korakios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σε iOS με dark mode επιλογή μέσω του site , σέρνεται αρκετά . Είναι εμφανές σε scrolling ,ειδικά σε παλαιότερες συσκευές (Air2) Γενικότερα σε dark mode δε φαίνεται ο φακός αναζήτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από infin1tyGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold. Θα συμφωνήσω. Δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα πέρα απ' το ότι είναι λίγο υπερβολικό. Αλλά οκ minor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Στον υπολογιστή φαίνεται αυτό, στο κινητό δεν έχει αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Παροδικό ήταν, και στον υπολογιστή φαίνεται τώρα όπως παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox? Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις. Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox? Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις. Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10 Android 11 Firefox 91.3.0 (Build #2015829075) AC: 91.0.15, 4d1fc09462 GV: 91.0.2-20210819103104 AS: 79.0.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Από κινητό android με chrome προσπαθώ να βάλω σε συντόμευση τη ροή δραστηριοτήτων,όταν πατάω το εικονίδιο να μπω όμως (κατευθείαν στη ροή) με βγάζει στην αρχική σελίδα.Help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 το logo του ινσομνια πανω αριστερα εχει εξαφανιστει και δεν υπαρχει τροπος να πας στην αρχικη σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Κι ένα στιγμιότυπο του παραπάνω, εγώ πρόσεξα πρώτα τον αριθμό ειδοποιήσεων που έχει "κοπεί". (αν και νομίζω πως είναι σε γνώση των υπεύθυνων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Επανήλθε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 διορθώθηκε. μιλάμε για ταχύτητα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Bayern7 είπε Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση. Επιλέγοντας "Επεξεργασία Προφίλ" στο header δεξιά. Ωστόσο εδώ είναι thread για αναφορά bugs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις