Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα αγορα το ps5 το οποιο το εχω συνδεση σε ενα monitor 1440p 60hz που εχω και το pc..

και τωρα ειμαι σε διλημμα να παρω μια σχετικα φθηνη 4k tv με 250-300 ευρω για το ps5 η να παρω ενα καλο monitor για το pc και να εχω και το ps5?και αν ειναι για monitor να παω σε 1440p 144hz η σε ενα 4k 60hz?

για monitor μπορω να διαθεσω μεχρι 450 ευρω!

Δημοσ.

Το μόνιτορ θα έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα εικόνας από την tv. Αν πάρεις 1440p-144hz θα λειτουργεί καλά στο pc αλλά στο playstation θα είσαι στα 1920-60. Αν πάρεις το 4k θα είναι καλύτερα το playstation αλλά χειρότερο το gaming στο pc.

Δημοσ.
9 minutes ago, kinq1 said:

Το μόνιτορ θα έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα εικόνας από την tv. Αν πάρεις 1440p-144hz θα λειτουργεί καλά στο pc αλλά στο playstation θα είσαι στα 1920-60. Αν πάρεις το 4k θα είναι καλύτερα το playstation αλλά χειρότερο το gaming στο pc.

γιατι στο 4k θα ειναι χειροτερα για το pc λογο 60hz?

Δημοσ.

1. Θες καλύτερη κάρτα γραφικών για 4k

2. το game είναι πολύ πιο smooth σε 1440p-144hz, ενώ η διαφορά ποιότητας στα γραφικά θα είναι ελάχιστη.

Δημοσ.

οκ οποτε αποκλειω 4k μονιτορ και θα παω σε 1440p 144hz και ας εχω 1080p σε ps5.

εχουμε καποιο καλο να προτεινεις?μεχρι 450 max!

Δημοσ.

πανόμοιο δίλλημα κ εγώ αντί για ps5 ειναι το xbox series X.

gaming monitor 32-34inch , 4k 60hz ή 2k 144hz , αν όντος ειναι μικρη η διαφορα στα γραφικα καλυτερα να κερδισω τα 144hz.

περιμενω γνωμες κ προτασεις ευχαριστω.

Δημοσ.
14 minutes ago, lefteris210 said:

πανόμοιο δίλλημα κ εγώ αντί για ps5 ειναι το xbox series X.

gaming monitor 32-34inch , 4k 60hz ή 2k 144hz , αν όντος ειναι μικρη η διαφορα στα γραφικα καλυτερα να κερδισω τα 144hz.

περιμενω γνωμες κ προτασεις ευχαριστω.

εσυ σε τι οθονη παιζεις τωρα?εφοσον κοιτας για 32 με 34 inch τοτε πας για 4κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...