afentiko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δε σβηνεται κληση για το χρωμα...απειρος κοσμος εχει βαψει το αυτοκινητο και δεν το εχει αλλαξει στην αδεια. Σιγα μην εσβηναν ετσι. Επισης ναι πολλες αποχρωσεις του μαυρου, σκουρου μπλε, σκουρου πρασινου κλπ φαινονται ιδιες ειδικα στο σκοταδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 12:24 ΜΜ, piiii είπε Και εγώ για σχεδόν παρόμοια κλήση έκανα τον κινέζο... Είχα παρκάρει πάνω σε πλατύ πεζοδρόμιο, με τέτοιο τρόπο όμως ώστε να μην εμποδίζω πεζούς και καρότσια. Πέρασε ο δημοτόμπατσος και με έγραψε... ΟΚ την δουλειά του έκανε. Και εγώ είπα να το ρισκάρω. Δεν το άφησα για πολύ ώρα. Κοιτάω την κλήση γράφει χρώμα ασημί... Το αμάξι μου έχει χρώμα σαχάρα(μπεζ). Ηταν μερικά μέτρα παρακάτω απο μένα. Κατάλαβα γιατί είχε αχρωματοψία.... Είδε το χρώμα του αυτοκινήτου με γυαλιά ηλίου, βλέπε καλοκαίρι. Οπότε όταν θα έρθει η κλήση αν έρθει, θα πάω να κάνω ένσταση βάση του χρώματος. 1ον δεν παρκαρουμε σε πεζοδρομιο οσο πλατυυυυυυ και να ειναι, δειχνει ποσοοοοο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εισαι!
piiii Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, arispz είπε 1ον δεν παρκαρουμε σε πεζοδρομιο οσο πλατυυυυυυ και να ειναι, δειχνει ποσοοοοο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εισαι! Ακου καλό μου παιδί. Δεν είμαι αναμάρτητος στον αυτοκινητιστικό τομέα, το παραδέχομαι, αλλά στην αυτοκινητιστική μου καριέρα που μετράει 25 χρόνια έχω κάνει 3 παραβάσεις, ΟΚ; Οπότε το ελληνάρας κράτα το για την πάρτη σου... Ολοι έχετε άποψη... Να σου απαντήσω και εγώ με το εξής γνωμικό. Opinions are like assholes. Everybody has one. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από piiii
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, piiii είπε Ακου καλό μου παιδί. Δεν είμαι αναμάρτητος στον αυτοκινητιστικό τομέα, το παραδέχομαι, αλλά στην αυτοκινητιστική μου καριέρα που μετράει 25 χρόνια έχω κάνει 3 παραβάσεις, ΟΚ; Οπότε το ελληνάρας κράτα το για την πάρτη σου... Ολοι έχετε άποψη... Να σου απαντήσω και εγώ με το εξής γνωμικό. Opinions are like assholes. Everybody has one. Για 3 παραβάσεις σε πιάσανε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα