Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω restoring ενα οχημα και προσπαθώ να φτιάξω την καλωδιώση.

Έχει άπειρα χρώματα για το κάθε τι, και όσο και εάν  έχω ψάξει στο ιντερνετ, δεν μπορώ να βρώ δίχρωμα καλώδια, πχ καφέ-μαύρο, καφέ-πράσινο...

Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgemvg είπε

Κάνω restoring ενα οχημα και προσπαθώ να φτιάξω την καλωδιώση.

Έχει άπειρα χρώματα για το κάθε τι, και όσο και εάν  έχω ψάξει στο ιντερνετ, δεν μπορώ να βρώ δίχρωμα καλώδια, πχ καφέ-μαύρο, καφέ-πράσινο...

Δεν μπορείς να βάλεις δικά σου καλώδια με την δικιά σου "κωδικοποίηση"; τι αμάξι είναι; (αν επιτρέπεται) 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Δεν μπορείς να βάλεις δικά σου καλώδια με την δικιά σου "κωδικοποίηση"; τι αμάξι είναι; (αν επιτρέπεται) 

Παλια μηχανη. Εαν εχω αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο, και παει ο επομενος να βρει τι γινεται στο wiring schematic, και εγω εχω κανει οτι να ναι απο χρωματα, τοτε την πατησε.

Προφανως και μπορω, απλα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιηθουν τα χρωματα που λεει το manual...

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Παλια μηχανη. Εαν εχω αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο, και παει ο επομενος να βρει τι γινεται στο wiring schematic, και εγω εχω κανει οτι να ναι απο χρωματα, τοτε την πατησε.

Προφανως και μπορω, απλα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιηθουν τα χρωματα που λεει το manual...

Πόσες πλεξούδες έχει; σιγά το πράγμα, ειδικά άμα είναι παλιά δεν έχει ούτε εγκέφαλο. Αν έχεις τόσο πρόβλημα πάρε τις διατομές που θέλεις σε οποιοδήποτε χρώμα, και βάλε στο τέλος (ένωσε) τα παλιά καλώδια με τα χρώματα τους. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Σκοπός του restoration δέν είναι απλά να φέρουμε το όχημα σε λειτουργική κατάσταση, αλλά και να παραμείνει όσο το δυνατόν ιστορικά ακριβές.

Έτσι πατέντες και μετατροπές πρέπει να αποφεύγονται. Εξαίρεση είναι αν η μετατροπή που θέλουμε να κάνουμε ήταν κάτι που συνηθιζόταν να γίνεται την εποχή που το όχημα ήταν ακόμα καινούριο, πχ κάποια παλιά εγγλέζικα αυτοκίνητα είχαν θετική γείωση, οπότε τα μετέτρεπαν με το που το αγόραζαν σε αρνητική γιατι ήταν πιό εύκολο να μπεί ραδιόφωνο.

18 ώρες πριν, georgemvg είπε

Με γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό: https://4rcustomswire.com/

Φτιάχνουν οποιοδήποτε χρωματικό συνδιασμό, αλλά φοβάμαι οτι δέν θα είναι φτηνό.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Μετα από άπειρο ψάξιμο, βρήκα καλώδια και διαφορετικών χρωμάτων και διατομών. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει.

Από Ελλάδα; Αν θες στείλε μου μήνυμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/2/2021 στις 1:57 ΜΜ, georgemvg είπε

Μετα από άπειρο ψάξιμο, βρήκα καλώδια και διαφορετικών χρωμάτων και διατομών. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει.

στειλε μου και εμενα μηνυμα αν μπορεις , και εγω θελω κατι καλωδια

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...