Προς το περιεχόμενο

Pioneer A06

Deathstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ta neura mou eno grafi kanonika to DVD molis ftani sto Lead out meni eki kai kala grafi epapiron. Tou exo perasi to teleuteo firmware exo to telefteo nero. Kapia stigmi kano cancel tin egrafi kai meta to dokimazo to dvd paizi kanonika ala den exi klisi sosta. Kamia idea?

Δημοσ.

alakse programma antigrafeis.pantos emena osa cd mou exoun kolisi sto lead out(den exo dvd recorder) opos akrivos perigrafeis douilevoun apsoga kai einai kanonika grammena.(exei gini dio tris fores otan ekana difores m..... eno egrafa)

Δημοσ.
Ta neura mou eno grafi kanonika to DVD molis ftani sto Lead out meni eki kai kala grafi epapiron. Tou exo perasi to teleuteo firmware exo to telefteo nero. Kapia stigmi kano cancel tin egrafi kai meta to dokimazo to dvd paizi kanonika ala den exi klisi sosta. Kamia idea?

isws na einai sxetiko.

eixa to idio problhma se antigrafh aplou cd me to plextor. dokimasa 2-3 diskakia kai kolouse se ola, etsi opws perigrafeis. Dokimasa na metaferw ta data se allo disko mou kai apo ekei egrapse to cd kanonika. An auto eixe ginei 1-2 fores 8a to 8ewrousa tuxaio. Egine omws panw apo 10 fores, kai tis 10 metaferontas ta data se allo disko to cd grafotan kanonika kai "ekleine" kanonika. Ti paizei den exw idea giati apo texnika 8emata eimai asxetos, alla tuxaio na einai, to apokleiw.

O diskos pou xrhsimopoiw kai merikes fores dhmiourgei to problhma einai maxtor. O diskos pou me 3elaspwnei einai WD. O maxtor einai neoteros kai grhgoroteros apo ton WD.

Mia allh diafora einai oti o WD exei DMA on.

Kai oi 2 einai ntfs kai panta mazi sto susthma. Genika alla problhma me disko (an einai 8ema diskou), den exw.

An exete kapoia e3hghsh peste mou....

Δημοσ.

Ego exo 5 HDD kai opou kai na ta valo to idio kani auto pou paratisira einai oti an den to gemiso to DVD diladi agi gia 4470 grapso 4300 to klini kanonika pou einai telios koufo. Ektos an exoun prob ta diskakia stin akri alios den ksero ti ginete. To thema einai oti ta diskakia pou den exi teliosi kanonika to Lead Out den mporoun na ksana graftoun petai error molis ftasi se kapio simio

Δημοσ.

auto enoo apo to DVD ston HDD den ginete me tipota afou den exi klisi sosta to Lead Out. Tora to ida to post sou ego xrisimopio Mirror Diskakia i proigoumeni 25ada mia xara graftike. Auti paratirisa extes oti an miso sta 4300 ta data tote grafete kanonika isos na exoun prob ta diskakia stin akri. Tha paro ali marka kai tha ksana dokimaso

Δημοσ.

Koita afto pou ksero ego einai oti kanonika ta DVD ftanoun mexri ta 4380.. Kapou nomizo to eixa diavasei afto.

En pasei periptosei, ego polles fores exo kataferei kai exo grapsei 4.4 akrivos (sigekrimena einai kai ena game PS2 to Manhunt pou einai kai afto 4.4,pera apo tainies diladi, sketo data) xoris provlima.

Afto mou to parousiase prin 2 vdomades me ta Ridisc, opote de nomizo oti exei na kanei kati me to Pioneer i ton disko. Mallon ta diskakia ftaine.....

Δημοσ.

A, kai kati akoma!!!

Epeidi grafo kai data, mia fora egrapsa ena data me oute 3300MB kai to ekapse kai afto.. sto 99% kolise kai thelei restart...

kai xtes mia tainia pou itan oli ki oli 3.6Giga pali xalia mou tin egrapse..

Den einai katastasi afti, ego nomizo oti ftaei to Nero se sindiasmo me ta diskakia.. Giati to CloneDVD ta grafei tzet OLA (pano apo 50 seri jet, kai me to pou skao to Nero troo apanotes ittes).

Aptin alli to Nero egrafe kanonika ta Tayo Tyden pou eixa paliotera, kathos kai alla diskakia tis Ritek (oxi ta Ridisk, kati portokali pou eixa).

Ti napo den ksero, exo psiloapogoiteftei oxi toso gia tis tainies (petao ena cloneDVD kai telos) alla gia ta data pou grafo arketa.....

Kapoio allo kalo programma DVD burning kseroume?? To Easy CD/DVD Creator ti leei??

Δημοσ.

mipos xrisimopoieis kapia palioteri ekdosi tou nero ?? xrisimopoiise tin pio kainourgia (6.3) ! Ego pantos me nero 6.3 grafo ola ta dvd apsoga !

btw: pio firmware exeis balei ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...