VipUser Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Εκανα βλεπετε την παραγγελια μου για το νεο Iphone 12 Pro Pacific Blue απο Istorm, και μου ειπαν πως θα με ενημερωσουν. Μια εβδομαδα μετα λοιπον διχως εχοντας λαβει καμια εξεληξη της παραγγελιας μου αρχισα να το ψαχνω και ειδα πως πολλοι κακολογουν την αργοπορεια των παραγγελιων απο το καταστημα. Η μονη απαντηση που λαμβανω ειναι "τηρειται σειρα πρωτεραιοτητας και οταν ειναι η σειρα σου θα σε ενημερωσουμε" πραγμα που προφανως δεν μου λεει τιποτα για το ποοτε θα παραλαβω την συσκευη μου ή που βρισκομαι σε αυτη τη σειρα. Ενταξει δεν θα σχολιασω την τηλεφωνικη εξυπηρετηση, ανυπαρκτη δεν το σηκωνουν ποτε. Εαν καποιος εχει παθει κατι αναλογο απο το μαγαζι ή ξερει κατι παραπανω απαντηστε μου, ευχαριστω!!
panosx72 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Και γω στα ιδια με την iStorm... Παραγγελία στα πρώτα λεπτά αφου ανοιξαν οι προπαραγγελίες και ακόμα δεν έχω παραλάβει. Έχω μιλήσει μαζί τους επανειλημμένα και η απάντηση ειναι αυτή που δώσαν και σε σένα. Υποστηρίζουν οτι δεν ξέρουν εκ των προτέρων πόσα κομμάτια θα τους στείλει η Apple, οπότε δεν μπορούν να εκτιμήσουν την παραλαβή. Σε επικοινωνία σήμερα μου είπαν πως παρέλαβαν καποια κομματια σήμερα αλλά οχι το δικό μου και πιθανότατα η επομένη παραλαβή θα είναι την Παρασκευή. Γενικά απαράδεκτη συμπεριφορά απο τον υποτιθέμενο "Premium Reseller" στην Ελλάδα, Amazon και παλι amazon για μένα απο εδω και πέρα! 1
Fotia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Tα αλλα καταστηματα στην Ελλαδα εχουν να παραδωσουν ;
VipUser Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Στις 28/11/2020 στις 4:50 ΜΜ, VipUser είπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα