stcp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Αν καποιος γνωριζει. Εχω παραγγειλει ψυγειο πλατους 70εκ και το ανοιγμα του χωρου ειναι 71εκ (θα αφησει λιγα mm κενο δεξια και αριστερα). Το manual γραφει οτι θελει αποσταση απο τον τοιχο 5εκ. μονο για το πισω μερος (δεν αναφερειο για τα πλαϊνα). Απο πισω εχω το περιθωριο. Το ιδιο και το πανω μερος, ειναι 30 ποντους απο το ντουλαπι. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα στην αποδοση/λειτουργια του ψυγειου? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από stcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Βεβαιώσου ότι ΚΑΤΩ από το ψηγείο υπάρχει ελεύθερος χώρος για τη ροή του αέρα. Αν ψάξεις θα δεις και πατέντες με ανεμιστηράκια στο σύστημα ψήξης πίσω από το ψηγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Frog Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα να ρωτήσω και εγω την άποξη σας, θέλω να τοποθετήσω ψυγείο με διαστασεις : Ύψος: 200cm Πλάτος: 70.4cm Βάθος: 69.4cm Εχω πρόβλημα στο πλατος καθώς στο πλαίσιο του πάγκου της κουζίνας εχω 70,5cm χώρο απο πάνω και πίσω εχω αρκετό κενό . Τόσο μεγάλο ρόλο θα παίζει το πλαινό που ακουμπάει στο ξύλο της κουζίνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Crazy Frog είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα να ρωτήσω και εγω την άποξη σας, θέλω να τοποθετήσω ψυγείο με διαστασεις : Ύψος: 200cm Πλάτος: 70.4cm Βάθος: 69.4cm Εχω πρόβλημα στο πλατος καθώς στο πλαίσιο του πάγκου της κουζίνας εχω 70,5cm χώρο απο πάνω και πίσω εχω αρκετό κενό . Τόσο μεγάλο ρόλο θα παίζει το πλαινό που ακουμπάει στο ξύλο της κουζίνας; Πολυ σημαντικό, θέλει αναδιάρθρωση ο χορός του ψυγείου, τα είπαμε και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Σε ανακαινιση βγαζω σχεδια για την κουζινα, το ψυγειο το εχω παρει ηδη ενα διπορτο LG. O αρχιτεκτονας στο φωτορεαλιστικο στα σχεδια της κουζινας δεν εχει αφησει καθολου κενο ουτε πανω. Σε ερωτηση μου, μου ειπε οτι αφηνουν οι μαραγκοι στο πανω ντουλαπι χωρο απο πισω, αλλα που θα παει αυτος ο ζεστος αερας? Πανω μετα δεν εχει κενο ειναι ψευδοροφη η οποια ειναι κλειστη. Στο manual του ψυγειου γραφει: Quote Too small of a distance from adjacent items may result in the degradation of freezing capability and increased electricity costs. Allow over 50 mm of clearance between the back of the appliance and the wall when installing the appliance. και τιποτα αλλο, μονο να αφησω 50mm απο πισω. Αν συγκρινω απο ενα ιδιο σχεδον LG ψυγειο που εχει ο αδερφος μου ,στο πλαι δεξια και αριστερα κατω και πισω εχει γριλιες, απο εκει τραβαει αερα και απο την πλατη τον διωχνει. Οποτε γιατι δεν λεει το manual να αφησεις και αριστερα και δεξια κενο? Τι λετε να κανω? Να αφησω κενο πανω?Να βαλω περσιδες πανω? Απο τα πλαγια? εικονα στα spoiler: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα