Abudi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Η γραμματοσειρά των σχολίων σε μια είδηση (πηγαίνοντας από την αρχική σελίδα) είναι πολύ μικρότερη από αυτή του forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Όταν κάνεις παράθεση ένα σχόλιο μιας είδησης, οι αντιδράσεις (like, laugh, confused κλπ), βγαίνουν σαν μεγάλα εικονίδια σε κάθετη διάταξη κάτω από την παράθεση, αντί για μικρογραφίες σε οριζόντια διάταξη όπως θα έπρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Abudi είπε Η γραμματοσειρά των σχολίων σε μια είδηση (πηγαίνοντας από την αρχική σελίδα) είναι πολύ μικρότερη από αυτή του forum Τσάααακ μου φαίνεται διορθώθηκε κιόλας αν και....... Spoiler το πάνω σχόλιο μου φαίνεται πως έχει ξεκάθα μικρότερη γραμματοσειρά (Win10, firefox, dark theme, 1080p) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Abudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκτός τον ένα κάρο προβλημάτων και λιγότερων feature που έχει το νέο theme ένα ακόμα είναι ότι ενώ στο παλιότερο theme μπορούσες να πατήσεις πάνω στη τελεία και να σε πάει στο τελευταία αναγνωριζόμενο ποστ του κάθε τοπικ στο νέο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο που έχει αναφέρει και άλλο μέλος εδώ το ότι στο δεξί μέρος της οθόνης έχει στατιστικά για το κάθε τοπικ και αυτό καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της οθόνης. Άλλο τεράστιο μείον για μένα και ειδικά για τα κινητά που έχουν πολύ μικρότερη οθόνη και το κάθε μέρος της είναι πολύτιμο. Και αυτά είναι από τα πιο απλά έτσι. Κάντε ένα γκάλοπ για το πιο theme αρέσει περισσότερο στο κόσμο του site. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, πως βγαίνει το χρώμα επισήμανσης πίσω από το κείμενο μιας αγγελίας μου?! Δοκίμασα διάφορες αλλαγές στην επεξεργασία όμως πάλι την εμφανίζει με background. Είναι κάποιο bug? Επισυνάπτω εικόνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα, πως βγαίνει το χρώμα επισήμανσης πίσω από το κείμενο μιας αγγελίας μου?! Δοκίμασα διάφορες αλλαγές στην επεξεργασία όμως πάλι την εμφανίζει με background. Είναι κάποιο bug? Επισυνάπτω εικόνα.. Αυτό ενδεχομένως να φύγει αν χρησιμοποιήσεις το εργαλείο "Εκκαθάριση Μορφοποίησης" από την επεξεργασία. Το προκαλεί το απευθείας copy-paste από κείμενο που είχε τέτοιο χρώμα background. Για να το αποφύγεις χρειάζεται να κάνεις copy-paste "χωρίς μορφοποίηση". Είτε από το popup menu του insomnia, πατώντας Ctlr+Δεξί mouse click), είτε κάνοντας μια επικόλληση πρώτα σε κειμενογράφο που δεν χρησιμοποιεί μορφοποίηση (πχ απλό Notepad/Σημειωματάριο, Notepad++, gedit κλπ) και μετά πάλι copy-paste από εκεί στο πεδίο μηνύματος στο insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, PurpleNinja είπε 1. κάνω αναζήτηση για οτιδήποτε και δεν μου εμφανίζει αποτελέσματα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 54 minutes ago, Paragontas-x said: ενώ στο παλιότερο theme μπορούσες να πατήσεις πάνω στη τελεία και να σε πάει στο τελευταία αναγνωριζόμενο ποστ του κάθε τοπικ στο νέο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν πας στα account settings υπάρχει option γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν πας στα account settings υπάρχει option γι' αυτό. Με μια τεράστια διαφορά όμως στο παλιό μπορούσα να επιλεξω σε κάθε τοπικ αν θα με πάει στο τελευταίο ποστ ή στο πρώτο ενώ με το νέο theme στην ουσία πρέπει να επιλέξουμε τι θα κάνει πάντα δεν μπορούμε να αλλάζουμε σε κάθε τοπικ τι θέλουμε ή θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζουμε αυτήν την ρυθμιση από τα settings κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρακτικό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε επαληθευω και εγω δεν λειτουργει το search engine στις αγγελιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 4 minutes ago, Paragontas-x said: Με μια τεράστια διαφορά όμως στο παλιό μπορούσα να επιλεξω σε κάθε τοπικ αν θα με πάει στο τελευταίο ποστ ή στο πρώτο ενώ με το νέο theme στην ουσία πρέπει να επιλέξουμε τι θα κάνει πάντα δεν μπορούμε να αλλάζουμε σε κάθε τοπικ τι θέλουμε ή θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζουμε αυτήν την ρυθμιση από τα settings κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρακτικό. Δεν είναι επιλογή δική μας, το άλλαξε το IPB. Το να μέναμε σε παλιότερη version εις βάρος των bugs και security issues, δεν υπήρχε περίπτωση. Αν δεν το κάναμε τώρα, θα γινοταν σίγουρα στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Και κάτι άλλο στα κινητα δεν μπορούμε αν το θέλουμε να επιλέξουμε να βλέπουμε το site σαν desktop. Στο παλιό μπορούσαμε. 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Δεν είναι επιλογή δική μας, το άλλαξε το IPB. Το να μέναμε σε παλιότερη version εις βάρος των bugs και security issues, δεν υπήρχε περίπτωση. Αν δεν το κάναμε τώρα, θα γινοταν σίγουρα στο μέλλον. Δεν είχε κανένα bug το παλιο theme ή και αν είχε ήταν ανεπαισθητα σε σχέση με το νέο που όλο bugs βλέπουμε συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, Paragontas-x said: Δεν είχε κανένα bug το παλιο theme ή και αν είχε ήταν ανεπαισθητα σε σχέση με το νέο που όλο bugs βλέπουμε συνεχώς. Νομίζεις, επίσης είχε περισσότερα όταν είχε γίνει η τότε αναβάθμιση τα οποία με τον καιρό έφτιαξαν. Επιπλέον έχουν ξαναγίνει στο ενδιάμεσο μικρές που δεν φαινόντουσαν. Τα security issues δεν τα έβλεπες έτσι κι αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Εκτός τον ένα κάρο προβλημάτων και λιγότερων feature που έχει το νέο theme ένα ακόμα είναι ότι ενώ στο παλιότερο theme μπορούσες να πατήσεις πάνω στη τελεία και να σε πάει στο τελευταία αναγνωριζόμενο ποστ του κάθε τοπικ στο νέο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. [....................] 23 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν πας στα account settings υπάρχει option γι' αυτό. Συγγνώμη αλλά εγώ το έχω λάθος; Στα account settings που λέει ο @Thresh έχω τη δεύτερη επιλογή ("πήγαινε με στην αρχή") αλλά αν πατήσεις την τελίτσα/αστεράκι (αντί για τον τίτλο) λειτουργεί όπως πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμένα τώρα που το δοκίμασα ότι και να διαλέξω πάντα στο πρώτο ποστ με πάει. Και εμένα δεν έχει πουθενά κανένα αστεράκι ή τελεία. Μόνο πάνω στο τίτλο του κάθε τοπικ μπορώ να πατήσω από τα αγαπημένα μου τοπικς. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις