Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έτσι το θυμάμαι τους προηγούμενους μήνες. :(

Κάτω δεξιά οι αγγελιες μου κι αυτές που έχω κάνει follow. Πως είναι σε σας?

Capture.PNG.ae272d0102527aaf3ee8af4ede8fc2b7.PNG

Εχεις δίκιο. Και εγώ τωρα είδα τα κουμπιά εκει κατω δεξια. δεν ξερω ποτε μπήκαν. μεχρι πρότινος εμπαινα στις αντιστοιχες επιλογες απο το My dashboard. Πλεον φαίνεται ετσι. 

Screenshot_1.jpg

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, CONAN_ said:

Εχεις δίκιο. Και εγώ τωρα είδα τα κουμπιά εκει κατω δεξια. δεν ξερω ποτε μπήκαν. μεχρι πρότινος εμπαινα στις αντιστοιχες επιλογες απο το My dashboard. Πλεον φαίνεται ετσι. 

Δεν το χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα, οπότε δεν θυμόμουν ότι υπήρχαν κι εκεί αυτές. :(

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν το χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα, οπότε δεν θυμόμουν ότι υπήρχαν κι εκεί αυτές. :(

Αν υπαρχει δυνατότητα να εμφανιζονται παλι στο my dashboard, καλως.. .βοηθαει περισσότερο :) 

Δημοσ.

Δεν υπαρχει πλεον το να βαζουμε σε εκκρεμοτητα μια αγγελια μας.

Μολις ειδα και αυτο απο δεξια γραφουμε; 😂

Screenshot 2021-07-27 125931.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Αφού είναι πατημένο το κουμί για δεξιά στοίχιση, φαίνεται και στην οθονιά.

Για τις αγγελίες δεν έχω ιδέα, δεν ασχολούμαι.

• Thanks 1
Δημοσ.

οταν μπαινω απο το κινητο ενω λειτουργει ταχυτατα το site μολις πατησω forum σερνεται πολυ . σε ολα τα σημεια του . Ξερεις κανεις γιατι ; ενω απο τον υπολογιστη δεν εχω τετοιο προβλημα 

Δημοσ.
Στις 27/7/2021 στις 12:59 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Αυτό με τις αγγελίες και το pending status, ισχύει αν μπορεί να γίνει ένα hotfix. Εξυπηρετούσε πάρα πολύ. 
Καλημέρες! 

• News Editors
Δημοσ.

Η σχετική δυνατότητα αφαιρέθηκε αφού δημιουργούσε αρκετές παρεξηγήσεις ενώ καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος από άλλη λειτουργία. Από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή, προτείνουμε τη δήλωση της αγγελίας ως ολοκληρωμένη από τον πωλητή και παράλληλη δήλωση του αγοραστή για την δημοσίευση αξιολογήσεων.

Δημοσ.

Έλεος με το "δεν έχετε άλλες αντιδράσεις για σήμερα" Δεν γίνεται ένας νορμάλ χρήστης να πιάνει το όριο τόσο εύκολα, έχει γίνει πάμπολλες φορές βλέποντας τα τελυεταία F1 GP και γράφοντας/αντιδρώντας στο θέμα που υπάρχει στο μπλαμπλα/αθλητικά. Νομίζω πρέπει να διπλασιαστεί το επιτρεπόμενο όριο ή τουλάχιστον να γίνει μόνο για senior members 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2021 στις 7:57 ΜΜ, insomnia.gr είπε

Η σχετική δυνατότητα αφαιρέθηκε αφού δημιουργούσε αρκετές παρεξηγήσεις ενώ καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος από άλλη λειτουργία. Από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή, προτείνουμε τη δήλωση της αγγελίας ως ολοκληρωμένη από τον πωλητή και παράλληλη δήλωση του αγοραστή για την δημοσίευση αξιολογήσεων.

Κατανοητό αλλά μιλάμε για τελείως διαφορετικό status και οι περισσότεροι users στις αγγελίες κάνουν πολλές φορές πίσω, ενώ μπορεί να έχεις συμφωνήσει με τον αγοραστή. Έτσι άμα ολοκληρώσουμε μία αγγελία (για την αποφυγή spam), χάνουμε την αγγελία αν κάνει ο αγοραστής πίσω.
Μήπως να είχαμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε μία ολοκληρωμένη αγγελία στην οποία δεν έχει ματσαριστεί user/review ή χλωμό;

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 02/08/2021 at 00:26, Dinos_12345 said:

Έλεος με το "δεν έχετε άλλες αντιδράσεις για σήμερα" Δεν γίνεται ένας νορμάλ χρήστης να πιάνει το όριο τόσο εύκολα, έχει γίνει πάμπολλες φορές βλέποντας τα τελυεταία F1 GP και γράφοντας/αντιδρώντας στο θέμα που υπάρχει στο μπλαμπλα/αθλητικά. Νομίζω πρέπει να διπλασιαστεί το επιτρεπόμενο όριο ή τουλάχιστον να γίνει μόνο για senior members 

Επαγγελματίας "αντιδραστης"? 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...