Doubt Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, σήμερα το πρόσεξα. Στο προφίλ μου, στη δραστηριότητα, εμφανίζονται πρόσφατα ποστ, αντιδράσεις κλπ. Αριστερά των πρόσφατων ποστ υπάρχει το γνωστό αστεράκι, αλλά είναι σε όλα τα ποστ το "αχνό" αστεράκι που υποδηλώνει πως το δικό μου ήταν και το τελευταίο. Δεν ισχύει όμως αυτό, είτε σε θέματα που παρακολουθώ είτε σε άλλα, υπάρχουν και πιο πρόσφατα ποστ από το δικό μου. Δεν θα έπρεπε το αστεράκι να είναι μαύρο σε αυτή την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 9:12 ΜΜ, petasis είπε Γιατί σε κανένα φόρουμ δεν βλέπω κουμπί να ανοίξω νέο θέμα; Που είναι το κουμπί; ---->>>>>>>>>>>> Στις 26/4/2021 στις 6:11 ΜΜ, panoc είπε Το προβλημα το δημιουργει το GRC: Greek AdBlock Filter του ublock και συγκεκριμενα ο κανονας "insomnia.gr##.ipsSpacer_both" Για να λυθει, πηγαινεται στο Μy filters του Ublock και προσθεστε το παρακατω : insomnia.gr#@#.ipsSpacer_both Πατηστε apply και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, panoc είπε ---->>>>>>>>>>>> Πάλι δεν υπάρχει κουμπί... Μόνο ένα στην πρώτη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Σε εμενα μια χαρα υπαρχει με αυτο που σου παρεθεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Όταν πατάω να ανοίξω το link να δω όλα τα άρθρα της κεντρικής σελίδας δε φορτώνει τίποτα. Από το Safari στο iPhone τα βλέπω όμως κανονικά. Έκανα clear browsing data, cache, cookies, στον Chrome στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα. Απενεργοποίησα το uBlock Origin και τότε φόρτωσε τη σελίδα. Υπάρχει τρόπος να έχω ενεργό το uBlock και να ανοίγουν τα άρθρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, bill_viper είπε Όταν πατάω να ανοίξω το link να δω όλα τα άρθρα της κεντρικής σελίδας δε φορτώνει τίποτα. Από το Safari στο iPhone τα βλέπω όμως κανονικά. Έκανα clear browsing data, cache, cookies, στον Chrome στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα. Απενεργοποίησα το uBlock Origin και τότε φόρτωσε τη σελίδα. Υπάρχει τρόπος να έχω ενεργό το uBlock και να ανοίγουν τα άρθρα; Διάβασε τα 10-15 τελευταία μηνύματα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από Doubt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Διάβασε τα 10-15 τελευταία μηνύματα. Όλα καλά, σ'ευχαριστώ. Πρόσθεσα το filter και τώρα ανοίγει κανονικά το link με τις ειδήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 αυτο το "να φευγει" στις αγγελιες ειναι πλεον πολυ κουραστικο στο ματι, το βλεπω τωρα 10 χρονια να το βαζουν, ποτε θα απαγορευτει αυτος ο ορος? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τις εικόνες που κατά καιρούς έχουμε ανεβάσει στο φόρουμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 black theme ακόμα θεματάκια στα font colors. επίσης σε mobile επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, greekfragma είπε επίσης σε mobile επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard. Σε κινητό ναι, έχει διάφορα θεματάκια. Π.χ. όταν βάλεις κάποια παράθεση, μετά ο κέρσορας πάει όπου θέλει αυτός κι όχι εκεί που τον αφήνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου. Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω. Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!! Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, crom251 είπε Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου. Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω. Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!! Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα... My Dashboard --> Αποσύνδεση. (είναι τελευταία επιλογή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Ανακάλυψα κάτι server sided. Σε ipv6 only το insomnia δεν ανοίγει. Οπότε μιλάτε με τον hosting provider και ρυθμίζετε και το ipv6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Πως μπορώ να σβήσω εντελώς τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχω ανεβάσει στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις