phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν έχω θέμα με αποσύνδεση προς το παρόν, αλλά επιβεβαιώνω ότι έχει βαρύνει εμφανώς για τα κινητά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 10:06 ΠΜ, panoc είπε Τις τελευταιες 1-2 μερες, νομιζω μετα την εισαγωγη διαφημισεων στις ροες αλλα και μεσα στα νηματα, παρατηρω αυξημενη χρονο εμφανισης των σελιδων του site σε κινητα. Τις πρωτες μερες της αναβαθμισης πηγαινε σφαιρα αλλα τωρα ανα περιπτωσεις αργει υπερβολικα πολυ. Στις 17/12/2020 στις 5:26 ΜΜ, thanasisxask είπε Και σε εμένα αργεί πολύ να φορτώσει, από εχτές το βράδυ το παρατήρησα. Επίσης κατά την κύληση, μέσω κινητού, της σελίδας, όταν υπάρχει κινούμενη διαφήμιση το σκρολινγκ γίνεται με δόσεις και με πολύ χρόνο κόπο και νεύρα. Σιγκεκριμενη διαφήμιση στοιχηματικης σελίδας. Κακώς υπάρχει εδώ, απλά χαλάει τη λειτουργία του insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Επίσης κατά την κύληση, μέσω κινητού, της σελίδας, όταν υπάρχει κινούμενη διαφήμιση το σκρολινγκ γίνεται με δόσεις και με πολύ χρόνο κόπο και νεύρα. Σιγκεκριμενη διαφήμιση στοιχηματικης σελίδας. Κακώς υπάρχει εδώ, απλά χαλάει τη λειτουργία του insomnia Εγώ έχω το block this, αυτό έλειπε να βλέπω και τις διαφημίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, *nenya* είπε Ήταν το πρώτο που δοκίμασα να κάνω, αλλά δεν λύθηκε το θέμα, ακόμα με αποσυνδέει σε πολύ σύντομο διάστημα. Εσένα σε αφήνει συνδεδεμένο για ώρες; (ενώ είσαι inactive λέω) Ναι σ'εμενα ειναι οκ, αλλα ενημερωθηκα πως το κοιταζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, thanasisxask said: Εγώ έχω το block this, αυτό έλειπε να βλέπω και τις διαφημίσεις. Σε μένα, είτε με ad block, είτε χωρίς, το site σέρνεται. Αρκετά δεύτερα να μπει σε νήμα και πολλά reloads. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Κι εδώ έχει γίνει πιο βαρύ και από το Cyberpunk το Insomnia σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το site κολλάει απίστευτα στα πάντα. Σε κινητό με 2 διαφορετικούς browsers και σε pc με 3 διαφορετικούς browser κολλάει απίστευτα. Π.χ. Για να γράψω αυτό το ποστ περίμενα τουλάχιστον 2-3 λεπτά μέχρι να μπορέσω να γράψω. Σας συμβαίνει κι εσάς κάτι παρόμοιο ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Get surgeon_orig.js Get surgeon_used.js Post cheetah/OrigCSS.go Απλά πηδάνε τον firefox Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από htaccess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εκτός του ότι σέρνεται το site, με αυτό τι παίζει?? Γενικά φαίνεται να είναι όλα "vertical" ακόμη και τώρα που γράφω αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 CDPR entered the chat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Γενικά τραγικά τα πράγματα με τις διαφιμησεις. Και μην πει κανείς την βλακεια πάλι ε να βγάλουν λεφτά. Μια χαρά βγάζουν και δεν έχω θέμα με την διαφήμιση αλλά όταν είναι ηλιθια στημένη μέσα σε ένα σαιτ είναι το λιγότερο γελοίο και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βάζουν αυτές ανάμεσα σε ποστ και να βγαίνουν 4 διαφιμησεις κάτω πάνω μέσο αριστερά δεξιά. Είναι σαν να βλέπω το ινσομνια μέσα σε ενα σαιτ με διαφιμησεις. Αν είναι από το σαιτ είναι χάλια αν είναι από το κινητό μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι να γλυτώσω από αυτό το αίσχος με τις διαφιμησεις. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Το site σέρνεται κυριολεκτικά αλλά ειδικά από κινητό η εμπειρία χρήσης είναι τραγική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δοκιμαστε οσοι θελετε τον "Free Adblocker Browser" ο οποιος ειναι ενας πειραγμενος Chrome. Τον χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα σερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geocheats2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καθαρά από περιέργεια υπάρχουν στατιστικά για την συμμετοχή των χρηστών στο φόρουμ πριν και μετά την αλλαγή στο νέο θέμα. Άμα διάβαζα καποιον τίτλο που είχα γνώσεις πάνω στο θέμα στην καρτελιτσα φόρουμ του προηγούμενου θέματος, βοηθούσα, τώρα με το ζόρι ψάχνω κάνα θέμα στα featured οπότε κάτσει να τσεκαρω το φόρουμ με τις προσφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Η απόδοση όσο πάει και χειροτερεύει, βαριέσαι να μπεις. Τεσπα. Διαφημίσεις ανάμεσα και σε εικόνα/τίτλο πλέον;; Δεν ξέρω αν είναι λάθος, είναι 2-3 μέρες έτσι και είναι αρκετά ενοχλητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις