Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, runner69 είπε Τα εικονιδια κυκλακι και αστερακι στα θέματα που βρίσκονταν στις συνδρομές Εννοείς στην διαχείριση συνδρομών στο My Dashboard ή στο Περιεχόμενο που έχω Συνδρομή στις Ροές Περιεχομένου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Thresh είπε Εννοείς στην διαχείριση συνδρομών στο My Dashboard ή στο Περιεχόμενο που έχω Συνδρομή στις Ροές Περιεχομένου? Στο πρώτο My Dashboard>Διαχείριση Συνδρομών. Από εκεί λείπει το εικονίδιο των θεμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αλλα αφαιρεθηκε η δυνατοτητα επιλογης μεταξυ πωλησης/ζητησης στην αναζητηση αγγελιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Απο τα οσα bug reports εκανα, ή καλυτερα εχασα το χρονο μου, φτιαχτηκε μονο αυτο που ελεγα για το κενο στις συννημενες εικονες. 1 εβδομαδα αργοτερα τα γραμματα παραμενουν μικρα παντου, ο ακομα πιο σαπιος rte δεν νιωθει απο code (και αλλα) tags, το popup για τα cookies στο κινητο δεν θελει να φυγει με τιποτα και το layout παραμενει σπασμενο λογω css που δεν μπορει να φορτωθει. Για τους παραπανω λογους, τερμα το insomnia απο το κινητο για αρχη και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 hours ago, runner69 said: Στο πρώτο My Dashboard>Διαχείριση Συνδρομών. Από εκεί λείπει το εικονίδιο των θεμάτων. Νομίζω ότι μέχρι αύριο θα έχει μπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε κάποιες αγγελίες μου οι φωτογραφίες ενώ είναι έχουν γίνει uploaded δεν φαίνονται (το αναφέρει και άλλο μέλος σε άλλο thread). Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από emmanuel5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Πριν λίγο έγραψα ένα ποστ, πάτησα υποβολή, δημοσιεύτηκε κανονικά και σχεδόν αμέσως έγραψα μια ακόμα απάντηση, πάτησα υποβολή και είδα το κλασικό "οι απαντήσεις σας έχουν συγχωνευθεί". Είχε προστεθεί όμως και η αμέσως προηγούμενη απάντηση μου με μορφή παράθεσης.(?) Το ποστ είναι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Σε αγγελίες χωρίς φωτογραφία δεν εμφανίζεται πουθενά το εικονίδιο για Παρακολούθηση. Σε κινητό, δεν ξέρω πως είναι στο desktop, δεν το έχω παρατηρήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.MikeD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Κάτι δεν μου αρέσει στην ανάγνωση του κεντρικού άρθρου, συνεπώς αποτύπωσα την διαφορά. Πρόβλημα : Ο τίτλος του κεντρικού άρθρου είναι σε άσπρο χρώμα, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο (συγγραφέας, ημερ/νία, ώρα και τίτλος) να διαβάζεται με δυσκολία. Λύση : Προτείνω να μπεί ένα linear gradient overlay στην φωτογραφία, ούτως ώστε να αυξηθεί η αντίθεση μεταξύ φωτογραφίας και τίτλου. PS: Eβαλα στο άρθρο το comments icon με μαύρο χρώμα, απλά για να δείξω την αντίθεση, συγκρικά με το άσπρο. Eχω την αίσθηση πως αν προσθεθούν εικονίδια δίπλα από την ημερομηνία και την ώρα δημοσίευσης του άρθρου, η ανάγνωση θα "έδενε" πιο ωραία. Τις περισσότερες φορές αν όχι όλες, χρησιμοποιούμε 24ωρο format στην ημερομηνία. Κάλλιστα μπορεί να φύγει το μμ από τηην ανάδειξη της ώρας. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Dr.MikeD Προσθήκη Πληροφοριών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Thresh είπε Νομίζω ότι μέχρι αύριο θα έχει μπει. Σας μερσω. Βλεπω ότι μπήκε! Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2020 στις 3:50 ΠΜ, runner69 είπε Στο πρώτο My Dashboard>Διαχείριση Συνδρομών. Από εκεί λείπει το εικονίδιο των θεμάτων. @Thresh ένα μικρό "bugακι" που παρατήρησα, δεν έχει συμπληριφθεί το feature "αν έχεις συμμετάσχει στο topic, τότε δείξε αστεράκι αντί για κύκλο στο εικονίδιο". Δεν ειναι κατι σημαντικό, απλά το αναφέρω για να υπάρχει συνοχή με τις υπόλοιπες οθόνες. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα bug το οποίο υπάρχει από την προηγούμενη έκδοση και όλο ξεχνούσα να κάνω report. Δεν μπορείς με τίποτα να σβήσεις quote στην mobile έκδοση. Συνήθως κάνω reload για να σβήσω τον επεξεργαστή κειμένου και να ξεκινήσω από την αρχή. Οπως επίσης και στην desktop έκδοση, πάλι δεν μπορείς να το σβήσεις αν πχ έχεις quote, γράψεις μήνυμα και πατήσεις ctrl + A για να τα επιλέξεις και backspace/delete button. Πρέπει να τα σβήσεις ξεχωριστά τα κείμενα και τα quotes Βασικα νομιζω οτι το γενικο θεμα το προκαλει οτι δεν μπορεις να σβησεις ενα quote με backspace γενικα και στις 2 εκδοσεις @Praetorian Σε κανω τωρα ταγκ, μιας και αναφερεστε στο διπλα θεμα στα bb codes κτλ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billias7815 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εγω πάντως απο firefox δεν βλεπω αγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, billias7815 είπε Εγω πάντως απο firefox δεν βλεπω αγγελίες Μπορείς να διευκρινήσεις; Κι εγώ με ff είμαι και μια χαρά τις βλέπω και τις περιηγούμαι. Σε τι πλατφόρμα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billias7815 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Άκυρο κάποιο πρόσθετο μάλλον τις μπλόκαρε τώρα είμαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις