Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Poco X3 NFC (64GB) 172,35 @Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστουμε παιδιά για το ψάξιμο. Εγώ μόλις ολοκληρωσα παραγγελία κ βγηκε στην Πειραιώς 176.85. Ελπιζω να μην έκανα κάτι λάθος. Φαντάζομαι είναι το shipping insurance

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αξιζει τελικα τον κοπο να ακυρωσω απο Hong Kong και να ξανα παραγγειλω απο Τσεχια;
Αν η διαφορα ειναι μονο 1 εβδομαδα στην παραδοση οπως γραφει ο φιλος παραπανω, ισως να μην αξιζει τελικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, crapatzi είπε

Ξερει κανεις πως γινεται ακυρωση παραγγελιας στο banggood; Χτες απογευμα παραγγειλα το ιδιο απο Hong Kong και θα ηθελα να ακυρωσω και να το παρω αυτο του θεματος απο Τσεχια

Κατά 99% και να μην έχουν προχωρήσει την παραγγελία θα σου πουν ότι έχει προχωρήσει και δεν μπορούν να την ακυρώσουν. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να την ακυρώσω, όσο άμεσα και αν το έκανα.

Σε αντίθεση με το amazon που μέχρι και οθόνη 34'' είχα παραγγείλει πέρσι από Γερμανία και ενώ είχε γίνει ήδη αποστολή μου είπαν να αρνηθώ την παραλαβή για να επιστραφεί πίσω και μόλις έφτασε πίσω η οθόνη μου επέστρεψαν το ποσό που είχα πληρώσει (χωρίς να κρατήσουν καθόλου μεταφορικά και με 100% δική μου υπαιτιότητα)

Έκανα και εγώ μια παραγγελία από Τσεχία για δώρο Χριστουγέννων στη μαμά :P

Επεξ/σία από nikos16717
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω ενα καδο πανω δεξια στις παραγγελιες αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι η ακυρωση. Φοβαμαι μηπως ακυρωσω, παρω αυτο απο Τσεχια και τελικα δεν ακυρωσουν το 1ο και μεινω με 2ο κινητο στο χερι...

Edit, τελικα ο καδος εμφανιζεται και στις προηγουμενες παραγγελιες μου που εχουν ηδη παραδοθει οποτε δεν ειναι ακυρωση.

image.png.b9685c136958c2569755f3e0d19ed7dc.png

Επεξ/σία από crapatzi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τσίμπησα και εγώ ένα, τα έβαλα όλα απλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 174,07 + 3,25 + 3,48 κάτι τέτοιο. Καλορίζικα!

Επεξ/σία από KaRouLi
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, crapatzi είπε

Βλεπω ενα καδο πανω δεξια στις παραγγελιες αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι η ακυρωση. Φοβαμαι μηπως ακυρωσω, παρω αυτο απο Τσεχια και τελικα δεν ακυρωσουν το 1ο και μεινω με 2ο κινητο στο χερι...

Ο κάδος διαγράφει την παραγγελία από το ιστορικό παραγγελιών , δεν την ακυρώνει 

Δημοσ.

Έβαλα και εγώ μία παραγγελία - να πάει στο καλό!  Μου βγήκε στα 180 ευρώ, πλήρωσα με paypal, χωρίς την ασφάλεια. Δεν ξέρω γιατί.  Βασικά το έκανα πολύ βιαστικά.

Ευχαριστώ και εγώ τον TS!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Έβαλα και εγώ μία παραγγελία - να πάει στο καλό!  Μου βγήκε στα 180 ευρώ, πλήρωσα με paypal, χωρίς την ασφάλεια. Δεν ξέρω γιατί.  Βασικά το έκανα πολύ βιαστικά.

λογικά το έκανες με δολάρια και το paypal έκανε την μετατροπή σε ευρώ για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Αν το αγόρασες μέσω browser τόσο βγαίνει. Από το app λίγο φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

Αν το αγόρασες μέσω browser τόσο βγαίνει. Από το app λίγο φθηνότερα.

Από το app το έκανα, αλλά δεν πειράζει...4 ευρώ διαφορά...μικρό το κακό😀

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, crapatzi είπε

Edit, τελικα ο καδος εμφανιζεται και στις προηγουμενες παραγγελιες μου που εχουν ηδη παραδοθει οποτε δεν ειναι ακυρωση.

ότ και να κάνεις η ακύρωση μου φαίνεται δύσκολη. Δεν π[ειράζει θα περιμένουμε μια εβδομάδα παραπάνω τη να κάνουμε. Το ίδιο κινητό είναι στην τελική και θα πιούμε και έναν γκαιφέ.

Screenshot_2020-11-29 Udesk 在线客服.png

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες και ευχαριστω τον Ts για την αναρτηση! Που πρεπει να πατησω για να βγαλει το ποσο σε ευρω ειμαι νεος σε bangood ktl . σορρυ για το off topic 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BoullyBoy είπε

ότ και να κάνεις η ακύρωση μου φαίνεται δύσκολη. Δεν π[ειράζει θα περιμένουμε μια εβδομάδα παραπάνω τη να κάνουμε. Το ίδιο κινητό είναι στην τελική και θα πιούμε και έναν γκαιφέ.

Screenshot_2020-11-29 Udesk 在线客服.png

Ειμαι live chat τωρα και περιμενω να δω τι θα μου πει ο κινεζος... Για να δουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...