Dinos_12345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 37 λεπτά πριν, billdanos είπε Επαγγελματίας "αντιδραστης"? 😛 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στο enter αντί να αλλάξει σειρά πηδάει μια σειρά ακόμα, είναι αρκετό καιρό έτσι , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, android firefox, mac safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Minor αλλά να ξαναδούμε λίγο το θέμα με τις completed αγγελίες σε light/dark mode στο type=classifieds_advert? Το ίδιο και στο otherAdverts μιας αγγελίας. Παλαιότερα θυμάμαι ότι υπήρχε ένα locked icon, το οποίο έχει εξαφανιστεί. Επίσης στο light mode δε βλέπεις τίποτα. Το icon: Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 μονο εμενα δεν μου εμφανιζει τις πληροφοριες στις αγγελιες ? δοκιμασα και υπολογιστη και κινητο και παλι τα ιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkiop Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε μονο εμενα δεν μου εμφανιζει τις πληροφοριες στις αγγελιες ? δοκιμασα και υπολογιστη και κινητο και παλι τα ιδια Τα ιδια και εμενα φιλε, υπαρχει καποιο προβλημα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoda73 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα και σε μένα δεν εμφανίζει πληροφορίες αγγελιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 @Thresh για δες το και εσυ να μας πεις , κανα σκαλωμα εφαγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Mου φαίνονται ok και σε dark και σε light mode σε desktop και mobile. Ublock Origin + Edge με Balanced Tracking Prevention. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 minutes ago, Thresh said: Mου φαίνονται ok και σε dark και σε light mode σε desktop και mobile. Ublock Origin + Edge με Balanced Tracking Prevention. Δοκίμασα και edge τα ίδια. Έχω δοκιμάσει chrome/firefox dev/safari/edge σε desktop + mob τα ίδια βλέπω παντού με τις φωτογραφίες παραπάνω 👾👾 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, M A T R I X said: Δοκίμασα και edge τα ίδια. Έχω δοκιμάσει chrome/firefox dev/safari/edge σε desktop + mob τα ίδια βλέπω παντού με τις φωτογραφίες παραπάνω 👾👾 Screenshot? Πχ από την δικιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Thresh said: Screenshot? Πχ από την δικιά σου. Στις αγγελίες μου: Και εντός αγγελίας: Και θυμάμαι και ότι εντός αγγελίας, έδειχνε τις ολοκληρωμένες με lock icon αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Με check οι ολοκληρωμένες Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Thresh said: Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις. Αν αναφέρεσαι εντός της αγγελίας, ναι εκεί εμφανίζονται όλα (σωστό lock icon, banner & details). Αλλά στο κάτω μέρος μιας αγγελίας που βλέπεις άλλες, δεν έχεις κανένα info. Επίσης στο content/?type=classifieds_advert δεν εμφανίζεται τίποτα εμένα, όπως έχω επισυνάψει παραπάνω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) σε edge, brave, firefox, chrome βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 9 hours ago, spirit)earth)aflame said: σε edge, brave, firefox, chrome βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. Από mobile στα βγάζει διπλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις