Aurumnus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, nikolastas είπε Επειδή έχω tomahawk B550 που έχει δικό της heatsink τι μπορώ να κάνω ; Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν έχω εμπείρια στο θέμα αλλάζω-βάζω heatsink.
7nisiotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, nikolastas είπε Επειδή έχω tomahawk B550 που έχει δικό της heatsink τι μπορώ να κάνω ; ΒΓΆΖΕΙΣ το μαμα της μητρικής και Τοποθετείς το δίσκο όπως είναι τσλουυυυππ μέσα, βιδωνεις. Τέλος
glazos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ola150 είπε Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπε έπρεπε να έχουν παραλάβει κανονικά χτες αλλά ακόμη δεν παρέλαβαν και δεν ξέρει γιατί (τους είπα ότι σε δικιά μου ενημέρωση πριν μια βδομάδα μου είχαν πει για Παρασκευή 11/12) επίσης είπε πως θα μιλήσει με το αρμόδιο τμήμα και θα με καλέσει για να μου πει τι και πως. Δεν πιστεύω ότι θα με καλέσει αλλά ΑΝ πάρει τηλέφωνο θα ενημερώσω. εγώ λεω οτι θα παραλάβουν του χρόνου και απλα μας δουλεύουν με την κλασική ελληνική τακτική του ¨αν όχι σήμερα λογικα αύριο" "εχει πρόβλημα το προμηθευτής μας" "Λόγω πανδημίας υπαρχει καθυστέρηση" "θα σας καλέσουμε εμείς" κτλ κτλ κτλ.... την εχω συντάξει βέβαια την καταγγελία προς την Δ/νση Προστασίας Καταναλωτή και περιμένω να δω πως θα πάει για να την στείλω.
Greenday13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μηπως ειναι καλυτερα να ακυρωσεις και να παρεις καποιον χωρις ψυκτρα; Ακύρωσα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καμία απάντηση ως τώρα, και τηλεφωνικά η αναμονή είναι τεράστια. 1
poli361 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Πολυ κακό το eshop και σε aftersale που δεν το περιμένεις απο ενα τοσο μεγαλο μαγαζι .
AStamelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Εγώ με την asus prime z490p θα έχω πρόβλημα ή τον βαζω κατευθείαν; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από AStamelos
Προτεινόμενες αναρτήσεις