Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

moderation ξεmoderation ειναι πολυ σωστο να γινει κατι τετοιο γιατι ειδικα στο θεμα των προσφορων που ειχαμε θεμα πριν μερικες ημερες αυτο θα ηταν σωτηριο.

Δεν χρειαζεται ο mod να κανει παρατηρησεις και δινει ban μονο και μονο γιατι εγραψες σε αυτο το θεμα η αστειευτηκες.

Κλειδωνει το θεμα και τελος.

Αυτό σου λέω δεν είναι σωστό. Θα μπορεί να κάνει ένα γκρουπ ατόμων ότι γουστάρει άμα πχ δεν του αρέσει ο Χ / Ψ / Ω.

Άμα μετά από Χ reports από άτομα που έχουν ενα Ψ rating στο site (καθορισμένο ίσως από mods, based στα reports κτλ που κάνου γενικά) να γίνεται hidden και να πρέπει να το checkάρει manually κάποιος mod ίσως ήταν καλύτερη λύση..

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω που φορώ γυαλιά λόγω ηλικίας  το black and white ειναι ταλαιπωρια για τα ματια μου....

μου αρέσει που ψαχνεστε συνέχεια ,μου αρέσουν τα καινούργια πράγματα ......

γνώμη μου , παλιότερα μου άρεσε περισσότερο....εννοώ στο λουκ

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Neural_handshake said:

εφτιαξε το μεγεθος της γραμματοσειρας η ειναι ιδεα μου?

Ναι μεγάλωσε, είναι μια χαρά πλέον ακόμα και σε 2560Χ1440 27".

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Αυτό σου λέω δεν είναι σωστό. Θα μπορεί να κάνει ένα γκρουπ ατόμων ότι γουστάρει άμα πχ δεν του αρέσει ο Χ / Ψ / Ω.

Άμα μετά από Χ reports από άτομα που έχουν ενα Ψ rating στο site (καθορισμένο ίσως από mods, based στα reports κτλ που κάνου γενικά) να γίνεται hidden και να πρέπει να το checkάρει manually κάποιος mod ίσως ήταν καλύτερη λύση..

Μπορει να γινει με αλλο τροπο και οχι ετσι απλα οπως το λεω εγω για να σου δωσω να το καταλαβεις.

Δεν ειμαι ειδικος για να πω πως θα γινει.

Εγω λεω μια ιδεα που μπορει στην τελικη να ειναι μλκια και να μην δουλευει.

Αλλα για να αποφυγουμε τετοια φαινομενα οπως ειχαμε πριν μερικες ημερες κατι θα πρεπει να γινει.

22 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι μέχρι να δημιουργηθεί κλίκα και να το κάνει abuse σε posts που δεν τους αρέσει.

Γινόταν παλιότερα με τα down votes που έκαναν hide (κι έπρεπε να το ανοίξεις όπως τα spoilers) ένα post.

Οπως ειπα και πριν μπορει να λεω και μλκιες αλλα κατι πρεπει να γινει πανω σε αυτο.

10 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μου αρέσει που ψαχνεστε συνέχεια ,μου αρέσουν τα καινούργια πράγματα ......

Παντα ετσι παει το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι μεγάλωσε, είναι μια χαρά πλέον ακόμα και σε 2560Χ1440 27".

αμα κατεβάσουνε και λίγο τη μαυρίλα σε γκριζάκι και κάποια γραμματάκια γίνουν κιτρινα η μπλε θα ειναι οκ. τωρα ειναι ολο μια κλιμακα του γκρι 😝

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, basilis_k6 said:

αμα κατεβάσουνε και λίγο τη μαυρίλα σε γκριζάκι και κάποια γραμματάκια γίνουν κιτρινα η μπλε θα ειναι οκ. τωρα ειναι ολο μια κλιμακα του γκρι 😝

Άλλαξε και το χρώμα στο quote και πλέον είναι πιο ευδιάκριτο μέσα στο post

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Εδώ παρακαλάμε ακόμη τα μέλη, αντί να σαχλαμαρίζουν κάτω από ένα νήμα άστοχο/άτοπο/spam, να στέλνουν αναφορά και να μη μας επιβαρρύνουν ακόμη περισσότερο και δεν το έχουμε καταφέρει.

Να τους δώσουμε και άλλα εργαλεία, όταν δεν χρησιμοποιούν το βασικότερο/απλούστερο;

Γενικό το σχόλιο, με αφορμή το μήνυμά σου, δεν αναφέρομαι προσωπικά.

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Άλλαξε και το χρώμα στο quote και πλέον είναι πιο ευδιάκριτο μέσα στο post

οντως. το μονο που μένει ειναι να φωτισει λιγο το dark mode imo. πολύ μαυρίλα...

έβαλα για πλακα το Light να δω γιατι λενε οτι ειναι πολύ ασπρο και έκανα μαυρισμα για το καλοκαιρι απο τωρα😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις αξιολογησεις ισχυει, δεν μπορει να μου αφησει αγοραστης.

Του αφησα αξιολογηση πριν την αλλαγη και πλεον δεν βρισκει κουμπι αυτος να μου αφησει αξιολογηση.

2020-11-29_15-37-00.png.401ab679e56c186f0de8659ee92cd4df.png

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ.

Επίσης καλό θα ήταν να μπεί ένα σκούρο transparency πάνω από τον τίτλο του κεντρικού θέματος καθώς έτσι δε διαβάζεται όταν η φωτογραφία είναι φωτεινή:
2023502342_Screenshotfrom2020-11-2919-53-10.png.4d072e4878e9116fbf0d17e232014047.png

Υ.Γ.: Βλέπω διορθώσατε το textbox στο dark theme, ωστόσω έμεινε μια λευκή γραμμή γύρω από όλο το widget. Κάντε το τέλειο:
740196500_Screenshotfrom2020-11-2920-00-17.png.41173bde0f986c2f64edd089fbf0b5ce.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγες φορες εχω δει να γινεται ανανεωση/αναβαθμιση σε κατι και αυτο που προκυπτει να υπολειπεται απο το προηγουμενο σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σε πολλα σημεια ,

Γιατι ?     Ισως γιατι αυτος που το φτιαχνει δεν γνωριζει που πρεπει να δινει προσοχη ή γιατι θελει να τελειωσει γρηγορα.

Πραγματα που υπηρχαν , και σε εμφανες σημειο  !!!!!!!

_Δεν υπαρχει ενδειξη αν ειναι ΠΩΛΗΣΗ ή ΑΓΟΡΑ  ( Εκει που εμφανιζονται οι αγγελιες της κατηγοριας στη λιστα ).

_Δεν υπαρχει ενδειξη ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΟ ή ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΟ

_Δεν υπαρχει  ενδειξη ποτε μπηκε η αγγελια ( ημερα , ωρα )

_Δεν μπορω να βλεπω πλεον αλλες αγγελιες του ιδιου μελους.

_Για να βρω σε ποια σελιδα βρισκομαι  ,πρεπει πλεον να πηγαινω στο κατω μερος της σελιδας.

_ Βλεπω μονο 6 αγγελιες ανα σελιδα ακομα και σε μεγαλη οθονη και βλεπω αδειες λωριδες  "Ασπρο χωρο" αριστερα και δεξια.

_Στη σελιδα με τις κατηγοριες , κατι φωτογραφιες Τεραστιες , ετσι για να γεμιζει η οθονη.

_ Δεν υπαρχει πεδιο για την περιοχη που βρισκεται το αντικειμενο.

Ξαφνικα σημερα χωρις καμμια ειδοποιηση μας παρουσιαζετε ενα νεο look το οποιο ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Ευχομαι η επομενη αναβαθμιση να αργησει ή καλυτερα να μην γινει ποτε.

Τουλαχιστον θα φτιαξετε ενα οδηγο για το πως πχ μπορω να αλλαξω το ΑΣΠΡΟ φοντο , το μεγεθος των φωτογραφιων , να βλεπω τις αγγελιες σαν λιστα οπως στο προηλουμενο κλπ . Πως δουλευει το πεδιο "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ¨" και απο κατω " Επιφανεια Tablet Τηλεφωνο ?

Θα υπαρχει δυνατοτητα να επιστρεψω στο προηγουμενο ?

Επεξ/σία από ana4732
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω και εγω οτι δεν εμφανιζονται οι αγγελιες γενικα σε οποιαδηποτε κατηγορια,,ουτε και οι <αγγελιες μου>

εχω opera browser και με vpn  και χωρις το ιδιο προβλημα αν επαιζε σημασια αυτο,,,,ειμαι δεν ειμαι συνδεδεμενος το ιδιο προβλημα υπαρχει,,αγγελιες δεν βλεπω,,,,δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους ας το τσεκαρουνε και οι υπολοιποι,,,,,θελω να δω τι γινεται με τις αγγελιες μου και δεν μπορω,,,,,Φτιαχτε το παρακαλω....EDIT επισης απο το κινητο φαινονται οι αγγελιες και φωτογραφιες ....αλλα δεν δουλευει σωστα η αναζητηση μεσα στις αγγελιες,,, αυτα που γραφω με opera browser που χρησιμοποιω

Επεξ/σία από paulks
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...