Προς το περιεχόμενο

Κλήση δημοτικής αστυνομίας

T0lias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους...μου ηρθε προχθες ενα χαρτι απο τον δημο Αθηναιων να πληρωσω μια κληση παρκινγκ 80 ευρω απο δημοτικη αστυνομια με ημερομηνια παραβασης 16 Μαιου 2017!

Γενικα οτι κλησεις εχω παρει ολα αυτα τα χρονια τις εχω πληρωσει ΟΛΕΣ...το προβλημα ειναι οτι για την συγκεκριμενη δεν ειδα ποτε καποιο χαρτι στο αμαξι μου (γτ αλλιως σιγουρα θα την ειχα πληρωσει), ουτε κ θυμαμαι βεβαια αν ειχα πληρωσει την κληση μιας κ δεν εχω κρατησει καποιο αποδεικτικο. Το προβλημα ειναι πως θα αποδειξω τους ισχυρισμους μου αφου πολυ απλα θα μου πουν οτι πρεπει να πληρωσω κ τελος!!! Καταλαβαινεται βεβαια οτι δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα μιας κ μπορει να εχει πληρωθει η κληση πχ κ να μην το περασαν στο συστημα (ενα παραδειγμα δινω)

Καμια ιδεα τι μπορω να κανω??? Γιατι πραγματικα τα 80 ευρω την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσο για εμενα μιας κ η δουλεια μου παει χαλια...

Υπαρχει περιπτωση να δεχτουν καποιον διακανονισμο εστω αν δεν βγαλω ακρη με την πληρωμη???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, T0lias είπε

το προβλημα ειναι οτι για την συγκεκριμενη δεν ειδα ποτε καποιο χαρτι στο αμαξι μου

Την πηρε ο αερας,ή απλα καποιος που τον εμποδισε το οχημα σου,πχ αν ηταν πανω σε πεζοδρομιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι πράγμα και αυτό όταν πλησιάζουν οι γιορτές με τις κλήσεις; πληρωμένες κλήσεις και ξαναστελνουν. Κορόιδα ψάχνουν. Χρόνια την ίδια κομπίνα κάνουν. 

Ήμουν σε πελάτη και μου έλεγε σήμερα, και μου έδειξε κιόλας, κλήση του 2015 που του ήρθε προχθές και την είχε πληρώσει!!! 

Και έμαθα κιόλας ότι στον γαμπρό του έγινε το ίδιο. Πληρωμένη κλήση και ξαναέστειλαν να την πληρώσουν οι άνθρωποι. Ευτυχώς και αυτός μου λέει έχει απόκομμα πληρωμής να τους το τριψει στην μούρη. 

Μάλλον μου λέει όταν πλησιάζουν οι γιορτές ψάχνουν λεφτά για τα Ταμεία, θα τις έχουν πετάξει τις παλιές αποδειξεις και θα τις ξαναπληρωσουν. 

Απατεώνες! 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Την πηρε ο αερας,ή απλα καποιος που τον εμποδισε το οχημα σου,πχ αν ηταν πανω σε πεζοδρομιο.

Οκ να την πηρε ο αερας...αν ομως δεν ηταν ποτε το αμαξι μου εκει που εγινε κ καλα η παραβαση???

Γτ δεν ειναι στην γειτονια μου η σε μερη που συχναζω, ειναι στο Μεγαρο μουσικης ειδα κ σιγουρα δεν συχναζω εκει

9 λεπτά πριν, soundou είπε

Μ κάτσε το ίδιο πριν 2 χρόνια. Πήγα κ πλήρωσα 40€ για παρκάρισμα κ ούτε έψαξα τπτ. Δώστα να χεις το κεφάλι σ ήσυχο. 

Να το κανω αυτο...αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ 80 ευρω να τους δωσω τωρα...δεν δουλευω οπως πρωτα λογω καραντινας κ δεν ανηκω σε καποιον ΚΑΔ ωστε να εχω παρει τα 800...

11 λεπτά πριν, _Kostantinos_ είπε

Από δημοτική αστυνομία και από τον δήμο Αθηναίων μην πληρώσεις τίποτα.

Θύματα ψάχνουν.

Το εχω σκεφει ειναι η αληθεια...αλλα αν μου ερθει στο μελλον μεσω εφοριας εκει τι κανω? Τι προσαθξησεις εχει,κτλ...γτ το κακο ειναι οτι "τωρα" εχουν τα στοιχεια του αμαξιου μου αρα κ τα δικα μου

8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ρε παιδιά τι πράγμα και αυτό όταν πλησιάζουν οι γιορτές με τις κλήσεις; πληρωμένες κλήσεις και ξαναστελνουν. Κορόιδα ψάχνουν. Χρόνια την ίδια κομπίνα κάνουν. 

Ήμουν σε πελάτη και μου έλεγε σήμερα, και μου έδειξε κιόλας, κλήση του 2015 που του ήρθε προχθές και την είχε πληρώσει!!! 

