνεις χωρίς υπηρεσίες. Η διαδικασία ftth για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να περάσουν παραγγελία στο σύστημα τους, είτε είναι για αναβάθμιση από 24 σε ftth σαν πελάτης ΟΤΕ. Είτε σαν φορητότητα απευθείας σε ftth Από vodafone σε ΟΤΕ. Δεν μπορούν να κάνουν εργασίες πρώτα και μετά να περάσουν παραγγελία. Όποτε αυτό που προτείνουν είναι το σωστό. Αλλα θα πληρώσω τον 1ο μήνα πχ , τιμή fiber ενω ειμαι σε 24αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Όποτε αυτό που προτείνουν είναι το σωστό. Αλλα θα πληρώσω τον 1ο μήνα πχ , τιμή fiber ενω ειμαι σε 24αρα? Οχι πληρωνεις για 24 και μολις γινει η αλλαγει τοτε αλλαζει η τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Επίσης αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες αν δικαιούσαι το κουπόνι απο sfbb.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, kallonos είπε Επίσης αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες αν δικαιούσαι το κουπόνι απο sfbb.gr Το έχω ήδη εκτυπωσει . το δικαιούμαι κανονικά. Από τι κατάλαβα πρέπει να το πάω σε κάποιο κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα