Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Offtopic

Spoiler

Καλησπέρα, αγόρασα την Παρασκευή από Banggood το Xiaomi note 9 Pro 6/64Gb σε καλή τιμή (λίγο κάτω από 155euro με τα μεταφορικά) αλλά δεν πρόσεξα ότι επέλεξα την Other area version και όχι την EU...Να υποθέσω ότι δεν θα μου έρθει με Ευρωπαϊκό φορτιστή και με Κινέζικη ROM χωρίς google services; Πόσο εύκολο είναι να περάσω άλλη ROM;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με το θεμα της εγγύησης τι γινεται απο banggood? και φαντάζομαι στην καλύτερη θα είναι ενας χρόνος? λεει στο ειδος  warranty 30 days, προφανώς για επιστροφή. γενικα αξίζει ολη η ταλαιπωρία και το ρίσκο για να γλυτώσεις ενα 50ρικο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Thanks για το λινκ γιατι η εγγυηση μετραει πολυ σε budget τηλεφωνα που κυκλοφορει απειρο μουφα ανταλλακτικο εξω (κυριως για μπαταριες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες μια ερώτηση.Από banggood η παραγγελία με ποια μεταφορική θα σου ερθει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε

Post nl και Ελλάδα elta courier

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2020 στις 5:56 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε

Στις 9/12/2020 στις 7:01 ΜΜ, sodom13 είπε

Post nl και Ελλάδα elta courier

Το Bangood έχει 2 νέους τρόπους για να στέλνει με EU Priority Line. Έρχονται Ελλάδα μέσω GLS Courier. Και στην συνέχεια παραδίδονται είτε με ACS είτε με Speedex.

Στο Redmi Note 8 Pro παραπάνω μπορεί να το στείλει μόνο με EU Priority Line. Το Priority Direct Mail στέλνει όντως με ELTA αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα προϊόντα. Γενικά όπου βλέπεις EU Priority Line και Priority Direct Mail είναι και τα 2 SAFE

3 παραγγελίες με EU Priority Line: Redmi Note 8 Pro + Tablet και μια σε κάτι παπούτσια οι 2 ήρθαν με ACS ή άλλη SPEEDEX

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bandit4 είπε

Χάνει πολύ το συγκεκριμένο σε σύγκριση με το Poco X3? 

Πολύ δεν χάνει αλλά σίγουρα είναι λίγο καλύτερο.

Λίγο η μεγαλύτερη οθόνη,λίγο ο Ρυθμός ανανέωσης,λίγο ο επεξεργαστής(Snapdragon vs mediatek- στα χαρτιά είναι σχεδόν ισάξιοι)λίγο η μπαταρία,λίγο η γρήγορη φόρτιση,λίγο η φωτογραφία(sony φακός vs Samsung?),λίγο το διπλάσιο σχεδόν SAR( για όποιον ενδιαφέρεται πολύ).

Αν ήταν τα χρήματα ίδια νομίζω πάς σε poco, αν το pro είναι αρκετά πιο φθηνό νομίζω είναι πιο συμφέρουσα αγορά.

Αυτό που κάνει πάντως η Xiaomi με τα υπο brand's της,να σου πασάρει τα ίδια σχεδόν τηλέφωνα με ελάχιστες διαφορές πιο ακριβά (τουλάχιστον στην αρχή) μου φαίνεται πολύ έξυπνο (και κουραστικό συγχρόνως 😁),πράγμα που αντανακλά και στις πωλήσεις της βέβαια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, axxon είπε

Το Redmi Note 8 Pro 128GB EU Version στα 148,76 και δώρο τα μεταφορικά μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-Global-Version-6_53-inch-64MP-Quad-Rear-Camera-6GB-128GB-NFC-4500mAh-Helio-G90T-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1569415.html?cur_warehouse=HK&ID=62464446274950&rmmds=buy

Παρηγγειλα ενα χθες και μετα απο λιγες ωρες εγινε και shipping. Εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης 23/01/2021.O μονος περιορισμος ειναι στα χρωματα.Εχει μονο πρασινο και το πορτοκαλι.

Επισης υπαρχει σε προσφορα και το Xiaomi Redmi Note 9S Global Version 6.67 inch 48MP Quad Camera 6GB 128GB στα 151.24 ευρω.

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2020 στις 11:40 ΠΜ, neosstoforum είπε

Τόσο έχει πάντα στο skroutz και λίγο χαμηλότερα.

Στις 29/11/2020 στις 11:40 ΠΜ, neosstoforum είπε

Με εγγύηση 1 χρόνο απο Κίνα, αναμονή κανά μήνα γιατί το κατάστημα θα το στείλει στην Κίνα και εξαρτάσαι απο το κατάστημα, αν κλείσει αντίο εγγύηση.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σε προσφορά 190€ τελική με μεταφορικά το Poco x3 NFC 128GB στο banggood..

Εγω θα το χτυπούσα αλλά με τη λαδια που μου κάνανε και δεν δίνουν παρα 80€ επιστροφή για προϊόν 390€ ππυ έφτασε σπασμένο/DoA υποσχέθηκα να μη τους ρίξω άλλα χρήματα

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
4 hours ago, definitio said:

Είναι σε προσφορά 190€ τελική με μεταφορικά το Poco x3 NFC 128GB στο banggood..

Εγω θα το χτυπούσα αλλά με τη λαδια που μου κάνανε και δεν δίνουν παρα 80€ επιστροφή για προϊόν 390€ ππυ έφτασε σπασμένο/DoA υποσχέθηκα να μη τους ρίξω άλλα χρήματα

παντα ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ τραβας βιντεο στο unboxing.... και μετα ενα ωραιοτατο dispute στο paypall με τις συνομιλιες σας που σου αρνουνται το refund και το βιντεο,και ασε τα να βρει μετα ο κινεζος με το paypall.......τα λεφτα σου ειναι παντα εγγυημενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...