Και έμαθα κιόλας ότι στον γαμπρό του έγινε το ίδιο. Πληρωμένη κλήση και ξαναέστειλε να την πληρώσουν. Ευτυχώς και αυτός μου λέει έχει απόκομμα πληρωμής να τους το τριψει στην μούρη. 

Μάλλον μου λέει όταν πλησιάζουν οι γιορτές ψάχνουν λεφτά για τα Ταμεία, θα τις έχουν πετάξει τις παλιές αποδειξεις και θα τις ξαναπληρωσουν. 

Απατεώνες! 

Μου εχει τυχει αυτο με κληση απο αμαξι που ειχα εταιρικο στην Ναυπακτο, την ειχα πληρωσει κ μου ηρθε 3 φορες εγγραφο να γινει η πληρωμη!!! Ε 3 φορες τους εστειλα το αποδεικτικο κ οπως καταλαβαινετε συνεχιζε να ερχεται η κληση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 λεπτά πριν, soundou είπε

Τη να σε πω. Προτίμησε να πληρώσεις για μα μην το σκέφτεσαι 

Εκλεισα ραντεβου για να δω την κληση για αρχη κ μετα θα μιλησω με τον προισταμενο να δω τι θα γινει...σιγουρα δεν θα το αφησω ετσι

Δυστυχως αν δεν εχεις καποιο αποδεικτικο οτι πληρωσεις την κληση, δεν μπορεις να κανεις κατι. Ουτε μπορεις να αποδειξεις καπως οτι δεν κινησε στην συγκεκριμενη περιοχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνουν μάλλον παλιές κλήσεις, που σου λέει θα τις έχει πετάξει τις αποδείξεις, και ότι τσιμπήσουν από €€€

Τους γράφουν και να πληρωθεί μέχρι τότε, δινουν και Iban, ο άλλος σου λέει έλα μωρέ είναι πχ 40 ευρώ η 80 ευρω, και το πληρώνει ξανά. 

Μέγα λάθος. Αν έχεις την απόδειξη τους την σκας στην μούρη να την δουν, αν όχι ψάχνεις μέχρι να βγάλεις άκρη και να βρεις απόδειξη ότι πλήρωσες. (αν δεν βρεις κάτι, τότε κακός, πρέπει να κρατάς πάντα αποδεικτικά ότι πλήρωσες κάτι) 

Δεν είναι το ποσό, αλλά η αδικία! Όταν είσαι νόμιμος και σωστός και έχεις πληρώσει, πρέπει να κάνεις τα πάντα να το αποδείξεις, έτσι για να μην τα τρώνε τα λαμογια. Τελη κυκλοφορίας στα ύψη (με απαγόρευση κυκλοφορίας κιολας) βενζίνη στα ύψη που δεν πέφτει η τιμη ποτε,δρόμοι σαβουρες με λακκούβες, Διόδια πανάκριβα, κλήσεις που έχεις πληρώσει ξανάρχονται. Κάπου έλεος πια με αυτό το κράτος. 

Sorry αλλά επειδή έχω λόγω δουλειάς 3 αυτοκίνητα και πληρώνω πολλά, όταν ακούω τέτοια εκνευρίζομαι. 

Αντε καλή συνέχεια 😁👍💪

Επεξ/σία από stelios18120

Και θα τρεχουμε στον δημο για να τους αποδειξουμε οτι οντως εχουμε πλερώσει;

Απιστευτα πραγματα.

Τέτοιες μέρες τις θυμούνται κάθε χρόνο για να κλείσουν τον προυπολογισμό επειδή τα ταμεία τους πάνε κατά διαόλου.

Σου λένε έχουμε να εισπράξουμε και τόσα εκατομύρια από απλήρωτες κλήσεις.Τώρα να μην την πληρώσεις , μπορεί να μην γίνει και τίποτε αλλά ποιος σε βεβαιώνει;;;; Κανένας. Και εμένα μου είχε έρθει χαρτί για απλήρωτη κλήση από Πειραιά  μετά από 6-7 χρόνια. Δεν την είχα πληρώσει πήγα και έδωσα το 80άρι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το  μέλλον.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

TS Κάπου διάβασα σήμερα (απαγορεύονται και λινκ) ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι , οφειλές από κλήσεις μπορούν να πληρωθούν  σε 120 ναι 120 δόσεις. Τώρα για κάποιον που χρωστάει 80 ευρώ από κλήση δεν ξέρω αν τον λυπάται ή αν τον δουλεύει.

Ρε που πάμε...............

Τι να λεμε, εμενα μου ηρθε κληση για αυτοκινητο που την εκοψαν ΜΕΤΑ αφοτου το ειχα πουλησει......

Δεν την πληρωσα ποτε, μαλλον πηγε στην εφορια και πληρωθηκε απο εκει.

Στις 28/11/2020 στις 8:51 ΜΜ, stelios18120 είπε

Απατεώνες! 

Γιατί τους είναι δύσκολο να βγουν και να γράψουν πχ 1000 αυτοκίνητα σε μια ημέρα και στέλνουν τις παλιές κλήσεις…

Ή νομίζεις ότι θα δυσκολευτούν να βρουν να γράψουν γιατί είναι όλοι νομοταγείς;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...