Προς το περιεχόμενο

Κλήση δημοτικής αστυνομίας

T0lias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, papoys1 είπε

TS Κάπου διάβασα σήμερα (απαγορεύονται και λινκ) ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι , οφειλές από κλήσεις μπορούν να πληρωθούν  σε 120 ναι 120 δόσεις. Τώρα για κάποιον που χρωστάει 80 ευρώ από κλήση δεν ξέρω αν τον λυπάται ή αν τον δουλεύει.

Ρε που πάμε...............

Kάπου θα έγραφε επίσης ότι η  κατώτερη δόση θα πρέπει να είναι πχ 50€ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Γιατί τους είναι δύσκολο να βγουν και να γράψουν πχ 1000 αυτοκίνητα σε μια ημέρα και στέλνουν τις παλιές κλήσεις…

Τι εννοεις να βγουν εξω; Ειναι δημοσιοι υπαλληλοι,σιγα μη σηκωθουν απο το γραφειακι τους.

Η αληθεια ειναι οτι το πληρωσα εν τελει, γτ πραγματικα γινεται ενα μπαχαλο εκει περα (για να μην πω τπτ αλλο) κ δεν ειχα καμια ορεξη για ενα προστιμο 80 ευρω να τρεχω στο μελλον...μου κοστισε πααααρα πολυ στην τσεπη αλλα δυστυχως καταλαβα οτι δεν μπορουσα να αποδειξω τπτ,αλλα ουτε κ αυτοι οτι σιγουρα δεν εκαναν λαθος

• Like 1

11 ώρες πριν, T0lias είπε

Η αληθεια ειναι οτι το πληρωσα εν τελει, γτ πραγματικα γινεται ενα μπαχαλο εκει περα (για να μην πω τπτ αλλο) κ δεν ειχα καμια ορεξη για ενα προστιμο 80 ευρω να τρεχω στο μελλον...μου κοστισε πααααρα πολυ στην τσεπη αλλα δυστυχως καταλαβα οτι δεν μπορουσα να αποδειξω τπτ,αλλα ουτε κ αυτοι οτι σιγουρα δεν εκαναν λαθος

Για μελλοντικη χρηση,αυτες οι κλησεις είτε πανε στην εφορεια και κανεις διακανονισμο,ειτε.. τις παιρνει ο ανεμος..

Ειχα λαβει καποτε μια κληση απο τη Δημοτικη Καφετερια, για παρανομο παρκαρισμα καπου στο κεντρο,κατι που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ καθως τις ελαχιστες  φορες που ειχα μπει  κεντρο με το αμαξι εκεινη τη χρονια,φροντιζα να παρκαρω σε σημεια με ελευθερη σταθμευση. 

Ποτε δεν ασχοληθηκα με εκεινη την κληση,την αφησα και οτι ηταν να γινει θα γινοταν,αλλα εδω και 6 χρονια περιπου δεν εχει εμφανιστει τιποτε.

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το να σου στειλουν ξανα κληση την οποια εχεις πληρωσει,αλλα γενικα το θεμα με τις κλησεις της Δημοτικης ειναι λιγο στον αερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Για μελλοντικη χρηση,αυτες οι κλησεις είτε πανε στην εφορεια και κανεις διακανονισμο,ειτε.. τις παιρνει ο ανεμος..

Ειχα λαβει καποτε μια κληση απο τη Δημοτικη Καφετερια, για παρανομο παρκαρισμα καπου στο κεντρο,κατι που ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ καθως τις ελαχιστες  φορες που ειχα μπει  κεντρο με το αμαξι εκεινη τη χρονια,φροντιζα να παρκαρω σε σημεια με ελευθερη σταθμευση. 

Ποτε δεν ασχοληθηκα με εκεινη την κληση,την αφησα και οτι ηταν να γινει θα γινοταν,αλλα εδω και 6 χρονια περιπου δεν εχει εμφανιστει τιποτε.

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το να σου στειλουν ξανα κληση την οποια εχεις πληρωσει,αλλα γενικα το θεμα με τις κλησεις της Δημοτικης ειναι λιγο στον αερα.

Με αυτούς μην είσαι σίγουρος. Μπορεί κάποια στιγμή να μην τους βγαίνει ο λογαριασμός και για να κλείσουν υπόλοιπα να πάνε στην αποθήκη  να πάρουν κούτες με παλιές κλήσεις και να αρχίσουν να στέλνουν ειδοποιητήρια. Δεν υπάρχει άκρη με τη Δημόσιο φίλε.

Επεξ/σία από papoys1

5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Με αυτούς μην είσαι σίγουρος. Μπορεί κάποια στιγμή να μην τους βγαίνει ο λογαριασμός και για να κλείσουν υπόλοιπα να πάνε στην αποθήκη  να πάρουν κούτες με παλιές κλήσεις και να αρχίσουν να στέλνουν ειδοποιητήρια. Δεν υπάρχει άκρη με τη Δημόσιο φίλε.

Και παλι στη χειροτερη,θα παει εφορεια.

Ακρη σιγουρα δεν υπαρχει. Εγω δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη εστειλαν κληση για την οποια ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν εχω διαπραξει εγω παραπτωμα.

Βαρεσαν στην τυχη την πινακιδα; Και το αμαξι ηταν απο Λακωνια,ενω εγω εμενα Μεσσηνια. 

49 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Και παλι στη χειροτερη,θα παει εφορεια.

Ακρη σιγουρα δεν υπαρχει. Εγω δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη εστειλαν κληση για την οποια ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν εχω διαπραξει εγω παραπτωμα.

Βαρεσαν στην τυχη την πινακιδα; Και το αμαξι ηταν απο Λακωνια,ενω εγω εμενα Μεσσηνια. 

Γίνονται και λάθη.Έγραψαν λάθος το πρώτο γράμμα πινακίδας και έστελναν ραβασάκια σε μένα 4-5 χρόνια μετά την παράβαση για αυτό το έγραψα. Έκανα φυσικά ένσταση και διαγράφηκε.

Άσε μπάχαλο.

Και εγώ για σχεδόν παρόμοια κλήση έκανα τον κινέζο...

Είχα παρκάρει πάνω σε πλατύ πεζοδρόμιο, με τέτοιο τρόπο όμως ώστε να μην εμποδίζω πεζούς και καρότσια.

Πέρασε ο δημοτόμπατσος και με έγραψε... ΟΚ την δουλειά του έκανε. Και εγώ είπα να το ρισκάρω. Δεν το άφησα για πολύ ώρα.

Κοιτάω την κλήση γράφει χρώμα ασημί... Το αμάξι μου έχει χρώμα σαχάρα(μπεζ). Ηταν μερικά μέτρα παρακάτω απο μένα.

Κατάλαβα γιατί είχε αχρωματοψία.... Είδε το χρώμα του αυτοκινήτου με γυαλιά ηλίου, βλέπε καλοκαίρι.

Οπότε όταν θα έρθει η κλήση αν έρθει, θα πάω να κάνω ένσταση βάση του χρώματος.

3 ώρες πριν, piiii είπε

Οπότε όταν θα έρθει η κλήση αν έρθει, θα πάω να κάνω ένσταση βάση του χρώματος.

Δεν ειναι οτι πιο ηθικο,αλλα ο καθενας πλεον κανει οτι μπορει για να επιβιωσει.

Εχει γραφτει ξανα εδω μεσα ιδιο σκηνικο, με πρασινο στην κληση ενω το αμαξι ηταν μπλε με καποια αποχρωση,και διεγραφη η κληση.

2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σιγά μην ήξερε ότι το χρώμα λέγεται Σαχάρα.

Ας πρόσεχε ο χλιμίτζουρας. Αν έγραφε έστω καφέ δεν θα είχα άλλοθι, αλλά με το καφετί rayban που φορούσε τρικολόρε τα έβλεπε....

Μπορεί ακόμα να διαγραφεί κλήση σε όχημα που όντως πάρκαρε σε σημείο που απαγορεύεται με σήμανση,επειδή δεν αναγράφεται σωστά το χρώμα όπως είναι γραμμένο στην άδεια,

αλλά αναγράφεται σωστά ο αριθμός κυκλοφορίας,η μάρκα και υπάρχει και φωτογραφία από το όχημα στο σημείο εκείνο;

Αν ναι,τότε είναι ένα από πιο παράλογα και ανόητα πράγματα.

51 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μπορεί ακόμα να διαγραφεί κλήση σε όχημα που όντως πάρκαρε σε σημείο που απαγορεύεται με σήμανση,επειδή δεν αναγράφεται σωστά το χρώμα όπως είναι γραμμένο στην άδεια,

αλλά αναγράφεται σωστά ο αριθμός κυκλοφορίας,η μάρκα και υπάρχει και φωτογραφία από το όχημα στο σημείο εκείνο;

Αν ναι,τότε είναι ένα από πιο παράλογα και ανόητα πράγματα.

Βγάζουν και φωτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...