Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Αξιζει να αγορασω αυτη τη στιγμη gpu 3080? Μου φαινονται εξωφρενικες οι τιμες. Εδω τις βαζουν αγγελια και τις πουλανε παραπανω κι απ τα μαγαζια.

Επεξ/σία από andreww2211
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreww2211 είπε

Καλησπερα σε ολους. Αξιζει να αγορασω αυτη τη στιγμη gpu 3080? Μου φαινονται εξωφρενικες οι τιμες. Εδω τις βαζουν αγγελια και τις πουλανε παραπανω κι απ τα μαγαζια.

Αυτο λεγεται scalping υπαρχει κ ορος😁... Στο θεο οι τιμες... αν σε παιρνει να κανεις skip αυτη τη γενια η να περιμενεις μπας κ ομαλοποιηθουν οι τιμες στο μελλον, μονο καλο κανεις στην τσεπη σου... Το ασχημο ειναι πως κ απο τις δυο μεριες οι καρτες ειναι πολυ καλες φετος αλλα δυστυχως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα τη χρήση, τσέπη, υπομονή... είναι η αναμενόμενη απάντηση στο αν κ πότε "αξίζει" να την αγοράσεις. Τώρα τι σύστημα έχεις;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ανάλογα τη χρήση, τσέπη, υπομονή... είναι η αναμενόμενη απάντηση στο αν κ πότε "αξίζει" να την αγοράσεις. Τώρα τι σύστημα έχεις;

Μια  EVGA 2080 Super για gaming σε 2κ. Δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα απο την καρτα απλα  σε μερικα games γονατιζει εννοειται ολα τα settings ultra. Π.χ Red Dead Redemtion 2, Borderlands3

Δημοσ.
Στις 29/11/2020 στις 1:15 ΜΜ, andreww2211 είπε

Μια  EVGA 2080 Super για gaming σε 2κ. Δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα απο την καρτα απλα  σε μερικα games γονατιζει εννοειται ολα τα settings ultra. Π.χ Red Dead Redemtion 2, Borderlands3

Μια χαρα εισαι μπορεις να περιμενεις και 1 χρονο εγω ειμαι με 2070super και 2κ/144hz και ουτε καν περναει απο το μυαλο μου η αναβαθμιση οταν παιζουν τετοιες τιμες.Οχι φιλε προτιμω να ριξω ρυθμισεις στα option παρα να κανω καποιους "εξυπνους" μαγκες.Αν εισαι σαν εμενα μεροκαματιαρης και δεν εχεις λεφτα για σκορπισμα δεν αξιζει σε καμια περιπτωση. Και αυτα που λενε εδω μεσα οτι πλερω για το χομπι μου.Αυτο δεν ειναι πλερω για το χομπι μου αυτο ειναι μου πιανουν το κωλο και λεω και ευχαριστω που μου τον πιασατε.Μεγαλη κουβεντα αν μπω στην διαδικασια να την αναλυσω..

Δυστυχως εχουμε πλεον κακη νοοτροπια εμεις οι καταναλωτες η τουλαχιστον μια μεγαλη μεριδα αυτων.

• Like 9
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, icenex είπε

Μια χαρα εισαι μπορεις να περιμενεις και 1 χρονο εγω ειμαι με 2070super και 2κ/144hz και ουτε καν περναει απο το μυαλο μου η αναβαθμιση οταν παιζουν τετοιες τιμες.Οχι φιλε προτιμω να ριξω ρυθμισεις στα option παρα να κανω καποιους "εξυπνους" μαγκες.Αν εισαι σαν εμενα μεροκαματιαρης και δεν εχεις λεφτα για σκορπισμα δεν αξιζει σε καμια περιπτωση. Και αυτα που λενε εδω μεσα οτι πλερω για το χομπι μου.Αυτο δεν ειναι πλερω για το χομπι μου αυτο ειναι μου πιανουν το κωλο και λεω και ευχαριστω που μου τον πιασατε.Μεγαλη κουβεντα αν μπω στην διαδικασια να την αναλυσω..

Δυστυχως εχουμε πλεον κακη νοοτροπια εμεις οι καταναλωτες η τουλαχιστον μια μεγαλη μεριδα αυτων.

Ετσι ακριβως. Ειναι καλη φαση το pc και ta games αλλα οχι να μας γδερνουν..

. Γουσταρουμε αλλα χωρις να μας γδερνουν

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι όλους τους φίλους που αναφέρουν συνέχεια το "αναβάθμιση", ποιά είναι τα κριτήρια τους;

π.χ. αν είναι κάτι προσιτό στην αγοραστική δύναμη του καθενός είναι καλός λόγος για αναβάθμιση, αλλιώς δεν θα γίνουμε "κορόϊδα" αλλά αυτομάτως είναι οι υπόλοιποι "κορόϊδα". Εμείς παραμένουμε έξυπνοι γιατί δεν θέλουμε/έχουμε να δώσουμε το αντίτιμο. fck logic ολέ χωρίς παραξήγηση

προσωπικά μοναδικό λόγο αναβάθμισης σε 3080 και άνω βλεπω μόνο το 4Κ για gaming ή οτιδήποτε συναφές με εργασία. 3-4 μήνες πριν μια χαρά την έβγαζα με 2060 super μέχρι 1440p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2020 στις 3:28 ΜΜ, morehp είπε

να ρωτήσω κάτι όλους τους φίλους που αναφέρουν συνέχεια το "αναβάθμιση", ποιά είναι τα κριτήρια τους;

π.χ. αν είναι κάτι προσιτό στην αγοραστική δύναμη του καθενός είναι καλός λόγος για αναβάθμιση, αλλιώς δεν θα γίνουμε "κορόϊδα" αλλά αυτομάτως είναι οι υπόλοιποι "κορόϊδα". Εμείς παραμένουμε έξυπνοι γιατί δεν θέλουμε/έχουμε να δώσουμε το αντίτιμο. fck logic ολέ χωρίς παραξήγηση

προσωπικά μοναδικό λόγο αναβάθμισης σε 3080 και άνω βλεπω μόνο το 4Κ για gaming ή οτιδήποτε συναφές με εργασία. 3-4 μήνες πριν μια χαρά την έβγαζα με 2060 super μέχρι 1440p

Αναβαθμιση κανει καποιος για τον οποιοδηποτε λογο κρινει απαραιτητο, ειτε γιατι το μηχανημα του εχει παλιωσει, ειτε γιατι απλα θελει να ειναι στην κορυφη της τεχνολογιας, ειτε γιατι απλα κανει το κεφι του. Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα 'κοροιδου'. Ομως σε τεχνητη διαστρεβλωση της αγορας (οπως συμβαινει τωρα με τις καρτες γραφικων) που οντως καποιοι πονηροι θελουν να βγαλουν μερικα εξτρα ευρουλακια αυτο ειναι κοροιδια. Δυστυχως ετσι λειτουργει η ελευθερη αγορα και οι πονηροι γινονται μαγκες εις βαρος ολων των υπολοιπων. Για μενα θα επρεπε τους scalpers να τους αφησουμε να κανουν τις καρτες γραφικων κορνιζες, ταπεινη μου γνωμη. Φυσικα οποιος θελει μπορει να πληρωσει και 10000 ευρω για μια 3080, δικαιωμα του. Fck logic δεν λεει τιποτα, χωρις παρεξηγηση βεβαια.

Επεξ/σία από andreww2211
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σου πω εγώ που έκανα αναβάθμιση από vega 64 nitro + Se σε evga 3080 ultra gaming αν και είχα την τύχη να επιλέξω μεταξύ αυτής και της nitro rx 6800 xt βρήκα και τις 2 σε στοκ με 100 ευρώ διαφορά προς τα πάνω ή amd δεν το μετάνιωσα καθόλου για τα 980€ που έδωσα στο πλαίσιο να την αγοράσω.  Το 700$ είναι Αμερική χωρίς φόρους και χωρίς τελωνείο κλπ. οπότε αν υπολογίσουμε φόρους τελωνείο και όλα τα 980 είναι μια λογική τιμή αγοράς για Ελλάδα. Από amazon.de μόλις έμπαινε το ΦΠΑ Ελλάδας και τα μεταφορικά έβγαινε μια η άλλη και χωρίς την εγγύηση που πραγματικά αξίζει το πλαίσιο η κάθε Ελληνική εταιρεία. Μου χάλασε μια rx 580 την επέστρεψα στο πλαίσιο μετά από 2 χρόνια και αγόρασα με διαφορά την vega 64. Από επιδόσεις ένα παράδειγμα θα σας πω. Vega 64 και overwatch έπαιζα με low όλα 150 - 190 fps 1440p και δεν μπορούσα να stream με amd ήθελα δεύτερο pc. Με την 3080 παίζω overwatch 250 Fps κλειδωμένα 1440p και 10 bit χρώματα σε odyssey g7 monitor ultra γραφικά και stream από το ίδιο pc αλλά βέβαια έχω και τον 5800x μαζί που είναι κτήνος και βοηθά. Αν έχεις τα λεφτά πάρε τώρα μην περιμένεις η τιμή σπάνια πέφτει σε κάρτες γραφικών. Δες 2080 ti και δες πόσο έχει πέσει τόσα χρόνια που έχει κυκλοφορήσει... Επίσης cyberpunk 2077 full και rtx on 60 fps Cod warzone rtx on 190 fps

Δημοσ.
3 ώρες πριν, UltimateCreator είπε

Αν έχεις τα λεφτά πάρε τώρα μην περιμένεις η τιμή σπάνια πέφτει σε κάρτες γραφικών.

Αυτό και αν είναι μαλ (μπιπ) ία. Τόσο τσίπηδες είναι; Έχουν βγάλει δις από εμάς τα ψώνια, βγάζουν νέο προϊόν και δεν κατεβάζουν τις τιμές στα παλιά; Έλεος κάπου όμως. 😠

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, teller είπε

Αυτό και αν είναι μαλ (μπιπ) ία. Τόσο τσίπηδες είναι; Έχουν βγάλει δις από εμάς τα ψώνια, βγάζουν νέο προϊόν και δεν κατεβάζουν τις τιμές στα παλιά; Έλεος κάπου όμως. 😠

ελλάδα πάντα ήταν ακριβότερα στις κάρτες. Απλά τώρα είναι και έξω το ίδιο

Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 3:28 ΜΜ, morehp είπε

Τι ψάχνεις ακριβώς δηλαδή φιλοσοφική συζήτηση γιατί καταναλώνει κάποιος.....να σου απαντήσω προσωπικά για διάφορους λόγους αλλά κυρίως για την κάυλα του καινούριου απλά....

Τώρα αν εσύ ψάχνεις λογική γιατι καταναλώνει κάποιος σε ένα καπιταλιστικό σύστημα. τότε θα ψάχνεις να βρεις νόημα γιατί π.χ. μια γυναίκα έχει 10 ζευγάρι γόβες ενώ θέλει και άλλο, γιατί το παιδάκι θέλει 10 playmobile αντί για 2, και γιατί δεν αρκούμαι στα 180χαω στην εθνική αλλά κοιτάω να πιάσω τα 270......

Αλλά φαντάζομαι ότι προσωπικά για να έχεις τέτοιους προβληματισμούς θα είσαι ολιγαρκής φιλοσοφημένος και φυσικά δεν θα σε προβληματίζουν ποταπά θέματα όπως γιατί δεν μπορώ να βρω την κάρτα γραφικών που θέλω στην τιμή που με βολεύει......

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Τι ψάχνεις ακριβώς δηλαδή φιλοσοφική συζήτηση γιατί καταναλώνει κάποιος.....να σου απαντήσω προσωπικά για διάφορους λόγους αλλά κυρίως για την κάυλα του καινούριου απλά....

Τώρα αν εσύ ψάχνεις λογική γιατι καταναλώνει κάποιος σε ένα καπιταλιστικό σύστημα. τότε θα ψάχνεις να βρεις νόημα γιατί π.χ. μια γυναίκα έχει 10 ζευγάρι γόβες ενώ θέλει και άλλο, γιατί το παιδάκι θέλει 10 playmobile αντί για 2, και γιατί δεν αρκούμαι στα 180χαω στην εθνική αλλά κοιτάω να πιάσω τα 270......

Αλλά φαντάζομαι ότι προσωπικά για να έχεις τέτοιους προβληματισμούς θα είσαι ολιγαρκής φιλοσοφημένος και φυσικά δεν θα σε προβληματίζουν ποταπά θέματα όπως γιατί δεν μπορώ να βρω την κάρτα γραφικών που θέλω στην τιμή που με βολεύει......

εμένα βαράει κόφτη στα 209 😕 

τι έγινε η κάρτα ήρθε ή όχι? εγώ παρέλαβα την δευτέρα! 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...