LeonS3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, 😎 Έχω στην κατοχή μου το λαπτοπ του τίτλου με την RTX 2060. Με την βοήθεια του φίλου Κώστα που με βοήθησε να ρυθμίσω μέσα στο BIOS τα ρεύματα για τον CPU, έχω καταφέρει πολύ ικανοποιητικές θερμοκρασίες και με διαφορά 1-2 βαθμών από πυρήνα σε πυρήνα, CPU 54-59c & GPU 48-53c under load. Όποτε από θερμοκρασίες έχω ησυχάσει προς το παρόν και τώρα κοιτάω την κάρτα γραφικών. Σε διαφορά forum μιλάνε για το μέγιστο TDP των 115W, από τις refreshed max-P. Το συγκεκριμένο έχει διαφορετικό ID από το δικό μου και δεν μπορώ να καταλάβω αν μπορώ να το flashαρω, όποτε εδώ θέλω τα φώτα σας. Από την άλλη έχω δει τα Shunt mod και σε λαπτοπ τα οποία φαίνονται αρκετά ικανοποιητικά, αλλά θέλω κάποιον να με πει ποιον πυκνωτή να πάρω και που να τον τοποθετήσω και όλη την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από LeonS3
Coppermine Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Στις 29/11/2020 στις 1:21 ΜΜ, LeonS3 είπε Shunt mod και σε λαπτοπ Είναι που είναι ΓΤΠΚ οι μητρικές των λάπτοπ από ποιότητα κατασκευής και θα πας να βάλεις παράλληλα δύο αντιστάσεις έτσι ώστε να μειώσεις την συνολική αντίσταση και να μεγαλώσεις την ένταση Να σου ξεκαθαρίσω κάποια τέτοια επέμβαση ούτε high tech είναι και φυσικά δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερες γνώσεις απλά θα κοροιδέψεις τον ICC και θα καταπονήσεις υπέρμετρα τα back converters out of specks και φυσικά όλη αυτή η θερμότητα κάποιο mosfet θα χαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο..... επίσης επειδή σε πολλά λάπτοπ το bios βρίσκεται μέσα στον icc έχεις καλές πιθανότητες και να μπρικάρεις την μητρική
LeonS3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Coppermine είπε Είναι που είναι ΓΤΠΚ οι μητρικές των λάπτοπ από ποιότητα κατασκευής και θα πας να βάλεις παράλληλα δύο αντιστάσεις έτσι ώστε να μειώσεις την συνολική αντίσταση και να μεγαλώσεις την ένταση Να σου ξεκαθαρίσω κάποια τέτοια επέμβαση ούτε high tech είναι και φυσικά δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερες γνώσεις απλά θα κοροιδέψεις τον ICC και θα καταπονήσεις υπέρμετρα τα back converters out of specks και φυσικά όλη αυτή η θερμότητα κάποιο mosfet θα χαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο..... επίσης επειδή σε πολλά λάπτοπ το bios βρίσκεται μέσα στον icc έχεις καλές πιθανότητες και να μπρικάρεις την μητρική Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι καταλαβαίνω μου λες να μην προβώ σε μια τέτοια κίνηση και καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους. Μου κίνησε το ενδιαφέρον διότι υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν κάνει τέτοια επέμβαση σε msi laptop και δουλεύουν έτσι περίπου 6-8 μήνες και με παραπάνω watt από ότι θα δουλέψει το δικό μου. (2080 έχουν) Ενας από αυτούς μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω τις αντιστάσεις R005 με τις R003 και ότι θα αντέξουν τα vrms της GPU. ( Αυτό μου είπε επηρεάζει μόνο την κάρτα γραφικών) Καταλαβαίνω ότι έχεις γνώση παραπάνω επι του θέματος και θα με βοηθούσε πιστεύω μια μικρή ανάλυση γύρω από αυτό. Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα