georgemvg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Κάνω restoring ενα οχημα και προσπαθώ να φτιάξω την καλωδιώση. Έχει άπειρα χρώματα για το κάθε τι, και όσο και εάν έχω ψάξει στο ιντερνετ, δεν μπορώ να βρώ δίχρωμα καλώδια, πχ καφέ-μαύρο, καφέ-πράσινο... Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοια;
htaccess Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Κάνε μία ερώτηση στους Δημουλάς, Παρπανελάς. Ρίξε και μία ματιά εδώ > https://grobotronics.com/prototyping/hook-up-wires/hook-up-wires/
thanasisxask Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, georgemvg είπε Κάνω restoring ενα οχημα και προσπαθώ να φτιάξω την καλωδιώση. Έχει άπειρα χρώματα για το κάθε τι, και όσο και εάν έχω ψάξει στο ιντερνετ, δεν μπορώ να βρώ δίχρωμα καλώδια, πχ καφέ-μαύρο, καφέ-πράσινο... Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοια; Δεν μπορείς να βάλεις δικά σου καλώδια με την δικιά σου "κωδικοποίηση"; τι αμάξι είναι; (αν επιτρέπεται)
georgemvg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Δεν μπορείς να βάλεις δικά σου καλώδια με την δικιά σου "κωδικοποίηση"; τι αμάξι είναι; (αν επιτρέπεται) Παλια μηχανη. Εαν εχω αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο, και παει ο επομενος να βρει τι γινεται στο wiring schematic, και εγω εχω κανει οτι να ναι απο χρωματα, τοτε την πατησε. Προφανως και μπορω, απλα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιηθουν τα χρωματα που λεει το manual... 2
htaccess Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Ρίξε και μία ματιά στον Βενιέρη, https://www.venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/List/0/CategoryID/2404/Level/a Δεν ξέρω αν σου κάνουν οι διατομές, ρώτησε όμως, ποτέ δεν ξέρεις.
thanasisxask Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, georgemvg είπε Παλια μηχανη. Εαν εχω αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο, και παει ο επομενος να βρει τι γινεται στο wiring schematic, και εγω εχω κανει οτι να ναι απο χρωματα, τοτε την πατησε. Προφανως και μπορω, απλα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιηθουν τα χρωματα που λεει το manual... Πόσες πλεξούδες έχει; σιγά το πράγμα, ειδικά άμα είναι παλιά δεν έχει ούτε εγκέφαλο. Αν έχεις τόσο πρόβλημα πάρε τις διατομές που θέλεις σε οποιοδήποτε χρώμα, και βάλε στο τέλος (ένωσε) τα παλιά καλώδια με τα χρώματα τους.
Fubar.gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, thanasisxask είπε Δεν μπορείς να βάλεις δικά σου καλώδια με την δικιά σου "κωδικοποίηση"; τι αμάξι είναι; (αν επιτρέπεται) Σκοπός του restoration δέν είναι απλά να φέρουμε το όχημα σε λειτουργική κατάσταση, αλλά και να παραμείνει όσο το δυνατόν ιστορικά ακριβές. Έτσι πατέντες και μετατροπές πρέπει να αποφεύγονται. Εξαίρεση είναι αν η μετατροπή που θέλουμε να κάνουμε ήταν κάτι που συνηθιζόταν να γίνεται την εποχή που το όχημα ήταν ακόμα καινούριο, πχ κάποια παλιά εγγλέζικα αυτοκίνητα είχαν θετική γείωση, οπότε τα μετέτρεπαν με το που το αγόραζαν σε αρνητική γιατι ήταν πιό εύκολο να μπεί ραδιόφωνο. 18 ώρες πριν, georgemvg είπε Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοια; Με γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό: https://4rcustomswire.com/ Φτιάχνουν οποιοδήποτε χρωματικό συνδιασμό, αλλά φοβάμαι οτι δέν θα είναι φτηνό. 2
georgemvg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μετα από άπειρο ψάξιμο, βρήκα καλώδια και διαφορετικών χρωμάτων και διατομών. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. 1
thanasisxask Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, georgemvg είπε Μετα από άπειρο ψάξιμο, βρήκα καλώδια και διαφορετικών χρωμάτων και διατομών. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Από Ελλάδα; Αν θες στείλε μου μήνυμα.
stavros3335 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 1:57 ΜΜ, georgemvg είπε Μετα από άπειρο ψάξιμο, βρήκα καλώδια και διαφορετικών χρωμάτων και διατομών. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. στειλε μου και εμενα μηνυμα αν μπορεις , και εγω θελω κατι καλωδια
georgemvg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Συγνώμη, τώρα το είδα... https://www.autoteile-plauen.de/kfz_elektrik/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα