Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ένα bug το οποίο υπάρχει από την προηγούμενη έκδοση και όλο ξεχνούσα να κάνω report. Δεν μπορείς με τίποτα να σβήσεις quote στην mobile έκδοση. Συνήθως κάνω reload για να σβήσω τον επεξεργαστή κειμένου και να ξεκινήσω από την αρχή. 

Οπως επίσης και στην desktop έκδοση, πάλι δεν μπορείς να το σβήσεις αν πχ έχεις quote, γράψεις μήνυμα και πατήσεις ctrl + A για να τα επιλέξεις και backspace/delete button. Πρέπει να τα σβήσεις ξεχωριστά τα κείμενα και τα quotes 

Βασικα νομιζω οτι το γενικο θεμα το προκαλει οτι δεν μπορεις να σβησεις ενα quote με backspace γενικα και στις 2 εκδοσεις

@Praetorian Σε κανω τωρα ταγκ, μιας και αναφερεστε στο διπλα θεμα στα bb codes κτλ.

Γνωρίζω ότι έχει διάφορα θεματάκια γιατί τα αντιμετωπίζω κι εγώ. 

Αν και πχ το Ctrl+a και backspace λειτουργεί με το δικό σου quote (σε αυτό το μήνυμα κάνοντας δοκιμές). 

Μερικές φορές αυτό (ίσως) συνδέεται και με το ότι χρησιμοποιήθηκε bb code για το quote ή έγινε paste ένα περίεργο formatted text και κάπου τα έπαιξε ο editor. 

Τη mobile έκδοση τη χρησιμοποιώ ελάχιστα, αλλά είναι αρκετά πιθανόν να έχουν ξεφύγει εκεί προβλήματα.

Πάντως καλά κάνετε και το αναφέρετε για να το δει η ομάδα που διορθώνει τα bugs.

Όσο περισσότερες λεπτομέρειες δίνετε, και αν είναι εφικτό να συνοδεύονται με screenshots και links σε παραδείγματα/μηνύματα, τόσο ευκολότερο θα είναι να τα δοκιμάσει η ομάδα και να βρει λύση.

• Thanks 2
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Praetorian είπε

Όσο περισσότερες λεπτομέρειες δίνετε, και αν είναι εφικτό να συνοδεύονται με screenshots και links σε παραδείγματα/μηνύματα, τόσο ευκολότερο θα είναι να τα δοκιμάσει η ομάδα και να βρει λύση.

Έχω τραβήξει screen record στο παρελθόν, οπότε θα στείλω πάλι άμα ειναι στο mail 👍

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαίνονται κανονικά και με Chrome και με Firefox. Για κλείσε κάνα addon μπας και φταίει αυτό...

Δημοσ.

και σε εμενα το ιδιο.πριν καμια ωρα ομως τις εβλεπα μια χαρα.ειμαι με firefox δεν αλλαξα κατι στον browser

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει ξεμείνει από αρκετά παλιότερες εκδόσεις του forum. Αν θες να βγει στείλε msg στον HAL9000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να αναρτήσω μία καινούρια αγγελία ή να επεξεργαστώ μία παλιά αγγελία μου και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

You are not allowed to enter a phone number in the advert description. Please add it to the dedicated contact field further down on the page.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
  • News Editors
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Padaz Bloody είπε

Προσπαθώ να αναρτήσω μία καινούρια αγγελία ή να επεξεργαστώ μία παλιά αγγελία μου και εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

You are not allowed to enter a phone number in the advert description. Please add it to the dedicated contact field further down on the page.

Για λόγους ιδιωτικότητας και μεγαλύτερης ασφάλειας, δεν επιτρέπεται πλέον η αναγραφή τηλεφωνικού αριθμού στην περιγραφή της αγγελίας παρά μόνο μέσω των προσωπικών μηνυμάτων.

Δημοσ.

Παίζει κάτι με τα cookies γενικα; Στα κινητά μου με κάνει log out συνέχεια, όταν μπαίνω από το ένα μου βγαίνει από το άλλο. Το desktop δεν έχει πρόβλημα. Έχω και 2-step και είναι λίγο μανούρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, insomnia.gr είπε

Για λόγους ιδιωτικότητας και μεγαλύτερης ασφάλειας, δεν επιτρέπεται πλέον η αναγραφή τηλεφωνικού αριθμού στην περιγραφή της αγγελίας παρά μόνο μέσω των προσωπικών μηνυμάτων.

Στο ''Επικοινωνία με πωλητή'' εννοείτε, γιατί στις ''Πληροφορίες'' κάποιοι το αναφέρουν.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2020 στις 11:10 ΜΜ, charilaos είπε

Στο επεξεργασία προφίλ βλέπω:

1561660625_Screenshot2020-12-09225418.png.b236fd7a80c2c3649637ebea8b18bc65.png

Όμως η τοποθεσία στο "άλλα", πως αλλάζει;

2.png.45cb25a36d2d4c7418c3a70cf2384c5f.png

+ αντί να λέει πλήρη ημερομηνία γεννήσεως, καλύτερα πρέπει να λέει ηλικία μόνο από θέμα ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Επεξ/σία από PurpleNinja
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, insomnia.gr είπε

Στην περιγραφή της αγγελίας μου δεν αναγράφεται κανένας τηλεφωνικός αριθμός. Φαντάζομαι κάποιο bug στο source code. Μήπως ανιχνεύει τα hyperlink ως τηλεφωνικό αριθμό ή ίσως τις τιμές (χρηματικά ποσά) που έχω βάλει δίπλα στα αντικείμενα; Πρόκειται για αγγελία που εμπεριέχει διάφορα αντικείμενα προς πώληση.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...