rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Στο My Dashboard καλό θα ήταν να ξαναμπεί "Το περιεχόμενο που ξεκίνησα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Πραγματικά προς τους admin/mods του site τουλάχιστον δώστε μας την δυνατότητα σε όποιον το θέλει να μπορεί να γυρίσει στο παλιό theme. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicthe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Hal9000 είπε Μένουμε στα bugs εδώ και μόνο. Υπενθύμιση ότι υπάρχει και dark mode το οποίο μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. Dark mode 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό τώρα ειναι σα να γράψω εγώ πως «δεν μου αρέσουν οι μπάμιες»...Χωρίς άλλη αιτιολόγηση... 😛 Σας είπαμε ήδη 2. Δεν είναι τόσο πρακτικό όσο ήταν το παλιό theme, πολλά πράγματα που είχε το παλιό theme το νέο δεν τα έχει ή αν τα έχει είναι κρυμμένα και θέλουν πολύ ψάξιμο για να τα βρεις. Και έναν 3 λόγο είπε πιο πάνω ο χρήστης "jim_p" δεν σας λέω να μην αλλάζετε themes στο site. Και αν πραγματικά θέλεις και άλλους λόγους γιατί το παλιότερο theme είναι πολύ, μα πάρα πολύ ανώτερο του νέου δες όλο αυτό το τοπικ και θα καταλάβεις. Κάντε όσα νέα θέλετε αλλά δίνεται και την δυνατότητα σε όσους έχουν συνηθίσει να δουλεύουν με το παλιό να αφήνουν αυτό στο profile τους. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Paragontas-x 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 στις αγγελεις δεν αναφερεται καπου αν ειναι πωληση η ζητηση (καλο θα ηταν να υπαρχει και φιλτρο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μαντάρα το κάνατε παιδιά... θερμή παράκληση να μας δώσετε το παλιό θέμα. Μας βγάλατε τα μάτια, με τα μικρά τα γράμματα... Όπως και σε πολλά άλλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geocheats2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 ξέρει κανείς πως βλέπουμε την στήλη Forum που είχε το παλιό θέμα? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως έγραψα σε ένα άλλο topic: Αναφορά σε κείμενο Καλορίζικο. Τα χρώματα ειναι ακριβώς ίδια με αυτά του Resetera οπότε και δεν με ενοχλούν (δεν ξέρω αν κάποιος εμπνεύστηκε από το Resetera για το νέο look). Το look όμως είναι πιο amateur-ish στο Insomnia και αυτό φαίνεται. Μερικές μικροδιορθώσεις χρειάζονται. Πχ, τα πλαίσια θα έπρεπε να είναι rounded IMO και ίσως λίγο πιο μεγάλα για να γίνεται καλύτερα ο διαχωρισμός (όταν κάνουμε Edit ή όταν post-άρουμε, έχουμε ωραία rounded πλαίσια. Παρόμοια ή λίγο μικρότερα θα έπρεπε να υπάρχουν στο forum ώστε να σπάει αυτή η ασπρίλα), ή στο να αλλάξει το χρώμα που είναι τα avatars ώστε να υπάρχει διαχωρισμός από το κείμενο που έχουμε γράψει ή στο να αλλάξει η γραμματοσειρά σε κάποια καλύτερη (πιο bolded τα γράμματα για να μην αχνοφαίνονται). Γι αυτό χτυπάει τόσο η ασπρίλα που λένε οι περισσότεροι. Δεν ξέρω αν γίνουν περαιτέρω αλλαγές (και δεν είμαι από αυτούς που θα πούνε γυρίστε το στο παλιό), αλλά καλό θα ήταν να γίνουν κάποιες QoL improvements. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από john2gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Κάντε όσα νέα θέλετε αλλά δίνεται και την δυνατότητα σε όσους έχουν συνηθίσει να δουλεύουν με το παλιό να αφήνουν αυτό στο profile τους. Μπορεί η συμφωνία τους με τη Invision Community να μην τους δίνει αυτή τη δυνατότητα. (Ακόμα και στο Facebook καταργήθηκε αυτή η επιλογή). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπερβολικά μικρή η γραμματοσειρά, σε 1440 27" δεν παλεύεται με τίποτα. Αυτό μου χτύπησε αμέσως μπαίνοντας στο site και έφυγα, γιατί μου βγήκαν τα μάτια. Στα 1080 24" που βλέπω τώρα είναι καλύτερα, αλλά όχι τέλεια. Οι υπόλοιπες αλλαγές μου φαίνονται πολύ καλές. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Voodooman 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Voodooman είπε Υπερβολικά μικρή η γραμματοσειρά, σε 1440 27" δεν παλεύεται με τίποτα. Αυτό θα έλεγα και εγώ. Μια χαρά είναι το νέο design απλώς η γραμματοσειρά είναι μικρή κάτι το οποίο ενοχλεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Τα γράμματα σίγουρα θέλουν αλλαγή στο χρώμα. Με dark theme είναι σχεδόν αόρατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Θέλουν αλλαγή τα χρώματα στα γράμματα στο dark mode γιατί είναι όλα σκούρα. Και οι κύκλοι και τα αστέρια δίπλα στα χρώματα που δείχνουν αν έχει νέες απαντήσεις πρέπει να γίνουν ένα κιτρινάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό τώρα ειναι σα να γράψω εγώ πως «δεν μου αρέσουν οι μπάμιες»...Χωρίς άλλη αιτιολόγηση... 😛 Όχι, εδώ δεν έχει να κάνει με το γνωστό "περί ορέξεως"! 1. Από τη στιγμή που ο Hal9000 δήλωσε στην πρώτη σελίδα "Μένουμε στα bugs εδώ και μόνο", δηλαδή εδώ ασχολούμαστε μόνο με τα bugs, μπορούμε να εκφράσουμε μόνο την αντίθεσή μας και όχι να αναπτύξουμε επιχειρηματολογία γι αυτό που μας ενοχλεί! 2. Δεν είναι αποκλειστικά αισθητικό πρόβλημα, ούτε χρειάζεται να είναι κανείς εξειδικευμένος γιατρός ή ψυχολόγος για να το καταλάβει. Προκαλεί (μη αισθητική) ενόχληση, σωματική αν χρειάζεται να το πω με απλά λόγια. - Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξετε νέο θέμα, γι αυτό που πολλοί θεωρούν ως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geocheats2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 οκ το νέο θέμα αλλά προτιμώ το παλιό Spoiler απλά έχω ξεχάσει ανοιχτή μια καρτέλα😛 46 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε ξέρει κανείς πως βλέπουμε την στήλη Forum που είχε το παλιό θέμα? Γιώργος και απαντάω μόνος μου ορίστε το λινκ https://www.insomnia.gr/index.php?app=insomnia&module=insomnia&controller=ajax&do=getSidebarBlockContent&type=forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις