sephirothsw Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλήσπερα σε ολους. Ηθελα τα φωτα σας οποιος γνωριζει. Αγορασα προ λιγων ημερω την τηλεοραση LG του τιτλου και προσπαθω να την συνδεσω με το google home που εχω αλλα τσιφος. Εχω βαλει το location της τηλεορασης UK, το ιδιο και της εφαρμογης του Google Home αλλα εξακολουθει να μην εμφανιζεται στο μενου της τηλεορασης η σχετικη εφαρμογη της google. Το μικροφωνο του χειριστηριου της τηλεορασης δουλευει κομπλε. Το προβλημα υπαρχει αναμεσα στο google home mini και στην τηλεοραση. Επισης να προσθεσω οτι βρισκονται και τα δυο στο ιδιο Wifi network. Καμμια σκεψη??? Edit: Ευχαριστω για την μετακινηση. Δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει ενοτητα για τις τηλεορασεις. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από sephirothsw
zoltranm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα αγαπητε....βρηκες τελικα λυση στη συνδεση lg με google home mini? Εχω το ιδιο προβλημα κ το μονο που καταφερα ηταν αν βαλω γλωσσα η περιοχη την επιλογη others κ αν φτιαξω λογαριασμο lg απο το thinq μετα απο πολλες προσπαθειες να βλεπει την τηλεοραση το home app αλλα μεχρι εκει....μια δυο φορες εκλεισε με εντολη αλλα μετα αρχισε να μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη η οτι η lg δεν υποστηριζεται στην περιοχη......ενας φιλος λεει το ξαταφερε με vpn express αλλα θελει κοπο[email protected] στειλε μου αν βρηκες κατι....εχω πρηξει την lg στο φεις να μου δωσει απαντηση.....δεν ξερω αν οι τεχνικοι τους εχουν firmware ξεκλειδωμενο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα