asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Δεν είναι ακριβώς bug, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πως υπολογίζεται ακριβώς η κατάταξη ενός χρήστη. Κοιτούσα τυχαία και μου δημιουργήθηκε η απορία. Βλέπω έναν τυχαίο χρήστη με 901 μηνύματα και είναι εγγεγραμμένος από το 2018, και τον έχει σαν Senior Member. Εγώ έχω 932 μηνύματα (χωρίς αυτό που γράφω τώρα) δηλαδή λίγα παραπάνω από αυτόν και είμαι εγγεγραμμένος από το 2010, παρόλα αυτά με έχει σαν Junior Member. Δηλαδή είμαι ποιο παλιός και με περισσότερα μηνύματα από κάποιον άλλο, παρόλα αυτά εμένα με έχει junior και αυτόν senior. Εχω την εντυπωση πως τα μηνυματα στο Μπλα Μπλα δε μετρανε στο συνολο, ας το επιβεβαιωσει καποιος που ειναι σιγουρος... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από asmilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανένα bug στις ειδοποιήσεις για νέα θέματα στην κατηγορία "Προσφορές"; Δεν έρχεται κανένα email και άλλαξα 2 φορές τις ρυθμίσεις από την συνδρομή στο θέμα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Πήγα να βάλω σήμερα ένα εμοτζι σε κείμενο π.μ. και κόλλησε το σύμπαν πάλι. Ούτε να γράψω μετά μπορούσα, ούτε κενό να αφήσω, ούτε να αλλάξω γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Doubt είπε Πήγα να βάλω σήμερα ένα εμοτζι σε κείμενο π.μ. και κόλλησε το σύμπαν πάλι. Ούτε να γράψω μετά μπορούσα, ούτε κενό να αφήσω, ούτε να αλλάξω γραμμή. μήπως ήταν σκάλωμα του browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekkli είπε μήπως ήταν σκάλωμα του browser; Android firefox. Το είχα ξαναπάθει με κείμενο ποστ που είχε @usernametade Κάτι γίνεται με τον editor, αυτή την εντύπωση έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Έχεις καταφέρει να το αναπαράξεις; Δεν λέω ότι δεν ισχύει, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Μήπως οφείλεται κάπου αλλού; Στη συσκευή σου για παράδειγμα. Έχεις δοκιμάσει από άλλη συσκευή σε android/firefox σε αντίστοιχο version να δεις αν κάνει το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Doubt είπε Πήγα να βάλω σήμερα ένα εμοτζι σε κείμενο π.μ. και κόλλησε το σύμπαν πάλι. Ούτε να γράψω μετά μπορούσα, ούτε κενό να αφήσω, ούτε να αλλάξω γραμμή. Και εμένα μου το κάνει αρκετά συχνά και από Chrome και brave σε ένα Tanix tx9 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Έχεις καταφέρει να το αναπαράξεις; Δεν λέω ότι δεν ισχύει, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Μήπως οφείλεται κάπου αλλού; Στη συσκευή σου για παράδειγμα. Έχεις δοκιμάσει από άλλη συσκευή σε android/firefox σε αντίστοιχο version να δεις αν κάνει το ίδιο; Δεν έχω πρόσβαση σε άλλη συσκευή. Το δοκίμασα πάλι τώρα, τα ίδια. Επίσης δεν μπορείς να σβήσεις το εμοτζι ή το @ονομαχρηστη, παρά μόνο να το μαρκάρεις και να επιλέξεις "αποκοπή". Σε win10 firefox όλα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Doubt είπε Δεν έχω πρόσβαση σε άλλη συσκευή. Το δοκίμασα πάλι τώρα, τα ίδια. Επίσης δεν μπορείς να σβήσεις το εμοτζι ή το @ονομαχρηστη, παρά μόνο να το μαρκάρεις και να επιλέξεις "αποκοπή". Σε win10 firefox όλα κανονικά. Στην ίδια συσκευή σε chrome σου κάνει το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Στην ίδια συσκευή σε chrome σου κάνει το ίδιο; Σε chrome είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ισχύει η αδυναμία διαγραφής, αλλά μπορείς τουλάχιστον το κείμενο μετά να το κάνεις ότι θέλεις (περίπου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει bug στον ορισμό τοποθεσίας στις αγγελίες; Ενώ βάζω την πληροφορία, όταν δημοσιεύεται η αγγελία δεν φαίνεται πουθενά και όταν πατάω επεξεργασία το πεδίο είναι κενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Τι απεγινε η επιλογη " εκκρεμότητα " στις αγγελιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Τι απεγινε η επιλογη " εκκρεμότητα " στις αγγελιες; έχει αφαιρεθεί εδώ και καιρό. είχε αναφερθεί στο παρελθόν και από εμένα σε αυτό το thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε έχει αφαιρεθεί εδώ και καιρό. είχε αναφερθεί στο παρελθόν και από εμένα σε αυτό το thread. Νομιζω οτι ειναι κατι που θα επρεπε να υπαρχει,βοηθουσε στην ομαλη λειτουργια. Εχω στειλει σε ποσους χρηστες για κατι που με ενδιαφερει που μου λενε οτι το εχουν ψιλοκανονισει και δε μπορουν να τη θεσουν σε εκκρεμότητα. Ποσος χρονος εχει χαθει ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ειναι κατι που θα επρεπε να υπαρχει,βοηθουσε στην ομαλη λειτουργια. Εχω στειλει σε ποσους χρηστες για κατι που με ενδιαφερει που μου λενε οτι το εχουν ψιλοκανονισει και δε μπορουν να τη θεσουν σε εκκρεμότητα. Ποσος χρονος εχει χαθει ετσι.. Καλά, εξυπηρετούσε αλλά δεν ήταν κάτι major. Όταν κάποιος έχει "κλείσει" μία αγγελία, μπορεί να ενημερώσει το title ή το description της αγγελίας για κάποιες ώρες, διαφορετικά την ολοκληρώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις