Προς το περιεχόμενο

Xiaomi note 9 Pro Other area version

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα την Παρασκευή από Banggood το Xiaomi note 9 Pro 6/64Gb σε καλή τιμή (λίγο κάτω από 155euro με τα μεταφορικά) αλλά δεν πρόσεξα ότι επέλεξα την Other area version και όχι την EU...Να υποθέσω ότι δεν θα μου έρθει με Ευρωπαϊκό φορτιστή και με Κινέζικη ROM χωρίς google services; Πόσο εύκολο είναι να περάσω άλλη ROM;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Παρέλαβα το κινητό και όλα φαίνεται να λειτουργούν φυσιολογικά. Είχε EU φορτιστή, την επιλογή για Ελληνικά ως γλώσσα και λειτουργεί το 4G. Πήρε αμέσως την αναβάθμιση σε MUI12 οπότε δεν δείχνει να έχει καμία διαφορά το "Other area version"..

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, skoulas είπε

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Παρέλαβα το κινητό και όλα φαίνεται να λειτουργούν φυσιολογικά. Είχε EU φορτιστή, την επιλογή για Ελληνικά ως γλώσσα και λειτουργεί το 4G. Πήρε αμέσως την αναβάθμιση σε MUI12 οπότε δεν δείχνει να έχει καμία διαφορά το "Other area version"..

Αφού δεν διάλεξες την κινεζική version λογικά όλες οι άλλες είναι global. Δεν έχεις θέμα...

Δημοσ.

Kαποια διαφορα θα εχει ,αλλα δεν θα ειναι εμφανη .Υπαρχει και εκδοση Global Version with EU (EEA) rom για χώρες της Ευρώπης χωρις δικλίδες ασφαλείαςGDPR .

Χωρες εκτος ΕΕ υποθετω

Δημοσ.

Σαν hardware είναι τα ίδια μπορεί να αλλάζει η ρομ , αν μας πεις ακριβώς ποια φοράς (με τα γράμματα που έχει) θα ξέρουμε αν είναι eu ή global επίσης στο κουτί πρέπει να γράφει αυτό το μοντέλο m2003j6b2g

Δημοσ.

Το τηλέφωνο ήταν για τη γυναίκα μου και προορίζεται για τα βασικά (mail, fb, φωτογραφίες και τραπεζικές εφαρμογές). Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μην λειτουργεί οπότε δεν έχω λόγο να το "σκαλίσω" αφού δεν μου έχει παραπονεθεί για κάτι.

1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...